הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כנראה פסק הדין ההזוי ביותר בתולדות מדינת ישראל

למרות שאני תמיד מנסה להיות אופטימי בכל הנוגע לישראל (חלק פה אולי שמו לב בפוסטים שהיו על נושאים דומים) אבל אני כבר הגעתי למסקנה שישראל נופלת לבור ללא תחתית .מכל בחינה אפשרית! משפטית, פוליטית ,כלכלית, חברתית, חינוכית, דתית .

למה זה שם לי את זה במומלצים

WTF

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כנראה הסרטון המסולף ביותר בתולדות מדינת ישראל

דבר ראשון התביעה הוגשה בשנת 2000, דיראני שוחרר 4 שנים אח"כ. מה לעשות שגם לאסירים במדינה מותר להגיש תביעות. ולשופטים כמובן לא צריך להיות אכפת איפה הוא עכשיו. יכול להיות שגם אם הוא היה מת היו מפרסמים פסק דין. דבר שני הסכום הזה לא יעבור אליו כי הוא מוגדר אויב המדינה והוא יעבור אליו רק אם יהיה הסכם שלום. בקיצור לא כל כך נורא כמו שזה נראה.

אוי כמה עובדות חסרות בסרטון המפגר הזה
סתם לדוגמא ישראל חטפה אותו והחזיקה אותו במעצר ללא תביעה אלה בערכת מעצר שהתרחה אחת לשבוע בערך
הוא לא אושם בשום סעיף
למי שמתעניין יותר יכול לקרוא עלח המקרה בספר מדינת ישראל תעשה הכל של רונן ברגמן
בנוסף כניראה גם עינו אותו לא במסגרת החוק

נערך לאחרונה:
מה הקשר?
זה החלטה פוליטית שמערכת המשפט לא הייתה צריכה להתערב בה.

😵
דיראני עבר התעללות מינית בזמן המאסר שלו על-ידי חוקר שב"כ, מעניין באמת למה הוא תבע אותם (על החטיפה בלי הסיבה או ההתעללות).
בכל מקרה, החוק הישראלי אוסר על חטיפת אנשים משטחים של מדינות אחרות( או של המדינה עצמה, למי שזוכר) ושלא נתחיל לדבר על התעללות מינית.
בסה"כ אין מה להתבייש פה, המדינה עקבה אחרי החוק.
ועל הסירטון שאני בכלל לא אדבר, חוסר פירוט בעובדות שלא נדבר על אובייקטיבי.

הוא תבע על התעללות
שבחקירה כנריאה הסתבר שלא הייתה אלה רק איומים בהתעללות

😵
דיראני עבר התעללות מינית בזמן המאסר שלו על-ידי חוקר שב"כ, מעניין באמת למה הוא תבע אותם (על החטיפה בלי הסיבה או ההתעללות).
בכל מקרה, החוק הישראלי אוסר על חטיפת אנשים משטחים של מדינות אחרות( או של המדינה עצמה, למי שזוכר) ושלא נתחיל לדבר על התעללות מינית.
בסה"כ אין מה להתבייש פה, המדינה עקבה אחרי החוק.
ועל הסירטון שאני בכלל לא אדבר, חוסר פירוט בעובדות שלא נדבר על אובייקטיבי.
כן, כי אתה פשוט gold standard של אובייקטיביות. רק שחכת לצרף תמונה דמגוגית של הינה-תראו-פשעי-מלחמה!11 לתגובה שלך. אולי משהו כזה.
אה אופס, זה מאוסלו בכלל... גם באוסלו יש כיב1ש???

על אותו משקל אפשר לפסוק כספי פיצויים למשפחה של אייכמן.

צדק בפעולה.

כן, כי אתה פשוט gold standard של אובייקטיביות. רק שחכת לצרף תמונה דמגוגית של הינה-תראו-פשעי-מלחמה!11 לתגובה שלך. אולי משהו כזה.
אה אופס, זה מאוסלו בכלל... גם באוסלו יש כיב1ש???
אולי במקום להוריד לי מוניטין על כל הודעה שנייה תלך להשלים את הבגרויות בלשון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית