הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאן כדאי לנסוע בסילבסטר?

minimonster

משתמשת כבוד
2,672
400
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,428
2,672
400
בבית
אנחנו חושבים לאן לנסוע בסילבסטר השנה. קריטריונים:
1. עיר עם חגיגות יפות.
2. מזג אויר נעים (בלי גשם, רצוי שיהיה שלג).
3. אתרים/ארועים מעניינים לבקר בהם (שלא סגורים או משעממים בחורף).

המלצות? (בפראג וברלין כבר היינו).

• פותח/ת השרשור
אמסטרדם, אירלנד, אוסטרליה, תאילנד
אפשר בבקשה קצת פירוט על אמסטרדם ואירלנד מבחינת איך הסילבסטר שם?
הכוונה לחופשה קצרה (4-5 ימים) לכן תאילנד ואוסטרליה לא בא בחשבון.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אפשר קצת פירוט על אמסטרדם ואירלנד מבחינת איך הסילבסטר שם?
הכוונה לחופשה קצרה (4-5 ימים) לכן תאילנד ואוסטרליה לא בא בחשבון.
PS אמסטרדם: סמים לא מעניינים.

PS אמסטרדם: סמים לא מעניינים.
אז אין לכם מה לחפש באמסטרדם , הייתי שנה שעברה(סילבסטר בברלין ואז שבוע אחר אמסטרדם). בשבוע אחרי לא הרגישו את הסילבסטר מן הסתם.
אמסטרדם זאת עיר משעממת למי שלא מעשן.אם כבר נוסעים להולנד אני יודע שיש שם איזה עיר ש70% מהתושבים שלה זה סטודנטים, חבר שהיה גם שם וגם באמסטרדם אומר שהיא הרבה יותר מטורפת מאמסטרדם, לא מצליח להזכר בשם אז לפי התיאור הזה תצטרכו לחפש את השם לבד..

אירלנד מדהימה, הייתי שם קצת לפני הקריסטמס ולא עשה רושם שיהיה שם משהו מיוחד.

לעומת זאת, עברנו דרך ציריך והיא נראתה אידיאלית אם זה הכיוון שלך.

בקשר לעיר "הסטודנטים" בהולנד - אוטרכט, זו העיר המרכזית שנמצאית במחוז על אותו שם. (Utrecht)

20-40 דק' מאמסטרדם במכונית\רכבת.
גם בה יש את הקנאלים המפורסמים, הרבה פחות תיירים, ועם זאת היא עיר מגוונת וחיה. במרכז (או: square) יש המון פאבים, חנויות וכו'...

הייתי שם בסילבסטר האחרון. ויודעים איך לחגוג כמו שצריך.
גם בלי הסמים והזנות (המבורכים יש לומר) הולנד לדעתי זה אחלה של מקום לנסיעה קצרה ויש בה קסם מיוחד. או ששמו לי משו' בעוגה.

לכי מזרחה במקום מערבה. לא נראה לי שאת צריכה אותי לספר לך שבמזרח אירופה פשוט משתגעים בסילבסטר

אני מצטרף להמלצות על אירנלד-סקוטלנד. אך לא מנסיון אישי.

המלצות בוטום-אפ:

לימסול בקפריסין - 20 דק' טיסה ולא רע בכלל. ויקר שם.
אוטרכט/האג בהולנד - קצת יותר רחוק וקצת יותר טוב
אמסטרדם/ברלין

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם!
מזרח אירופה (אני מניחה שזה בולגריה/הונגריה) והשילוב אמסטרדם+אוטרכט נשמעים טוב.
ואירלנד וסקוטלנד נראה לי יותר כמו טיול לקיץ.

זה תלוי מה את מחפשת כשאת אומרת "עיר עם חגיגות יפות". יש בכל מקרה חגיגות יפות באיטליה, צרפת ואנגליה.

• פותח/ת השרשור
זה תלוי מה את מחפשת כשאת אומרת "עיר עם חגיגות יפות". יש בכל מקרה חגיגות יפות באיטליה, צרפת ואנגליה.
חגיגות יפות - זיקוקים, עצי אשוח, קישוטים, מופעים, ירידי קריסמס.. ואם יש דברים מיוחדים בעיר מסוימת - מה טוב.
חשבתי על איטליה גם, אבל אני אוהבת שלג ולא יודעת איפה באיטליה יש ואיפה אין. אם בכלל.
צרפת לא בא לי בחורף, לונדון זה אופציה למרות שקצת יקר.

סמים >
חגיגות יפות - זיקוקים, עצי אשוח, קישוטים, מופעים, ירידי קריסמס.. ואם יש דברים מיוחדים בעיר מסוימת - מה טוב.
חשבתי על איטליה גם, אבל אני אוהבת שלג ולא יודעת איפה באיטליה יש ואיפה אין. אם בכלל.
צרפת לא בא לי בחורף, לונדון זה אופציה למרות שקצת יקר.

הונגריה לא להיט גדול. פריז מדהים לזוג. הולנד לא וודאי שיהיה שלג צריך להתעדכן. (שנה שעברה היה...)

תסעו לווינה, אם יהיה שלג יהיה סבבה. אם לא יצא להם להיות בערים קתוליות אירופאיות בסילבסטר, כדאי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית