הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כנראה פסק הדין ההזוי ביותר בתולדות מדינת ישראל

---------- התגובה התווספה ב 21:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:45 ----------

אם יש יועץ משפטי שמאשר חיסול ימצאו שופט שיאריך מעצר מנהלי(וזה מה שקורה בפועל).
סבבה הוא עדיין צריך לבוא מול שופט

אז אתה כנראה לא יודע מה החוקים של המדינה, כי לפי החוקים תיאורטית אתה כן יכול לעצור אותו לנצח (שר הביטחון צריך להאריך את הצו כל חצי שנה). אם לא נאה לו הוא רשאי לפנות לבית משפט.

איך זה נוגד את מה שאמרתי?

לא אמרתי שלא צריך לעצור אותו אבל הוא צריך לבוא מול שופט זה הייתה הטענה שלי

---------- התגובה התווספה ב 21:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:45 ----------

סבבה הוא עדיין צריך לבוא מול שופט

אתה דיברת על משפט, אישור המשך מעצר מנהלתי אינו משפט...
להטביע חותמת של שופט אולי חשובה אם אתה אחראי על הטפסים
במשרד הביטחון, בשביל כל השאר זה ביורקרטיה.

אני במקרה הזה נאלץ להתעלם מהעובדות שלא הופיעו בסרט, אני פשוט בשוק שבית משפט עליון שופט לטובת מחבל, גם אם הביאו פיל שיקיים איתו מין אנאלי עם החדק.

זה בערך כמו שהיטלר היה תובע את צ'רצ'יל על הרג אזרחים.

;azban
אם תופסים אדם בחיים ולא מחסלים אותו יש לו את הזכות למשפט איך שלא תסובב את זה
רוצח לא רוצח מחבל לא מחבל
ואתה צריך להיות שמח על זה
למדת אזרחות? אתה יודע שדמוקרטיה יכולה להתגונן על עצמה בדרכים לא דמוקרטיות? זה בדיוק המקרה. כדי שלא תתפוצץ לנו בקפה קפה בשנקין אחי:s59:

אתה דיברת על משפט, אישור המשך מעצר מנהלתי אינו משפט...
להטביע חותמת של שופט אולי חשובה אם אתה אחראי על הטפסים
במשרד הביטחון, בשביל כל השאר זה ביורקרטיה.

אישור המשך מעצר אומר שהעציר מגיע לבית משפט עם עורך דין נכון זה לא בדיוק משפט אתה צודק

למדת אזרחות? אתה יודע שדמוקרטיה יכולה להתגונן על עצמה בדרכים לא דמוקרטיות? זה בדיוק המקרה. כדי שלא תתפוצץ לנו בקפה קפה בשנקין אחי:s59:

לא הפרק הזה בדיוק ירד לי במיקוד
מותק אל תשחק לי אותה גיבור אני לא איזה תלאביבי שחיי בבועה אני גר עוטף עזה אני רואה את רפיח מהבית ושומע כל היום פיצוצים

חברס היה כייך להדיין איתכם אני טס לחול אז פה כנריאה הדיון יגמר

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית