הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5X5 לינארית

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
לאחר צום קשה של חודש הרמדאן שבו ירדתי 5-6 קילו ואחרי הפסקת פעילות לחודש וליצנות כחודש וחצי נוספים, אני מריץ שוב את התכנית מאפס.

לינק ללוג האחרון של הלינארית (מכיל לינקים ללוגים קודמים): http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=20527

משקל גוף נוכחי: 98 קילו.

איפה אני עומד:

S: 165X3, 170X2
BP: 130X1, 120X3
DL: 180X5
PP: 80X5, P: 70X5
PC: 100X1, 90X3
BOR: 90X5

שיהיה בהצלחה,תהיתי לאן נעלמת. הצום זה כמו IF, מותר לאכול הכל רק מ5 ?

• פותח/ת השרשור
אילו הם המשקלים אחרי הרמאדן?

לא אחרי הרמדאן ואחרי הפסקה של כמעט כל ספטמבר התאמנתי מפעם לפעם אבל לא במתכונת מסודרת ועקבית, כך שהמשקלים הללו הם שיפור גדול (יחסית) לנפילה שחוויתי אחרי החודש הזה, ורובם הם משקלים שניסיתי בשבוע/שבועיים האחרונים.

שיהיה בהצלחה,תהיתי לאן נעלמת. הצום זה כמו IF, מותר לאכול הכל רק מ5 ?

מ-5? בעיקרון כן, יש התייחסות לצום הרמדאן במאמר על ה-IF בפורטל. הצום הוא מהזריחה לשקיעה ובקיץ זה יוצא 16 שעות של צום מלא (גם מים) מ-4 עד 8 בערב, יום יום במשך כל החודש. הבעיה בקיץ היא שיש זמן מועט להשלמת ארוחות כי בהנחה וישנים 8 שעות משעה מוקדמת יחסית (אפילו מ-12 בלילה), יש רק 4 שעות שאפשר לאכול בהן. לכן גם קמים כשעה לפני הזריחה לעוד ארוחה והשלמת נוזלים.

לבן אדם שהיה על פלוס קלורי משמעותי וצריכת מספיק נוזלים יש כשבוע ואפילו שבועיים עד שהוא מרגיש את ההיחלשות המשמעותית, אבל בסופו של דבר זה די מפרק לך את הכל. גם פיזית וגם מנטלית.

ותודה 😃

נשמע מטורף. מצד שני, חודש זו הפסקה די קצרה יחסית לרמה שהיית בה ככה שאני בטוח שעוד חודש תשתקם לחלוטין.

• פותח/ת השרשור
אני אידיוט 😣😣😣... מצטער.

הבנתי שזה רציני...

בהצלחה בלוג ויש לי שאלה קטנה.

אחוז המוסלמים החילוניים גבוה או נמוך יותר מאחוז היהודים החילוניים?

• פותח/ת השרשור
אני אידיוט 😣😣😣... מצטער.

הבנתי שזה רציני...

בהצלחה בלוג ויש לי שאלה קטנה.

אחוז המוסלמים החילוניים גבוה או נמוך יותר מאחוז היהודים החילוניים?

איך אתה מגדיר חילוניות? או חילוני?

לדוגמא אצל היהודים:
נוסעים בשבת, לא מקפידים על בשר-חלב, לא צמים בכיפור, וחלקם לא אוכלים כשר.

חילוני יכול להאמין באלוהים ולעשות את כל מה שכתבתי 2 שורות למעלה

• פותח/ת השרשור
אז זאת לא חילוניות. הבאת פשוט דוגמא לאנשים שמגדירים את עצמם כיהודים מבחינה דתית אבל פוסלים את עצמם ככאלו, כתלות בנסיבות.

כל אחד יכול להאמין באלוהים לפי דת כלשהי ועדיין תהיה לו את היכולת כמובן לקיים או לא את מה שהוא רוצה מתוך הדת הזו. השאלה היא אם מישהו עושה את זה בגלל שהוא לא מאמין בדברים מסויימים ובאחרים כן, או שהוא כן מאמין במכלול הדברים שקיימים בדת, אבל הוא עדיין לא מצליח לקיים אותם. אם זאת האפשרות הראשונה, אז הוא לא מאמין בדת הזו כמערכת. להבדיל מהאפשרות השניה.

האסלאם היא לא דת שמאפשרת למאמיניה לבחור עמדות חילוניות (לפי ההגדרה הנכונה של חילוניות או סקולריזם) משום שהיא מתערבת בכל תחומי החיים.

לכן אי אפשר להיות מוסלמי וחילוני.

אבל בכדי לענות על השאלה שלך, מן הסתם בכל הדתות הגדולות מרבית המאמינים תמיד יהיו בעלי אמונה חלשה יותר ולא יקיימו את הדת במלואה. אבל בהשוואה ליהדות, אני חושב שמדובר ברוב קטן יותר בגלל משתנים כמו תרבויות, דמוגרפיה וכ'ו.

אם אתה תרצה להמשיך את הדיון אתה מוזמן לפתוח נושא חדש בפורום אוף טופיק ואני אשמח להשתתף. אני רוצה לשמור על הלוג נקי מדיונים לא קשורים.

• פותח/ת השרשור
S: 72.5, 90, 107.5, 125, 145
BP: 55, 67.5, 80, 95, 107.5
BOR: 37.5, 45, 55, 65, 75

קצת hyper שלא ברור לי כל כך איך עושים כי דפקתי את הברכיים עם זה, קצת בטן בשיפוע שלילי (לא יודע איך עדיף לעשות בטן, צריך לחקור קצת מחדש).

משקל גוף: 100 קילו PR 👏

היום הלכתי לרופאה לבקש בדיקות דם, לא הסכימה להביא לי בדיקת אינסולין, הסכימה לכל השאר (כל מה שהצלחתי למצוא שבדקו בפורום). סיפרה לי שהכבד שלי הולך למות בגלל החלבון שאני לוקח. אמרה שה-BMI שלי גבוה מדי כי היא הלכה ושקלה אותי ומדדה גובה (BMI=30). אמרתי תודה בנימוס ויצאתי עם הבדיקות.

ל"ד 112 על 80 אם אני לא טועה...בדיקות דם יבוצעו מחר.

אני זוכר שהרופא לשי התייחס לBMI 30 שלי בביטול... 😃

למה אתה צריך בדיקת לאינסולין? זאת בדיקה יקרה ולא נותנת כלום.
אתה רוצה לבדוק סכרת? תבדוק המוגלובין A1C.

• פותח/ת השרשור
למה אתה צריך בדיקת לאינסולין? זאת בדיקה יקרה ולא נותנת כלום.
אתה רוצה לבדוק סכרת? תבדוק המוגלובין A1C.

לא חס וחלילה, פשוט לא עשיתי בדיקת דם בחיים ואספתי את כל הבדיקות שאתה משה ואחרים המליצו כאן בפורום בכל הפוסטים שיכולתי למצוא על בדיקות דם וביקשתי את כולם.

ד"א הנה פירוט כל הבדיקות שקיבלתי, אשמח לשמוע אם החסרתי משהו חשוב:

dhea sulphate
complete blood count
lipid profile
got (ast)
gpt (alt)
ldh
alk. phosphatase
bilirubin blood
urea
uric acid
creatinine
electrolytes
iron
magnesium
tsh
urinalysis
glucose
fsh
lh
vitamin b12
folic acid
ferritin
testosterone total
testosterone free
zinc
vitamin d

נערך לאחרונה:
אף אחד לא יתן לך בדיקת אינסולין סתם. זה גם לא נותן כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית