הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Vibryll's SS Blog

את הסקוואט רציתי לצלם אתמול אבל לא יצא, ננסה שבוע הבא כשיהיה 145, לא מבטיח.
קלינים ביום ראשון הבא יש לי, נראה מה נוכל לעשות.😃

עוגיפלצת, אני מתכנן להתחזק עוד.
מאסה עד ינואר בערך, איך שנגמרת SS ממשיך בלניארית וכשאני מתחיל חיטוב אשאר עם לניארית.
כשמשקלי העבודה יהיו מכובדים יותר, ככל הנראה בקיץ הבא אחרי היטוב, אמשיך לאיזה AB או משהו כזה.

אסטרטגיה מעניינת... לעבוד כוח זמן רב ורק אז לעבור להיפרטרופיה, מן הסתם ההתקדמות בהיפרטרופיה תהיה מטאורית עם כוח מפותח (או שאני טועה?)
אני מתכנן מסה עד סוף מאי ואז חיטוב בן 3 חודשים, אתה ממליץ לי כל התקופה עד סוף המסה שלי להישאר בתכניות כוח? בלי היפרטרופיה בכלל? המטרה שלי היא להעלות עוד 10 קילו (נקי וכו')

אני לא רוצה להטעות, ידידי, עדיף שתשאל בפורום אימונים כדי שאנשים שמומחים יותר ממני בתחום יענו לך.😃
זאת הדרך שאני בחרתי, אותי אישית התקדמות לניארית בכוח מאתגרת מאוד והופכת את האימונים שלי למעניינים יותר!
לא יודע אילו תוצאות הדרך הזאת תביא, נחכה ונראה.

---------- התגובה התווספה 11-10-2011 ב 16:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה 10-10-2011 ב 19:46 ----------

אימון קל ושיא עדין!😃

Squat 2X5 110KG
קל מאוד.

Bench Press 3X5 102.5KG-P.R!!!!!!!!!!!!!!!!
רשמית, כל הסטים הושלמו ואפשר לעבור הלאה, כבד מאוד!

Pull Ups
8
6
5
לא קל, משקל הגוף עושה את שלו.

המשך שבוע טוב וחג שמח חבר'ה!😃

אסטרטגיה מעניינת... לעבוד כוח זמן רב ורק אז לעבור להיפרטרופיה, מן הסתם ההתקדמות בהיפרטרופיה תהיה מטאורית עם כוח מפותח (או שאני טועה?)
אני מתכנן מסה עד סוף מאי ואז חיטוב בן 3 חודשים, אתה ממליץ לי כל התקופה עד סוף המסה שלי להישאר בתכניות כוח? בלי היפרטרופיה בכלל? המטרה שלי היא להעלות עוד 10 קילו (נקי וכו')

SS או תכנית שבנויה בצורה דומה הן התכניות שההיפרטרופיה בהן משמעותית יותר מכל מה שאני מכיר לבנאדם טבעי, הרבה יותר מHST וכל השטויות שקיימות

ה"בעיה" שמאסה גדולה מאוד עולה בכל אזור הפלג גוף התחתון ובאזורים חשובים ויעילים יותר מבחינה פיזית ואנטומית לגוף האדם משרירי הידיים(כמו זוקפי גב וישבן)- מצד שני רוב האנשים אוהבים לראות בייספס וקוביות בבטן(לא מבין מה האובססיה אבל שיהיה)
הרבה מהשרירים האלה לא בולטים לעין בצעקה כמו הבייספס, זה לא אומר שאין היפרטרופיה לגוף

בתכניות מתקדמות יותר אפשר להתחיל להוסיף תרגיל-שניים לידיים ולשרירים קטנים ככה שהשרירי חוף ייחשפו קצת יותר(ידיים, חזה), חשוב להבין שכל התעסקות מיותרת בשרירים קטנים לוקחת זמן ואנרגיה מהשרירים הגדולים ולכן לא צריך להגזים ולעשות 3 תרגילים של 3 סטים נאמר לידיים

מי שדואג יותר מדי לעליה נקיה בדרך כלל ייתקע בתכניות שדורשות כ"כ הרבה כמו SS או שיתקדם לאט יותר

נערך לאחרונה:
אימון קשה ברמה אחרת.

Squat 3X5 142.5KG-P.R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני לא מאמין שזה עלה בכל החזרות, כבד ברמות שאי-אפשר לתאר!
לא יודע איך אתמודד עם המשקל הבא.

Press 3X5 67.5KG
עלה בלי הרבה רעש, לאט ובלי חשק אבל עלה.

Deadlift 1X4 175KG-P.R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אמנם זה PR, ועשיתי חזרה אחת יותר מהנסיונות הקודמים, הגיע הזמן לעשות ריסט, זה היה ניסיון שלישי.
אימון הבא 160 קילו.

קשה....

סוף שבוע להיט לכולם!

נראה שהיום הקל עוזר לך לסחוט מהתכנית יפה... מאמין שאתה תמשוך עד 150 בסקוואט בלי הרבה בעיות עד נובמבר אין סיבה שלא, בפעם הבאה שאתה נתקע כבר אפשר לקפל את הבסטה ולהעביר אותך לליניארית.

אני שבוע הבא מתחיל מ3 פלטות ככה שיהיה אפשר להתאמן ביחד

אני מאמין שאני נתקע באחד האימונים הקרובים, הסקוואט קשה בצורה לא הגיונית.
גם בדדליפט רק ריסט ראשון.
אין טעם לריסט בסקוואט?

תמשיך את הדדליפט בסטים של 3. אין טעם לעשות ריסט כשאתה עוד מעט מסיים את התוכנית גם ככה.

לך על זה... אתה עוד כמה שבועות מסיים גם ככה
בקשר לסקוואט עד שאתה לא קורס אין טעם לריסט

עוד אימון שואה!

Squat 3X5 145KG-P.R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כבד בצורה לא הגיונית.
צופה לכשל מאימון לאימון!
סרטון בדרך.😛

Bench Press 105KG
4-P.R!!!!!!!!
4-החזרה הרביעית בקושי עלתה.
3-במילה אחת, גיהנום, השלישית עלתה כלכך לאט, לרביעית לא היה סיכוי אפילו, בקושי התרוממה מהחזה.

Power Clean 77.5KG
3-קשה(יש סרטון, בקרוב אעלה)
3-קשה.
3-קשה
3-P.R(?!)
2-השניה עלתה ממש ממש קשה, השלישית הפכה לדדליפט, כבר לא היה כוח.

סה"כ מרוצה, אפילו שההתקדמות לא בשמיים, היא עדיין קיימת!
שבוע טוב, חברים!

ווואו אחי הסקוואט שלך זה פשוט משהו חלום!!! גם הבנץ'!! סירטונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 😉

לא כזה חלום.😃
אישית, אני הכי מרוצה מהפרס, רק שבוע שעבר הגעתי לריסט, כאשר לרוב זה התרגיל הראשון שעושים בו ריסט!

ווואו אחי הסקוואט שלך זה פשוט משהו חלום!!! גם הבנץ'!! סירטונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 😉

כשSS מיושמת כמו שצריך והבנאדם יודע מה לעשות, התכנית עובדת
כשילד בן 15 עושה 90 קילו סקוואט ומתחיל חיטוב ומפסיק, הוא לא עשה את התכנית

ויבריל שלחתי את הסרטון

אימון קליל.😃

Squat 110KG 2X5
פשוט דבש, כלכך כיף לעבוד עם משקל כזה!
ניסיתי עמידה יותר צרה כמו שרבים המליצו פה, מרגיש לא רגיל ומההרגל אני קודם נעמד רחב יותר ואז מצר עמידה, אבל סה"כ לא רע ונוח דווקא אם להתרגל.
העומק לא הגיוני, נראה איך ילך עם משקל גדול יותר.

Press 3X5 70KG
לא קשה מדי האמת, הלך סבבה!

Pull Ups
8
7
6
קשה, אבל יש התקדמות טיפה.😃

חג שמח חברים, תבלו בסופ"ש!

קראתי את כל הלוג שלך ואין לי מילים, התקדמות מטורופת 😃. רואים שבאמת עשית את התוכנית כמו שצריך ולא פרשת באמצע כמו שהרבה מאוד עושים. גם לפי התמונות שלך רואים את אותו הדבר.

בחיי שזה היה אחד האימונים החזקים איי פעם!

Squat 3X5 147.5KG-P.R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כבד רצח, על סף הבלתי אפשרי, אבל הכל עלה!

Bench Press 3X4 105KG
שוב אכזבה, הרביעית תמיד רצח והחמישית פשוט נשארת ללא סיכויים.

Deadlift 1X3 180KG-P.R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עברתי למתכונת השלשות בדדליפט כי אין טעם לעשות ריסט בשלבים האלה של התוכנית!
היה כבד אבל הרגשתי שעלה בסדר גמור והיה אולי סיכוי לעוד חזרה!

זה היה אימון משותף עם SmokingSnake, שעבד איתי בייחד בערך באותם המשקלים, ולכן זה היה ממש טוב ומעניין!

שיהיה לכולם סוף שבוע מעולה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית