עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחברים למכון שלקחו את הטורקי בהחלט אחד החזקים עושה אותך קצת פסיכי אבל בסדרבהצלחה!
שמתי לב שאתה לוקח בין 100 מ"ג ל 150 מ"ג של אנדרול בלקן, תנסה אנדרול טורקי, נראה אותך מגיע ל 150 מ"ג של אנדרול טורקי 😉
הוא יכול, אתה לא, אני לא, ואף אחד אחר בפורום לא יכול לעבוד בווליום כזה.חחח כולם פה לא אוהבים תכניות עם תדירות נמוכה וווליום גבוה,אבל כשמישהו גדול מעלה אתם לא אומרים כלום חח,נראה טוב אחי תעדכן ✌️ ,פאק אתה שוקל כמו האלה מהאולימפיה 😲
כשחומרים נכנסים לעסק, הדברים קצת שונים.., ההתאוששות הרבה יותר טובה, סינטוז החלבון טוב יותר ועוד הרבה פרמטרים שמאפשרים לעשות את זהחחח כולם פה לא אוהבים תכניות עם תדירות נמוכה וווליום גבוה,אבל כשמישהו גדול מעלה אתם לא אומרים כלום חח,נראה טוב אחי תעדכן ✌️ ,פאק אתה שוקל כמו האלה מהאולימפיה 😲
😆😆תעשה SS!
חחחחחחחחח סתם אחי איך הייתה הארוחה? 🤘
אתה רציני שאתה רק על 3800 קלוריות באוף סיזן? לא הגיוני..
😆😆
לנושא, גלעדד איך אתה מסתדר עם כל הארוחות? אני מתכוון ,שבטח אתה עובד לא ? אז אתה לוקח אוכל לעבודה? (צידנית:sarcastic:) ומעניין מה המשפחה שלך והחברה אומרים על זה ...
לוג מעניין מאוד , בהצלחה:)
בוא נגיד ככה, אם אני הייתי הורה עם ילד ששוקל 140 קילו על 40% שומן עם פוטנציה חזקה לסכרת, לחץ דם, ואלוהים יודע עוד מה - הייתי שמח שהבן שלי מזריק, נשאר על אחוזי שומן יחסית נמוכים ומעלה במסת שריר, הא וכן וחי עוד כמה עשרות שנים.לוקח לעבודה צידנית או תיק מקרר וכן אני עובד פה ושם באבטחה.
חברים שלי תומכים בי עד הסוף גם אלו שלא אוהבים את את המראה של מפתחי גוף וחושבים שזה "מוגזם" לדעתם הם אומרים שזה "מתאים לך כי אתה לא נמוך וקבלתה צורא יפה" WHATEVER...כל עוד הם תומכים ומפרגנים אני מרוצה והמשפחה קצת נרתעת בגלל הקטע של החומרים אבל גם מפרגנים ותומכים בי באוכל:victory:
אתה רציני שאתה רק על 3800 קלוריות באוף סיזן? לא הגיוני..
כי כולם רוצים להנות גם מהחיים מה כל החיים תוכל לפי הספר? צריך גם להנות מכל דברגלעד, למה אתה צריך צ'יט? חשבתי שהחומרים מונעים מהגוף "לקרוס" לעצור את חילוף החומרים?