עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה אתה רואה שהוא התנגד לדדליפט ?
פשוט לדעתו התרגילים העיקריים של שחקן פוטבול צריכים להיות הביג 3 (סקוואט/בנצ'/פאוורקלין)
הוא מכניס הרבה תרגילי עזר בתוכניות שלו כמו דדליפט, מתח, מקבילים,חתירות, פרס, אינקליין....
איפה אתה רואה שהוא התנגד לדדליפט ?
פשוט לדעתו התרגילים העיקריים של שחקן פוטבול צריכים להיות הביג 3 (סקוואט/בנצ'/פאוורקלין)
הוא מכניס הרבה תרגילי עזר בתוכניות שלו כמו דדליפט, מתח, מקבילים,חתירות, פרס, אינקליין....
אני כמעט לא אוכל שם באמת יקר או שאני מכין לבד בבית יוצא יותר טעים
או שאני אוכל בתקווה פיצה ב 20, אחרי אימון בד"כ
בספר שלו הוא ביכלל לא מזכיר את הדדליפט, ויש לו פסקה אחת שבה הוא כותב שזה תרגיל מתקדם לבניית גב חזק יותר, אבל היקף הפציעות בו גבוהה, במיוחד אצל אלה שלא מוכנים ללחץ הגבוהה שיופעל על הגב התחתון. לדעתו מעט מתאמנים יחסית שומרים על מיקום טוב של הגב בזמן התרגיל, אבל לדעתו כל מתאמן יוכל לבנות גב חזק עם שלושת התרגילים המרכזיים, ולפי מה שהוא אומר מתאמנים שלו הגיעו לדדליפט יותר גבוה אפילו מאלה שעשו דדליפט פעמיים שלוש בשבוע עם שלושת התרגילים המרכזיים.
וכן הוא מכניס הרבה תרגילי עזר בתוכניות שלו בעיקר כדי לקדם את השלושה מרכזיים, מוסיף אותם שנתקעים בהם
זה ספר לשחקני פוטבול. למה נראה לך שיש שם בנץ' ולא פרס? ולמה נראה לך שהוא אומר לעצור בתחתית הסקוואט? הוא יודע שקהל היעד הוא קהל של מפגרים.
למה פרס זה תרגיל יותר חשוב מבנץ'? ראיתי שאתה כותב או רומז לזה הרבה.זה ספר לשחקני פוטבול. למה נראה לך שיש שם בנץ' ולא פרס? ולמה נראה לך שהוא אומר לעצור בתחתית הסקוואט? הוא יודע שקהל היעד הוא קהל של מפגרים.
חחח אני אוהב את הגישה שלך
ובכל זאת דווקא דדליפט יכול להיות מאוד חשוב לשחקן פוטבול בפיתוח הכוח שלו.
ודווקא הפוטבול במצב טוב יחסית לשאר הענפים, אז אמור ליהיות סיבה אמיתית ללמה לא לעשות דדליפט...
פתחתי ביכלל את הדיון כי לבילי יש מאמרים מצוינים על הדדליפט(אני בטוח שהרבה ממכם קראו אותם..), אז מה קרה לו בכתיבת שורות אלה חחח?
או יותר נכון מתי יהיה עדיף לאתלט לעשות דדליפט ומתי יהיה עדיף לו לעשות רק את שלושת הגדולים+תרגילי עזר?
למה פרס זה תרגיל יותר חשוב מבנץ'? ראיתי שאתה כותב או רומז לזה הרבה.
אפשר הסבר?
זה הביג 3 של שחקן פוטבול
אם אתה מחפש כוח עדיף לעשות דדליפט
מפה באה השאלה שלי. די ברור שהוא יצטרך להתרכז בהרמות האיטיות לפתח כוח, אז למה לא דדליפט.למה לשחקן פוטבול יהיה עדיף פווארקלין על דדליפט? חוץ מהעניין של הפציעות.
שחקני פוטבול צריכים כוח.
התוכניות שלו הם לאוף סיזן, שבתקופה הזאת אמור ליהיות דדליפט בכל תוכנית לדעתיכל עוד יש סקוואט בתוכנית הכל בסדר. דדליפט זה טוב, אבל כשאתה שחקן פוטבול מאוד חזק יהיה קשה להתאושש מזה. ובהתחשב בעובדה שמאוד סביר שהמאמן שלך אידיוט, אולי עדיף לא לעשות דדליפט.
אני מבטיח לך שאם ביל אימן מישהו לתחרות פאוורליפטינג המתאמן שלו עשה דדליפט, לפחות חלק מהזמן.
חחחח כבר הרגל לכתוב בילי ולא בילבילי...נפתחתנו אה? : )
למה בנץ בלי פרס זו טעות?כל עוד יש סקוואט בתוכנית הכל בסדר. דדליפט זה טוב, אבל כשאתה שחקן פוטבול מאוד חזק יהיה קשה להתאושש מזה. ובהתחשב בעובדה שמאוד סביר שהמאמן שלך אידיוט, אולי עדיף לא לעשות דדליפט.
אני מבטיח לך שאם ביל אימן מישהו לתחרות פאוורליפטינג המתאמן שלו עשה דדליפט, לפחות חלק מהזמן.
שניהם חשובים. אני חושב שבנץ' בלי פרס בתוכנית זו טעות.
למה בנץ בלי פרס זו טעות?
הם גם צריכים כוח מתפרץ ופאוורקלין תרגיל תותח בשביל זה