עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פאק לשקול 136 קילו ולגדול מ3800 קלוריות
מדהים
דדליפט 200 קילו מגובה הברכיים וסקוואט 250 קילו? לא נשמע סביר אלא אם כן הסקוואט לא מלא.
נכון זה נשמע קצת מוזר אבל יש אנשים שהסקווט שלהם גבוה יותר מהדדליפט חוץ מזה אני כמעט משוכנע שזה לא עד כדי כך מעניין אותו מכיוון שהתחום שהוא עוסק בו קשור לתחום האסטתי ולא בכוח נטו
כי כולם רוצים להנות גם מהחיים מה כל החיים תוכל לפי הספר? צריך גם להנות מכל דבר
לא חושב, תמיד יש סיבה מאחורי זה
אני בטוח שגם פה אם תיקח סקוואט מלא ודד ליפט מהרצפה, הדד ליפט שלו יהיה גבוה יותר
זה לא אמור לעניין אותו כי לא זאת המטרה שלו...
לא יודע אחי יש הרבה דברים שנכנסים לתוך זה כמו מבנה גוף, חלקי גוף יותר חזקים על מה אתה מתאמן יותר לפי דעתי זה לא הולך כמו "דדליפט אתה אמור להרים יותר וסקווט פחות" אני לא יודע אם זה השוואה כל כך טובה מכיוון שזה לא הוא אבל ראיתי שהמון משקולנים אולימפיים שהסקווט שלהם גבוה יותר מהדדליפט
נראה לי זה פשוט אינדיבידואלי אולי אני טועה
בכל אופן הדדליפט שלי גבוה הרבה יותר מהסקווט בכל הנוגע להרם אחד הדדליפט הוא בסביבות ה200 קילו והסקווט הכי גבוה שעשיתי אי פעם זה היה 180 קילו עד ל90 מעלות עכשיו זה קצת פחות
לא יודע אחי יש הרבה דברים שנכנסים לתוך זה כמו מבנה גוף, חלקי גוף יותר חזקים על מה אתה מתאמן יותר לפי דעתי זה לא הולך כמו "דדליפט אתה אמור להרים יותר וסקווט פחות" אני לא יודע אם זה השוואה כל כך טובה מכיוון שזה לא הוא אבל ראיתי שהמון משקולנים אולימפיים שהסקווט שלהם גבוה יותר מהדדליפט
נראה לי זה פשוט אינדיבידואלי אולי אני טועה
בכל אופן הדדליפט שלי גבוה הרבה יותר מהסקווט בכל הנוגע להרם אחד הדדליפט הוא בסביבות ה200 קילו והסקווט הכי גבוה שעשיתי אי פעם זה היה 180 קילו עד ל90 מעלות עכשיו זה קצת פחות
יכול להיות אם אתה מתאמן על שניהם באותה רמה
וכן ידוע לי שמרימי משקולות לא עובדים כל כך הרבה על דדליפט הם שמים דגש יותר על הclean pull אני לא יודע אם בגלל זה הסקווט שלהם חזק יותר
כן הסקווט ה180 שעשיתי היה חצי סקווט כמו שאמרת או parallel squat
שקולנים לא מתעסקים עם דדליפט, לפחות לא כחלק מהתכניות אימונים, סקוואט ובעיקר פרונט סקוואט כן.
לשים 300 קילו על הגב יש מספיק אנשים שיכולים, אבל לרדת איתו עמוק מספיק רק מעטים יכולים, מה שהופך אותו תמיד לנמוך יותר מהדדליפט.