עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תנסה להגיע ללחיצת חזה של 120 קילו והחזה יגדל
אני מתאמן כבר די הרבה זמן ואני שם לב שכל השרירים מתפתחים אבל החזה בכלל לא
למה זה ככה?
התוכנית אימונים שלך לא אידאלית.
זה שהוא משתתף בתחרויות אומר שהוא "מבין"? הוא דוגל בשיטות של בילדרים שדוגלים בשיטות של בילדרים אחרים וככה השושלת הזו גוברת וגוברת עקב מגזין FLEX ומאסל אנד פיטנס.קודם כל בנושא הזה כדי לך לקחת ממנו עצות ( מ Angel Danik)... הוא עומד להשתתף במר ישראל והחתימה שלו כבר מדברת.
1) תפרסם פה את התכנית שלך
2) תפרסם את התפריט שלך
3) תקפיד לישון לפחות 8 שעות ביום
מה זאת אומרת לא אידאלית?
למה אתם כל הזמן זורקים פה רמזים תתנו פה פעם אחת תשובה לעניין כמו שצריך
זה שהוא משתתף בתחרויות אומר שהוא "מבין"? הוא דוגל בשיטות של בילדרים שדוגלים בשיטות של בילדרים אחרים וככה השושלת הזו גוברת וגוברת עקב מגזין FLEX ומאסל אנד פיטנס.
מי שמזריק או משתמש בחומרים כאלו ואחרים, החוקים לא חלים על אלו שהם טבעיים וההפך.
להרים יותר משקל על המוט עם מאזן קלורי חיובי = יותר מסת שריר. אם תרים כל הזמן 100 ק"ג בלחיצת חזה, לא תתקדם לשום מקום מאותה הנקודה שהרמת 100 ק"ג, זה הדבר הכי מטומטם שאפשר להמליץ לבן אדם טבעי לעשות, ובגלל שהוא לא טבעי הוא עושה את זה ועדיין גודל.
אפשר לגדול עם חומרים אנאבולים גם מבלי להתאמן, זה לא סוד וזה קורה, לפחות בהתחלה (כמובן שאם מוסיפים אימוני התנגדות גדלים הרבה יותר).
קודם כל תוריד את עצמך מהעץ, אף אחד פה לא חייב לך שום דבר. זה שאתה לא מבין עברית זה כבר לא הבעיה של הפורום הזה. דבר שני כשאני אומר שהתוכנית שלך לא אידאלית, הכוונה שהתוכנית שלך חרא ואתה לא יודע להתאמן. הכוונה שאם עדיין לא הבנת, שהתוכנית שלך לא בנוייה טוב מבחינת חזרות, סטים ותרגילים ואולי גם מספר הפעמים שאתה עושה אותה בשבוע.
דווקא במשה שדני אמר באשכול הזה גם אני לא כל כך מסכים..
אבל אפשר ללמוד ממנו הרבה, ועד לפני שבועיים הוא היה טבעי..... ואתה כנראה לא ראית את השינוי הענקי שהוא עבר. ( הוא היה ממש שחיף פעם, היום אתה רואה מה הוא, שינוי אדיר)
חח למה אתה כזה בטוח?אם אתה באמת מאמין שעד לפני שבועיים הוא היה טבעי אתה חי בסרט לא נורמלי.
אם אתה באמת מאמין שעד לפני שבועיים הוא היה טבעי אתה חי בסרט לא נורמלי.