הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע המדריך השלם להעלאה במסת השריר - גירסה 2.0

יפה מאוד.
לא ידעתי שביום ללא אימון עדיין צריך לאכול את אותה כמות הקלוריות כמו ביום של אימון.
כמו כן, האם ניתן לעלות במסת השריר כאשר המאזן החיובי גדול רק ב100 קלוריות מהתחזוקה?

באופן גורף לא, התזוזות בשריפת קלוריות לפה ולשם הופכות מאזן חיובי של 100 קלוריות ללא אפקטיבי בשום צורה שהיא.

המדריך הזה אולי מתאים לאנשים עם נטייה להשמנה(וגם זה לא בטוח).
כל השאר(בייחוד ילדים) צריכים לאכול הרבה ולהתאמן כבד.

• פותח/ת השרשור
המדריך הזה אולי מתאים לאנשים עם נטייה להשמנה(וגם זה לא בטוח).
כל השאר(בייחוד ילדים) צריכים לאכול הרבה ולהתאמן כבד.
המדריך מתאים לאנשים נורמאלים שלא רוצים לגדל כרס ולשתות 4 ליטר חלב ביום ולומר שהם HARDCORE.

אני עדיין למה בנוסחא לגברים: (10 x בק"ג משקל) + (6.25 x בס"מ גובה) – (5 x גיל) + 5 ה5 קלוריות האלה נכנסות, הרי אף אחד לא שוקל בדיוק 90 קילו ואף אחד לא בגובה בדיוק 1.80, 5 קלוריות זה מה שהופך את הנוסחא למדויקת?

המדריך מתאים לאנשים נורמאלים שלא רוצים לגדל כרס ולשתות 4 ליטר חלב ביום ולומר שהם HARDCORE.

ראיתי והתאמנתי עם מספיק אנשים שעלו הרבה במשקל, מספר האנשים שהגיעו לכרס הם אפסיים.
4 ליטר חלב אני לא מכיר אף אחד בארץ.

לספור קלוריות זה מיותר...

לספור קלוריות זה בכלל לא מיותר, זה הכי אפקטיבי. יש לך בקרת תזונה מבוקרת ואתה בשליטה.
לגדול תמיד אפשר, לאכול המון להתאמן חזק ולישון..קל לדגול בזה.. אבל הכל תלוי במטרה ובשאיפה. אם אתה שואף לעלות יותר במסת שריר, ופחות באחוזי שומן ולהיראות טוב בתקופת המסה זה מה שצריך לעשות..

אבל אם אתה רק שואף לעלות במשקל ולהיות מאסיבי "שמן" כמו מספר אנשים שאני מכיר כשהם שמים חולצה הם נראים מסאיבים, אבל כשהם מורידים גוש שומן מחובר..אז אל תספור 😃

משה תודה רבה !

*
כמובן שיש גם אנשים עם גנטיקה ממש טובה שלא עולים הרבה באחוזי שומן, ויש אנשים שמעודף קלורי משמינים מאוד.

• פותח/ת השרשור
ראיתי והתאמנתי עם מספיק אנשים שעלו הרבה במשקל, מספר האנשים שהגיעו לכרס הם אפסיים.
4 ליטר חלב אני לא מכיר אף אחד בארץ.

לספור קלוריות זה מיותר...
אני שמח שזה מיותר בשבילך. אין לך ניסיון עם גנטיקה אחרת חוץ משלך, אתה היית אוכל הכל מהכל והיית עולה במשקל גוף ללא הרבה שומן. לא כולם כמוך, אפילו רוב האנשים לא כמוך ואת זה אפשר לראות ביומיום בחד"כ ובכל מקום אחר.

אני עדיין למה בנוסחא לגברים: (10 x בק"ג משקל) + (6.25 x בס"מ גובה) – (5 x גיל) + 5 ה5 קלוריות האלה נכנסות, הרי אף אחד לא שוקל בדיוק 90 קילו ואף אחד לא בגובה בדיוק 1.80, 5 קלוריות זה מה שהופך את הנוסחא למדויקת?

לא הבנתי מה השאלה כאן. אתה מכניס במקום המשקל בק"ג את המשקל שלך אם זה 90 או 43 זה משנה, תרשום את המספר מהדוייק. כנ"ל לגבי הגובה, המספר המדוייק. זו הנוסחה הכי מדוייקת שנמצאה עד הלום לעומת אחרים. % הסטייה הוא כ-10%.

משה, האם המדריך מתאים גם לאנשים שהם מעל 15% שומן? או לאנשים שהרגע סיימו חיטוב?

המדריך מתאים לכולם.

תודה רבה עברתי על המדריך והוא כתוב בצורה מאוד ברורה!
דרך אגב אתה עוד דוגל באכילת 1.5-2 ג' חלבון לקילו ממשקל גוף? (בפרוטאין בוק לא רשום משהו על 3?)

• פותח/ת השרשור
תודה רבה עברתי על המדריך והוא כתוב בצורה מאוד ברורה!
דרך אגב אתה עוד דוגל באכילת 1.5-2 ג' חלבון לקילו ממשקל גוף? (בפרוטאין בוק לא רשום משהו על 3?)
רשום שם הרבה דברים, זה אמונות של לייל ולא מחקרים שבאמת בוצעו בשטח עם הכמויות הללו.

רשום שם הרבה דברים, זה אמונות של לייל ולא מחקרים שבאמת בוצעו בשטח עם הכמויות הללו.

חבל שלא יצא לי לקרוא את הספר עדיין.
בכל אופן הוא לא רושם למה הוא חושב שצריך כמות כזאת של חלבון?
ניראה לי שלייל לא זורק סתם דברים באויר..

• פותח/ת השרשור
חבל שלא יצא לי לקרוא את הספר עדיין.
בכל אופן הוא לא רושם למה הוא חושב שצריך כמות כזאת של חלבון?
ניראה לי שלייל לא זורק סתם דברים באויר..
לייל עדיין מאמין שצריך לאכול פחמימות אחרי אימון, הוא זורק מספיק דברים באוויר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית