הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג אימונים ותזונה של גלעד

מצב
השרשור נעול
ואוו איזה תכנית מטורפת וכמה אתה אוכל! (ועוד בחיטוב) ממש מדהים ההשקעה של מפתחי גוף מקצועיים זה אורך חיים קשה מאוד.

בהצלחה בהמשך

פאק איך אתה שורד את התכנתי אימונים הזאת ה' ישמור זה מטורף ועוד עם הדרופ סטים המטורפים שלך

בונה איך אני רואה כיסאות הולכים לעוף בקורס בוינגייט 😆 (כי אתה בחיטוב)
אל תדאג אני אצטרף אני גם מתחילת פברואר מתחיל משהו עצבני, אני אצא שחיף מת אבל די זה מוגזם אני 101 קילו זה לא צחוק

נראה לי הלוג הזה יעקוף בהליכה את כל שאר הלוגים ביחד

אני גם יצטרף לשאלות, והפעם במספרים

כמה קלוריות התפריט שלך יוצא?
וכמובן משקלי עבודה.

בהצלחה!

שמתי לב שאתה לוקח בין 100 מ"ג ל 150 מ"ג של אנדרול בלקן, תנסה אנדרול טורקי, נראה אותך מגיע ל 150 מ"ג של אנדרול טורקי 😉
מחברים למכון שלקחו את הטורקי בהחלט אחד החזקים עושה אותך קצת פסיכי אבל בסדר

חחח כולם פה לא אוהבים תכניות עם תדירות נמוכה וווליום גבוה,אבל כשמישהו גדול מעלה אתם לא אומרים כלום חח,נראה טוב אחי תעדכן ✌️ ,פאק אתה שוקל כמו האלה מהאולימפיה 😲

חחח כולם פה לא אוהבים תכניות עם תדירות נמוכה וווליום גבוה,אבל כשמישהו גדול מעלה אתם לא אומרים כלום חח,נראה טוב אחי תעדכן ✌️ ,פאק אתה שוקל כמו האלה מהאולימפיה 😲
הוא יכול, אתה לא, אני לא, ואף אחד אחר בפורום לא יכול לעבוד בווליום כזה.

כשחומרים נכנסים לעסק, הדברים קצת שונים.., ההתאוששות הרבה יותר טובה, סינטוז החלבון טוב יותר ועוד הרבה פרמטרים שמאפשרים לעשות את זה

אהה נכון שחכתי שהוא על סייקל וגם עם כמות אוכל כזאת..
ד''א כל כמה זמן אתה עושה צ'יט?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם על התגובות:s85:אשמח לשמוע עוד אם למישהו יש מה להוסיף בכייף:)
קראתי את כל התגובות בעיון והתיחסתי לכל תגובה ברצינות נתחיל:victory:נתחיל בזה שננסה לעלות את זמן המנוחה בסטים בין סקוואט ודדליפט וניראה אם נגיב לזה יותר טוב בעליה במשקל ומאשין הד ומגנזיום יש לי בהישג יד אנאדרול טורקי במחיר די טוב בסייקל האוף סיזון הבא שלך אני מבטיח לכם שאתם תשמעו כבר ממישהו לבד שאני לקחתי אותו:suicide:
טורטיה אני לא חסיד גדול של צ'יטינג מה שכן אני עדין בן אדם:)באוף סיזון שאני יוצא אם חברים או אם החברה שלי אני לא אמנע מעצמי להכנס לאגאדיר או למוזס מה שכן לא על בסיס שבועי קבוע,בחיטוב פעם לחודש אני עושה צ'יט נחמד:)
רשוס עדין לא חשבתי את הערך הקלורי של התפריט הזה פשוט קיצצתי מהתפריט של האוף סיזון שהיה על 3800 קלוריות ליום
בקשר למשקלי עבודה אני מניח שאתה מתענין בסקוואט ודדליפט?
אני בסט האחרון שלי של הסקוואט מגיע ל210 קילו אני יעלה סרטון ואתם תגידו לי אם אני יורד כמו שצריך או שיש מה לשפר חח נסיתי RM1 באוף סיזון ועמדתי על 250 קילו חזרה אחת
דדליפט מגובה ברך אני כרגע עובד אם 200 קילו כרגע ומקוה לעלות השבוע ליותר אחרי הטיפ שדאוס הביא פה:Banane36:

אגב..שכחתי לציין שאני עכשיו בסייקל בחיטוב ואחרי כלכך הרבה חפירות ועידודים מצד חברים החלטתי לתת לסיינטרופ סיבוב שני ותאמת?אני די מרוצה מהחומרים שלהם והם אישית עובדים עלי ניפלא:bananen_smilies066:

אז המינון והחומרים הם ככה
טרן100אצטט 400 מ"ג לשבוע
בולדנון 800 מ"ג לשבוע
טסט סיפיונאט 750 מ"ג לשבוע
ווינסטרול בזריקות STANAZOL או במונך של סיינטרופ STANAGEN חח 300 מ"ג לשבוע 3 זריקות
אני אוהב לדקור את עצמי
וכמובן קלן 4 כדורים של 0.4 ליום 5 ימים בשבוע

נערך לאחרונה:
250 קילו סקוואט RM1 😵
אני דווקא משוכנע שאתה יורד כמו שצריך ויהיה מעניין לראות סירטון

תעשה SS!

חחחחחחחחח סתם אחי איך הייתה הארוחה? 🤘

אתה רציני שאתה רק על 3800 קלוריות באוף סיזן? לא הגיוני..

תעשה SS!

חחחחחחחחח סתם אחי איך הייתה הארוחה? 🤘
😆😆
לנושא, גלעדד איך אתה מסתדר עם כל הארוחות? אני מתכוון ,שבטח אתה עובד לא ? אז אתה לוקח אוכל לעבודה? (צידנית:sarcastic:) ומעניין מה המשפחה שלך והחברה אומרים על זה ...
לוג מעניין מאוד , בהצלחה:)

• פותח/ת השרשור
😆😆
לנושא, גלעדד איך אתה מסתדר עם כל הארוחות? אני מתכוון ,שבטח אתה עובד לא ? אז אתה לוקח אוכל לעבודה? (צידנית:sarcastic:) ומעניין מה המשפחה שלך והחברה אומרים על זה ...
לוג מעניין מאוד , בהצלחה:)

לוקח לעבודה צידנית או תיק מקרר וכן אני עובד פה ושם באבטחה.
חברים שלי תומכים בי עד הסוף גם אלו שלא אוהבים את את המראה של מפתחי גוף וחושבים שזה "מוגזם" לדעתם הם אומרים שזה "מתאים לך כי אתה לא נמוך וקבלתה צורא יפה" WHATEVER...כל עוד הם תומכים ומפרגנים אני מרוצה והמשפחה קצת נרתעת בגלל הקטע של החומרים אבל גם מפרגנים ותומכים בי באוכל:victory:

לוקח לעבודה צידנית או תיק מקרר וכן אני עובד פה ושם באבטחה.
חברים שלי תומכים בי עד הסוף גם אלו שלא אוהבים את את המראה של מפתחי גוף וחושבים שזה "מוגזם" לדעתם הם אומרים שזה "מתאים לך כי אתה לא נמוך וקבלתה צורא יפה" WHATEVER...כל עוד הם תומכים ומפרגנים אני מרוצה והמשפחה קצת נרתעת בגלל הקטע של החומרים אבל גם מפרגנים ותומכים בי באוכל:victory:
בוא נגיד ככה, אם אני הייתי הורה עם ילד ששוקל 140 קילו על 40% שומן עם פוטנציה חזקה לסכרת, לחץ דם, ואלוהים יודע עוד מה - הייתי שמח שהבן שלי מזריק, נשאר על אחוזי שומן יחסית נמוכים ומעלה במסת שריר, הא וכן וחי עוד כמה עשרות שנים.

דדליפט 200 קילו מגובה הברכיים וסקוואט 250 קילו? לא נשמע סביר אלא אם כן הסקוואט לא מלא.

אתה רציני שאתה רק על 3800 קלוריות באוף סיזן? לא הגיוני..

הגיוני מאד; יש כאן
http://www.musculardevelopment.com/content/view/1335/140/
ראיון עם Dr. Scott Connelly, (נהיה מעניין בערך בחצי התכנית) , והוא מביא דוגמאות לBB מקצועיים שאוכלים ככה. לא כולם צריכים 7000 ק' ביום בשביל לגדול. הוא גם מדבר על (חוסר) הצורך בפחמימות כדי לגדול.

גלעד, למה אתה צריך צ'יט? חשבתי שהחומרים מונעים מהגוף "לקרוס" לעצור את חילוף החומרים?

גלעד, למה אתה צריך צ'יט? חשבתי שהחומרים מונעים מהגוף "לקרוס" לעצור את חילוף החומרים?
כי כולם רוצים להנות גם מהחיים מה כל החיים תוכל לפי הספר? צריך גם להנות מכל דבר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית