הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לטאחים מתכוננים למר ישראל

אבל אין לו חגורה ומי שיגיד לו בום.

170, ואולי הוא מקנא, לא אני טענתי את זה

מה שמצחיק הוא שכמו שאתה יודע, יש כאן כמה אנשים שעברו את המשקל הזה (ומזמן), ומשום מה אף אחד לא מקנא בהם. לא מקנאים בעידן על ה-250 שלו, לא מקנאים ברן על ה-230, לא מקנאים ביוסי על ה-220 (אם אני זוכר נכון), לא מקנאים בגיל על ה-200. אבל מה, תמיד מקנאים בבחור הזה שעושה את הסקוואט בסרטון, לא חשוב מה (זה היה גם ב-145, וגם ב-155, וגם ב-170 ל-2 שהיה לו לפני שנה כבר, וגם ב-180). אה, ואולי גם בalalal, שהסקוואט שלו נראה דומה באופן מטריד. צא מהקטע, תסתכל על הגב ותגיד שזה סקוואט מוצלח, למי אכפת לעזאזל מהס"מ וחצי שובר-לא-שובר.

מה שמצחיק הוא שכמו שאתה יודע, יש כאן כמה אנשים שעברו את המשקל הזה (ומזמן), ומשום מה אף אחד לא מקנא בהם. לא מקנאים בעידן על ה-250 שלו, לא מקנאים ברן על ה-230, לא מקנאים ביוסי על ה-220 (אם אני זוכר נכון), לא מקנאים בגיל על ה-200. אבל מה, תמיד מקנאים בבחור הזה שעושה את הסקוואט בסרטון, לא חשוב מה (זה היה גם ב-145, וגם ב-155, וגם ב-170 ל-2 שהיה לו לפני שנה כבר, וגם ב-180). אה, ואולי גם בalalal, שהסקוואט שלו נראה דומה באופן מטריד. צא מהקטע, תסתכל על הגב ותגיד שזה סקוואט מוצלח, למי אכפת לעזאזל מהס"מ וחצי שובר-לא-שובר.

זה סקוואט גרוע ששובר מקביל

אין צורך לשקר כדי להוציא אותו קטן

זה סקוואט גרוע ששובר מקביל

אין צורך לשקר כדי להוציא אותו קטן

שמע, אני אענה לך את מה שריפ עונה על זה תמיד: מי שמסתכל רק על הפרמטר הזה ומסיק מכך שהסקוואט שווה משהו, הוא אידיוט. סקוואט גרוע זה סקוואט גרוע. יצא לי לראות לא מעט סקוואטים של הבחור, פעם אפילו הוא היה מבקש ממני להגיע לאוניברסיטה רק כדי להוציא לו את המוט בבנץ'. זה שהוא חושב שהשמש זורחת לו מהתחת לא אומר שהוא לא יכול להתאמן כמו שצריך. אבל הדבר הראשון שחשבתי אחרי שראיתי את הסקוואט הזה (אחרי שלא ראיתי אותו תקופה) זה WTF.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית