הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החזה לא מתפתח

elirev4

משתמש מתחיל
99
0
נק' מוניטין:
0
99
0
אני מתאמן כבר די הרבה זמן ואני שם לב שכל השרירים מתפתחים אבל השרירי חזה בכלל לא
למה זה ככה?

נערך לאחרונה:
כמה עלית במשקל הגוף?
איך אתה מאמן את החזה?
אני בספק שכל הגוף גדל ורק החזה נשאר באותו הגודל

• פותח/ת השרשור
עליתי איזה 10 קילו מאז שהתחלתי להתאמן

ומה זאת אומרת אני לא מתאמן נכון?

נערך לאחרונה:
אני מתאמן כבר די הרבה זמן ואני שם לב שכל השרירים מתפתחים אבל החזה בכלל לא
למה זה ככה?

אל תדאגי, גיל ההתבגרות קורה בקצב שונה לכל אחת. עוד שנה שנתיים גם את תוכלי ללבוש חזייה כמו כל החברות.

בשביל חזה לא צריך יותר מ 100 קילו... זה גנטיקה
יש לי חבר אותה בעיה בשיא שלו לחץ פעמיים 160 ועדין די שטוח גנטי...

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי מה שאתה אומר נכון
אתה אומר שבגלל גנטיקה אני לא יכול לפתח שרירי חזה?
מצטער אחי אבל זה ממש שטויות

קודם כל בנושא הזה כדי לך לקחת ממנו עצות ( מ Angel Danik)... הוא עומד להשתתף במר ישראל והחתימה שלו כבר מדברת.
1) תפרסם פה את התכנית שלך
2) תפרסם את התפריט שלך
3) תקפיד לישון לפחות 8 שעות ביום

קודם כל בנושא הזה כדי לך לקחת ממנו עצות ( מ Angel Danik)... הוא עומד להשתתף במר ישראל והחתימה שלו כבר מדברת.
1) תפרסם פה את התכנית שלך
2) תפרסם את התפריט שלך
3) תקפיד לישון לפחות 8 שעות ביום
זה שהוא משתתף בתחרויות אומר שהוא "מבין"? הוא דוגל בשיטות של בילדרים שדוגלים בשיטות של בילדרים אחרים וככה השושלת הזו גוברת וגוברת עקב מגזין FLEX ומאסל אנד פיטנס.
מי שמזריק או משתמש בחומרים כאלו ואחרים, החוקים לא חלים על אלו שהם טבעיים וההפך.
להרים יותר משקל על המוט עם מאזן קלורי חיובי = יותר מסת שריר. אם תרים כל הזמן 100 ק"ג בלחיצת חזה, לא תתקדם לשום מקום מאותה הנקודה שהרמת 100 ק"ג, זה הדבר הכי מטומטם שאפשר להמליץ לבן אדם טבעי לעשות, ובגלל שהוא לא טבעי הוא עושה את זה ועדיין גודל.
אפשר לגדול עם חומרים אנאבולים גם מבלי להתאמן, זה לא סוד וזה קורה, לפחות בהתחלה (כמובן שאם מוסיפים אימוני התנגדות גדלים הרבה יותר).

מה זאת אומרת לא אידאלית?
למה אתם כל הזמן זורקים פה רמזים תתנו פה פעם אחת תשובה לעניין כמו שצריך

קודם כל תוריד את עצמך מהעץ, אף אחד פה לא חייב לך שום דבר. זה שאתה לא מבין עברית זה כבר לא הבעיה של הפורום הזה. דבר שני כשאני אומר שהתוכנית שלך לא אידאלית, הכוונה שהתוכנית שלך חרא ואתה לא יודע להתאמן. הכוונה שאם עדיין לא הבנת, שהתוכנית שלך לא בנוייה טוב מבחינת חזרות, סטים ותרגילים ואולי גם מספר הפעמים שאתה עושה אותה בשבוע.

זה שהוא משתתף בתחרויות אומר שהוא "מבין"? הוא דוגל בשיטות של בילדרים שדוגלים בשיטות של בילדרים אחרים וככה השושלת הזו גוברת וגוברת עקב מגזין FLEX ומאסל אנד פיטנס.
מי שמזריק או משתמש בחומרים כאלו ואחרים, החוקים לא חלים על אלו שהם טבעיים וההפך.
להרים יותר משקל על המוט עם מאזן קלורי חיובי = יותר מסת שריר. אם תרים כל הזמן 100 ק"ג בלחיצת חזה, לא תתקדם לשום מקום מאותה הנקודה שהרמת 100 ק"ג, זה הדבר הכי מטומטם שאפשר להמליץ לבן אדם טבעי לעשות, ובגלל שהוא לא טבעי הוא עושה את זה ועדיין גודל.
אפשר לגדול עם חומרים אנאבולים גם מבלי להתאמן, זה לא סוד וזה קורה, לפחות בהתחלה (כמובן שאם מוסיפים אימוני התנגדות גדלים הרבה יותר).

קודם כל תוריד את עצמך מהעץ, אף אחד פה לא חייב לך שום דבר. זה שאתה לא מבין עברית זה כבר לא הבעיה של הפורום הזה. דבר שני כשאני אומר שהתוכנית שלך לא אידאלית, הכוונה שהתוכנית שלך חרא ואתה לא יודע להתאמן. הכוונה שאם עדיין לא הבנת, שהתוכנית שלך לא בנוייה טוב מבחינת חזרות, סטים ותרגילים ואולי גם מספר הפעמים שאתה עושה אותה בשבוע.

דווקא במשה שדני אמר באשכול הזה גם אני לא כל כך מסכים..
אבל אפשר ללמוד ממנו הרבה, ועד לפני שבועיים הוא היה טבעי..... ואתה כנראה לא ראית את השינוי הענקי שהוא עבר. ( הוא היה ממש שחיף פעם, היום אתה רואה מה הוא, שינוי אדיר)

דווקא במשה שדני אמר באשכול הזה גם אני לא כל כך מסכים..
אבל אפשר ללמוד ממנו הרבה, ועד לפני שבועיים הוא היה טבעי..... ואתה כנראה לא ראית את השינוי הענקי שהוא עבר. ( הוא היה ממש שחיף פעם, היום אתה רואה מה הוא, שינוי אדיר)

אם אתה באמת מאמין שעד לפני שבועיים הוא היה טבעי אתה חי בסרט לא נורמלי.

אם אתה באמת מאמין שעד לפני שבועיים הוא היה טבעי אתה חי בסרט לא נורמלי.

הוא היה טבעי.
אני עקבתי בזמנו על ההתקדמות שלו שהוא העלה באתר אחר.
אתה יודע כמה זמן לקח לו לעלות במסה מ93 קילו עד איזור ה103? המון המון, ובנאדם עם חומרים היה עושה את זה הרבה יותר מהר.
בחיטוב אני כבר לא יודע מה הוא בידיוק עשה, אני זוכר שלפני שבועיים ככה הוא התחיל להשתמש ( לפחות ככה הוא אומר).
אבל עד סוף מסה הוא היה טבעי.

כמובן שזה לא בטוח ב 100% ולעולם גם לא נדע אלא אם יעשו בדיקות....

חאלס להתעסק בכבד של אחרים, לאף אחד לא באמת אכפת אם הוא טבעי או לא, לשופטים על הבמה לא אכפת מה הוא הזריק/שתה/הכניס בצורה כזו או אחרת, אכפת להם איך הוא נראה.
99.9 אם ל 100% מהמשתתפים באולימפיידה ובליגות הגבוהות בכדורגל (חוץ מישראל, ליגת הקונוסים), כדורסל ודברים דומים לכך, משתמשים בחומר כזה או אחר, אז אפשר להפסיק להיות יפי נפש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית