הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הלוג אימונים ותזונה של גלעד

מצב
השרשור נעול
פאק לשקול 136 קילו ולגדול מ3800 קלוריות
מדהים

דדליפט 200 קילו מגובה הברכיים וסקוואט 250 קילו? לא נשמע סביר אלא אם כן הסקוואט לא מלא.

נכון זה נשמע קצת מוזר אבל יש אנשים שהסקווט שלהם גבוה יותר מהדדליפט חוץ מזה אני כמעט משוכנע שזה לא עד כדי כך מעניין אותו מכיוון שהתחום שהוא עוסק בו קשור לתחום האסטתי ולא בכוח נטו

נערך לאחרונה:
נכון זה נשמע קצת מוזר אבל יש אנשים שהסקווט שלהם גבוה יותר מהדדליפט חוץ מזה אני כמעט משוכנע שזה לא עד כדי כך מעניין אותו מכיוון שהתחום שהוא עוסק בו קשור לתחום האסטתי ולא בכוח נטו

לא חושב, תמיד יש סיבה מאחורי זה
אני בטוח שגם פה אם תיקח סקוואט מלא ודד ליפט מהרצפה, הדד ליפט שלו יהיה גבוה יותר
זה לא אמור לעניין אותו כי לא זאת המטרה שלו...

לא חושב, תמיד יש סיבה מאחורי זה
אני בטוח שגם פה אם תיקח סקוואט מלא ודד ליפט מהרצפה, הדד ליפט שלו יהיה גבוה יותר
זה לא אמור לעניין אותו כי לא זאת המטרה שלו...

לא יודע אחי יש הרבה דברים שנכנסים לתוך זה כמו מבנה גוף, חלקי גוף יותר חזקים על מה אתה מתאמן יותר לפי דעתי זה לא הולך כמו "דדליפט אתה אמור להרים יותר וסקווט פחות" אני לא יודע אם זה השוואה כל כך טובה מכיוון שזה לא הוא אבל ראיתי שהמון משקולנים אולימפיים שהסקווט שלהם גבוה יותר מהדדליפט
נראה לי זה פשוט אינדיבידואלי אולי אני טועה
בכל אופן הדדליפט שלי גבוה הרבה יותר מהסקווט בכל הנוגע להרם אחד הדדליפט הוא בסביבות ה200 קילו והסקווט הכי גבוה שעשיתי אי פעם זה היה 180 קילו עד ל90 מעלות עכשיו זה קצת פחות

מה עם שאר ההקפים? אתה מודד?
רגל/מותן/גב?

וכן למרות ששנינו הזכרנו את זה
רוב הסיכויים שזה לא מעניין אותו כמה הוא מרים

לא יודע אחי יש הרבה דברים שנכנסים לתוך זה כמו מבנה גוף, חלקי גוף יותר חזקים על מה אתה מתאמן יותר לפי דעתי זה לא הולך כמו "דדליפט אתה אמור להרים יותר וסקווט פחות" אני לא יודע אם זה השוואה כל כך טובה מכיוון שזה לא הוא אבל ראיתי שהמון משקולנים אולימפיים שהסקווט שלהם גבוה יותר מהדדליפט
בכל אופן הדדליפט שלי גבוה הרבה יותר מהסקווט בכל הנוגע להרם אחד הדדליפט הוא בסביבות ה200 קילו והסקווט הכי גבוה שעשיתי אי פעם זה היה 180 קילו עד ל90 מעלות עכשיו זה קצת פחות

מבנה הגוף לא משנה. אם אתה עובד על שניהם, הדדליפט אמור להיות יותר חזק בכל מקרה.
משקולנים הם לא דוגמא כי בדרך כלל לא מרשים להם להתאמן על דדליפט יותר מדי, ועל סקוואט הם עובדים הרבה.

ו 90 מעלות בברך זה חצי סקוואט.

יכול להיות אם אתה מתאמן על שניהם באותה רמה
וכן ידוע לי שמרימי משקולות לא עובדים כל כך הרבה על דדליפט הם שמים דגש יותר על הclean pull אני לא יודע אם בגלל זה הסקווט שלהם חזק יותר

כן הסקווט ה180 שעשיתי היה חצי סקווט כמו שאמרת או parallel squat

שקולנים לא מתעסקים עם דדליפט, לפחות לא כחלק מהתכניות אימונים, סקוואט ובעיקר פרונט סקוואט כן.
לשים 300 קילו על הגב יש מספיק אנשים שיכולים, אבל לרדת איתו עמוק מספיק רק מעטים יכולים, מה שהופך אותו תמיד לנמוך יותר מהדדליפט.

יכול להיות אם אתה מתאמן על שניהם באותה רמה
וכן ידוע לי שמרימי משקולות לא עובדים כל כך הרבה על דדליפט הם שמים דגש יותר על הclean pull אני לא יודע אם בגלל זה הסקווט שלהם חזק יותר

כן הסקווט ה180 שעשיתי היה חצי סקווט כמו שאמרת או parallel squat

parallel הוא יותר נמוך מ90 מעלות....

שקולנים לא מתעסקים עם דדליפט, לפחות לא כחלק מהתכניות אימונים, סקוואט ובעיקר פרונט סקוואט כן.
לשים 300 קילו על הגב יש מספיק אנשים שיכולים, אבל לרדת איתו עמוק מספיק רק מעטים יכולים, מה שהופך אותו תמיד לנמוך יותר מהדדליפט.

ידוע לי שהאימונים של המשקולנים הוא בעיקר סקווט פרונט סקווט וכל השאר אבל לפי מה שראיתי מהאימונים של הסינים הם עושים דדליפט כנראה אבל לא באותה תדירות

גלעד ישור תמשיך לעדכן

• פותח/ת השרשור
נערך שבוע הבא נצלם סרטון חדש.

נערך לאחרונה:
לא מלא לצערי.

• פותח/ת השרשור
לא משנה זהיתי לבד מה הבעיה שבוע הבא נצלם סרטון חדש.

נערך לאחרונה:
קשה לראות עד לאן הוא יורד, אני לא הייתי מחליט על סמך הסרטון.

גלעד...עם איזו תכנית היית עובד לפני החומרים?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית