הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח בSS

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
זה מעצבן היום כבר אימון שני לא הצלחתי להעלות בסקוואט, הטכניקה נכונה ואני רק על משקל של 52.5... יושן מספיק ואוכל גם נראה לי מספיק עדיף עולי להוריד ל47.5 ואז להמשיך להעלות?
וגם בבנץ' ומתח לא הצלחתי לעלות כלום הבנץ שלי זה 50 אז מה אתם מציעים לעשות?
ולגבי הערוכה לפני אימון אני אוכל 2 קערות של קורנפלקס עם חלב מחכה איזה שעתיים והולך לאימון (ישר אחרי שאני קם אני אוכל את הקורנפלקס) אז אולי הערוכה לפני אימון לא מספיק טובה? אז איזה הצעות יש לכם? ומתי להתחיל לחתוך פי 2 את המשקלים שאני מעלה כל אימון? (10 בדד ליפט שזה יהי אימון הבא 80, 5 בסקוואט,2.5 בבנץ' שהיום לא הצחלתי, 2.5 בפרס, וחזרה אחת של מתח).

כנראה אתה לא אוכל מספיק במשך היום..אין הסבר אחר במשקל כמו 50 קילו אתה אמור להתקדם גם אם טכניקה שגויה (מה שיש מצב שגם זה יכול להיות,תעלה סרטון

כמה קלוריות אתה מכניס?
ואל תחשוב עוד על לחתוך את המשקלים, תחתוך כשיהיה לך קשה וכשכבר תרגיש שלא תוכל להעלות הרבה באימון

קודם כל זה ארוחה לא ערוכה.
דבר שני, תחשב את ה-BMR שלך+כמה קלוריות אתה שורף באימונים, ותאכל 500~ מעל.
תדאג שאתה אוכל מספיק חלבון (פי 2 ממשקל גוף בערך), ואל תשכח ירקות ופירות שגם הם מאוד חשובים.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה צודקים הבעיה היחידה יכולה להיות אוכל... כנראה שיש דברים שהמחשבון קלוריות לא מחשב ממש טוב... למשל פיצה, נראה לי זה מגזים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית