ייעוץ אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
פה נרכז את כל הפנינות חכמה של חברי האתר. אם אתם חושבים שהשאלה שלכם טיפשית או שאתם מתביישים לפתוח אשכול משלכם (יחד עם זה שהשאלה שלך טיפשית), פרסמו אותה כאן ומישהו נדיב יענה לכם.
אשכולות קודמים (מהחדש לישן):

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10621
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

אם נגיד פעם בשבועיים אני נוסע ליומיים ולא יכול להקפיד לאכול כמה שצריך זה יכול להזיק מאוד לתהליך ? ( במסה )

למקרים כאלא יש תוספי תזונה כמו אבקות חלבון/חטיפי חלבון/גיינר.

בכל מקרא אם זה פעם בשבועיים ולא מדובר בסטייה חדה מי הסך כל קלורי המומלץ בשבילך אז לא אמורה להיות בעיה.

וחזה עוף ? אתה מפשיר חבילה שלמה ושם בקופסא או כל פעם מוציא קצת ומחזיר להפשרה ?

וחזה עוף ? אתה מפשיר חבילה שלמה ושם בקופסא או כל פעם מוציא קצת ומחזיר להפשרה ?
חזה עוף אני מוציא יום ראשון מהמקפיא בבוקר. חוזר מהבית ספר בצהריים לוקח את המנה שלי שם את החזה עוף במקרר לא במקפיא! וכל יום לוקח מנה עד שנגמר לי החבילה מהמקרר

חזה עוף אני מוציא יום ראשון מהמקפיא בבוקר. חוזר מהבית ספר בצהריים לוקח את המנה שלי שם את החזה עוף במקרר לא במקפיא! וכל יום לוקח מנה עד שנגמר לי החבילה מהמקרר
אחי זה גועל נפש אם אתה שם את זה במקרר ליותר מיומיים.
אפילו במקרר, יומיים מקסימום...
כל יום פשוט תוציא בבוקר כמה שאתה צריך או לילה לפני זה למקרר.

אחי זה גועל נפש אם אתה שם את זה במקרר ליותר מיומיים.
אפילו במקרר, יומיים מקסימום...
כל יום פשוט תוציא בבוקר כמה שאתה צריך או לילה לפני זה למקרר.
אני דווקא לא חושב שזה גועל נפש אני שם אותו מיום ראשון עד יום רביעי -חמישי גג ויש לזה אותו טעם

האם ללכת לחרבן 5-10 דקות אחרי שלקחתי קפאין זה טבעי וככה זה אמור להיות? כל פעם שאני לוקח אני רוצה לחרבן כמה דקות אחרי.

האם ללכת לחרבן 5-10 דקות אחרי שלקחתי קפאין זה טבעי וככה זה אמור להיות? כל פעם שאני לוקח אני רוצה לחרבן כמה דקות אחרי.
אין שום קשר בין קפאין לחירבונים. רק להשתנות. (החומר משתן, אבל הוא לא מחרבן-למיטב ידעתי LOL )

איזה תוספים מומלצים הכוונה לויטמינים ואלה צריך לצרוך

לא בכמות שיכולה להספיק לך על מנת לא לתסף מהצד בכדורים אם בכלל ... אומגה 3 כמעט ובלתי אפשרי לקבל רק ממזון וצריך לתסף בכדורים

סתם לדוגמה בסרדינים רשום שיש שם איזה 4 גרם של אומגה3 אז חשבתי אולי יש גם בטונה משהו דומה. ברגיל אני לוקח עכשיו 6 כדורים רגילים ביום עכשיו השאלה אם אני אוכל באותו יום טונה האם לקחת גם 6 או פחות..?

עכשיו בחיטוב אני לוקח:
C
Mg
Zink
מולטיוטמין של Optimen
ואומגה 3

במסה אני מוריד את המולטי ומוסיף ויטמין B קומפלקס וE (במקום) או עובר למולטי רגיל לפעמים כשיוצא לי להשיג בזול.

התוספים שמומלצים לקחת בשוטף הם: קריאטין, מולטי ויטמין, אומגה 3, מגנזיום ואבץ, ויטמין C , ויטמין D [אם יש חוסר] אתה יכול לבדוק אם יש לך חוסר בכל בדיקת דם שגרתית פשוט תגיד לרופא שיוסיף ויטמין D

סתם לדוגמה בסרדינים רשום שיש שם איזה 4 גרם של אומגה3 אז חשבתי אולי יש גם בטונה משהו דומה. ברגיל אני לוקח עכשיו 6 כדורים רגילים ביום עכשיו השאלה אם אני אוכל באותו יום טונה האם לקחת גם 6 או פחות..?
תמשיך לקחת 6

אוקיי 2 שאלות שלא קשורות אחת לשנייה
האם קפה נטול קופאין מזיק בצורה כלשהיא?
ולמה בעצם יש מולטיוויטמין למתאמנים - בגלל שמתאמנים אז הגוף צורך יותר וויטמינים ? או שזה רק כדי לחזק את הגוף וללכת על בטח כזה?

אוקיי 2 שאלות שלא קשורות אחת לשנייה
האם קפה נטול קופאין מזיק בצורה כלשהיא?
ולמה בעצם יש מולטיוויטמין למתאמנים - בגלל שמתאמנים אז הגוף צורך יותר וויטמינים ? או שזה רק כדי לחזק את הגוף וללכת על בטח כזה?

במולטיויטמינים לספורטאים יש בדרך כלל הרבה יותר ויטמינים מי קבוצה B יותר ויטמין E וC יש גם יותר אבץ ברובם. בנוסף מוסיפים לשם עוד כל מיני דברים במינונים מצחיקים כדי להעריך את הרשימה של המרכיבים ולמלות את הhighlights של המוצר (ראה Optimen וAnimal Pack). לעומת זאת במולטי רגיל המינונים הם לפי ההמלצה הרפואית היומית.

לגבי קפה נטול קפאין לא ידוע לי כלום על הנזקים אני עכשיו שותה אותו בחיטוב ועדיין חי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית