לאן כדאי לנסוע בסילבסטר?

גויים יודעים לחגוג. ליהודים יש יותר מדי חגים וגם בהם "החגיגה" מתבצעת בישיבה באוהל קדמוני\"הזדהות" עם מחסור בבצקים=אין פיתות\לאפות \ אוכלים סופגניות \ צמים...
בכלל כל מה שאנחנו יודעים לעשות זה דיאטות חולפות, לאכול הרבה - לא לאכול בכלל...עם של בילדרים בפוטנציה. החג היחיד שנהוג לשתות ולהתחפש נראה שנחגג בכל העולם בורסיה כזו או אחרת...Halloween

RELIGION SUCKS

• פותח/ת השרשור
גויים יודעים לחגוג. ליהודים יש יותר מדי חגים וגם בהם "החגיגה" מתבצעת בישיבה באוהל קדמוני\"הזדהות" עם מחסור בבצקים=אין פיתות\לאפות \ אוכלים סופגניות \ צמים...
בכלל כל מה שאנחנו יודעים לעשות זה דיאטות חולפות, לאכול הרבה - לא לאכול בכלל...עם של בילדרים בפוטנציה. החג היחיד שנהוג לשתות ולהתחפש נראה שנחגג בכל העולם בורסיה כזו או אחרת...Halloween

RELIGION SUCKS
החגים היהודיים מסתכמים ב: ניסו להשמיד אותנו, לא הצליחו, בואו נאכל! ואז נתלונן על השמנה ונעשה דיאטות עד השבת הבאה.
דיכאון.

נערך לאחרונה:
אני מחרימה אותם כי הם הרגו את קדאפי :(

308452_10150361354629585_566034584_8286666_869112504_n.jpg

הכל חירטוטים. הבחורה נרדמה בשמירה.
רצתה 150 הודעות כדי להתחיל לשלוח ה"פ לגברים סקסיים ותמימים אך לשווא.

הייתה לי דילמה איך לשאול את זה..
סקסיים ותמימים בקטע של WTF
או
סקסיים ותמימים?.. איפה?

טוב נו, יותר בכיוון של סקסיים ס1סים חובבי BDSM. סמנטיקה.

הלו הלו.בהנהלה כולם זקנים אקדמאיים, סקסיים וחובבי BDSM. אנחנו עושים ישיבות הנהלה בדאנג'ן. (משה היחיד שאוהב להיות שפחה).

אם לא מעניין אותך לעשן אז אמסטרדם לא בשבילך.

איזה סוג של חופשה את מחפשת?

את מודעת לזה שחלק נכבד מאוכלוסיית הפורום היא מתחת לגיל 16? זה מכסה את עניין התמימים. 😆

לפניי זמן לא רב נכנסתי לאשכול עם סרטון של ילד בן 15 עם גוף פסיכי.
מאותו רגע הגיל איבד משמעות עבורי.
😃

---------- התגובה התווספה ב 23:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:21 ----------

טוב נו, יותר בכיוון של סקסיים ס1סים חובבי BDSM. סמנטיקה.
אתה רגיל לחטוף מכות?

אני מניח שאת לא מודעת למשמעות השניה של הD. והיא Domination.
או יותר נכון Domination & Submission - D&S - שליטה וכניעה.
כמו כן יש גם Sadism & Masochism - S&M.
כך שלמטבע יש שני צדדים.
ילדה 😛

אה אז לימדו אותך מילה או שתיים כשהיית בארהב.. לימדו אותך גם לברוח מבחורות עצבניות חובבות סכינים וחרבות בגובה מטר שמונים כמעט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית