עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ספורטאים, מהסיבה שהם מתאמנים קשה, צריכים לקבל יותר ויטמינים ומינרלים מאשר אדם שלא מתאמן, למרות שהם גם אוכלים יותר מאדם שלא מתאמן וכך צורכים ויטמינים גם מאוכל. בכל אופן, מולטי-ויטמין/מינרל פעם ביום אמור להספיק בתור ביטוח תזונתי זול. זה לא יזיק וזה יכול לסדר או למנוע חוסרים קטנים.
בכל מקרה, אין ממש צורך לקנות כל מני פורמולות יקרות, וספורטאים שאובססיביים לגבי זה יכולים פשוט לקחת שני כדורים (לחלק לבוקר ולערב). חשוב לציין שלגברים, בייחוד לאלו שאוכלים הרבה בשר אדום, כדאי לחפש מולטי שלא מכיל ברזל. לעומת זאת לנשים כדאי לחפש מולטי שכן מכיל ברזל, בשל נטייתן לפתח אנמיה (בעיקר בגלל דיאטות מסויימות ואיבוד דם חודשי).
חשוב להדגיש שבשום פנים ואופן ספורטאי אינו יכול להתעלם מדברים חשובים בדיאטה הכללית שלו תוך ציפייה שהמולטי "יכסה אותם".
מה הקשר בין דומס לC?
אין כל הוכחה מדעית ליעילות בצריכה של ויטמינים בצורה בדידה. יש להתייחס אליהם כאל תרופה, שלוקחים כשיש חוסר רפואי מתועד. חוסר שכזה נדיר בעולם המערבי (אולי רק ויטמין D..שגם אותו עדיף לקבל מהשמש ממגוון סיבות)
בנוסף, יש את מה שאתה צורך, ויש את מה שנספג בגוף. ויטמינים בצורה בדידה יוצאים לגמרי מהמערכת כמו שנכנסו...כמו להשתין כסף.
אין כמו מזון מלא, טרי, ואיכותי.
כן אחי. ואין כמו עצות של כלומניק שלא יודע מהי הגדרה של ויטמין בפורום.אין כל הוכחה מדעית ליעילות בצריכה של ויטמינים בצורה בדידה. יש להתייחס אליהם כאל תרופה, שלוקחים כשיש חוסר רפואי מתועד. חוסר שכזה נדיר בעולם המערבי (אולי רק ויטמין D..שגם אותו עדיף לקבל מהשמש ממגוון סיבות)
בנוסף, יש את מה שאתה צורך, ויש את מה שנספג בגוף. ויטמינים בצורה בדידה יוצאים לגמרי מהמערכת כמו שנכנסו...כמו להשתין כסף.
כן אחי. ואין כמו עצות של כלומניק שלא יודע מהי הגדרה של ויטמין בפורום.
באמת? אתה יכול להביא מחקר שמראה שאין שום יעילות?😳אין כל הוכחה מדעית ליעילות בצריכה של ויטמינים בצורה בדידה. יש להתייחס אליהם כאל תרופה, שלוקחים כשיש חוסר רפואי מתועד. חוסר שכזה נדיר בעולם המערבי (אולי רק ויטמין D..שגם אותו עדיף לקבל מהשמש ממגוון סיבות)
אין כל הוכחה מדעית ליעילות בצריכה של ויטמינים בצורה בדידה. יש להתייחס אליהם כאל תרופה, שלוקחים כשיש חוסר רפואי מתועד. חוסר שכזה נדיר בעולם המערבי (אולי רק ויטמין D..שגם אותו עדיף לקבל מהשמש ממגוון סיבות)
תריץ חיפוש על המילה multivitamin תקבל תוצאות לחיפוש שלך בפורום מחקרים וגם ב Pubmed. זה ברור שלא הכל נספג, אבל חלק גדול מזה כן ומה שאתה צריך אתה מקבל. לא סתם שמים אלפי אחוזים מהצריכה היומית במולטיויטמינים.עד עכשיו כולכם מבלבלים תמח על היעילות של מולטי ויטמין כאשר כל המחקרים הם נגד זה, בואו תראו מחקר שמוכיח שזה יעיל ונספג כמו שצריך בגוף.
אני לא לוקח שום ויטמינים ואני לא רואה שזה מעכב אותי באימונים או מחליש אותי, אתם פשוט מוציאים סתם כסף בלי לדעת אם זה עוזר לכם.
אני מציע שתפסיקו עם הכדורים לזמן מה ותראו אם פתאום אתם תתחילו לגסוס אם כן תחזרו לקחת.