הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5X5 לינארית

תמיד בעד לעזור! במיוחד אם זה בתחום מישקולנות! 😃

אימון מטורף. הרבצתי פחית XL, פסק זמן ו-2 כפיות ג'ק חצי שעה לפני האימון וזה הרגיש מטורף. התחיל לעבוד בדיוק בזמן לאימון.

S: 182.5X5 PR - היה קל ביותר 🤯 סרטון ב-190!
P: 72.5X2
PC: 90 5X3

משקל גוף: 99.7

וקינחתי בעל האש עם 4 סטייקים אנטריקוט ו-5-6 צלעות בשר כבש. שבוע הבא 187.5, אח"כ 192.5...200 קילו ל-5 לא נראה רחוק בכלל. אני חושב שכבר עכשיו יש לי קצת מעל 190 לחזרות כי ה-182.5 היום היה פשוט קל.

ומחר אני נוסע עם חבר להביא חומרים לכלוב שתכננו לפי הבלופרינט של ריפטו ונרתך ונסיים אותו כבר מחר. מחר אנחנו מזמינים גם יריעות גומי עבות וגדולות לבמה סטנדרטית.

סוף סוף יש תקווה לאימונים! לא לחינם סחבתי עד כה את כל האימונים בחד"כ קטנטן ומחורבן!

נערך לאחרונה:
ראיתי את הלוגים הקודמים שלך והתרשמתי מהעליה העקבית במשקלים הגעת מאפס לאחלה משקלים,
אפשר לשאול מה המטרת האימונים? ועל כמה אחוז שומן אתה? (אף פעם לא עשית חיטוב נכון?)

תודה, בהתחלה הייתי חלש ורציתי להיות חזק, עכשיו אני מבין שאני עדיין נקניק ורוצה להיות חזק יותר. זה סה"כ האתגר, אני פשוט אוהב את זה. אולי בעתיד הקרוב עם כל הציוד החדש אתחיל ללמוד משקולנות ואולי אהיה מוצלח מספיק כדי להיכנס לתחרות כלשהי. לפי מה שלמדתי מהערכות אחוזי שומן של אנשים כמו משה ו-moonlight ועוד אני מעריך שאני 17-18 אחוז שומן. אף פעם לא עשיתי חיטוב אבל אני על 97-100 קילו כבר חודשיים בערך ואני פשוט מנסה להתקדם במשקלי עבודה ולהתחזק בלי לעלות במשקל גוף למרות שעקרונית זה לא יפריע לי (ככה שאני מניח שאני יורד לאט לאט באחוזי השומן לטובת מסת שריר). אני לא רוצה לעלות במשקל גוף כדי שלהתקדמות במשקלי העבודה תהיה משמעות יותר חזקה. אני מניח שאתקע מתישהו בקרוב אבל אני חייב להשיג 200 קילו סקוואט על 100 קילו משקל גוף לחמישיה.

אני מעוניין לעשות פעם אחת חיטוב כדי לעבור את התהליך ולצבור ניסיון וללמוד על הנושא, אבל אחרת אני לא רואה סיבה לעשות חיטוב.

יאללה!!! מת לראות את התמונות של הציוד אחרי שתרכיבו הכל! 😃

מאולתר ממישהו שאנחנו מכירים שעוסק בחקלאות. בארה"ב זה נקרא rubber stall mats.

טוב פרטים למי שיהיה מעוניין. תכננו כלוב שמהפרונט שלו מידות חיצוניות הן רוחב 110 ס"מ, עומק 100 ס"מ, גובה 220 ס"מ. הפרופילים הם 60X60 מ"מ בעובי 4 מילימטר. הכלוב בנוי בסגנון של ריפטו ז"א בסיס מרובע, שני "ח"תים בצדדים ואותם מחבר מוט מתח. למוט מתח השגנו מוט יצוק באורך 110 ס"מ ובקוטר 3.4 ס"מ (אולימפי זה 2.8-3). במקום לחורר חורים למוטות הביטחון והווים קנינו מוט "ח" או "U" שאותו חתכנו ל-30+ חלקים ברוחב הפרופיל (6 ס"מ) ואותם נרתך על הפרופילים בהפרשים של 20 ס"מ, 8 פר עמוד פרופיל. זה מכוער אבל הכי יעיל. יש לנו יכולת לחורר חורים עם מכונת מקדחה אבל זה די מסובך לעשות הכל מדויק וישר וזה ייקח די הרבה זמן.

הפרופילים עלו 730 ש"ח כולל חיתוכים לפי מידות (מוכרים רק לפי מוטות של 6 מטר). כל שאר חלקי הברזל עוד 70 (מוט יצוק ומוט U וגם שרשרת 2 מטר + 2 שאקלים) ש"ח סה"כ 800. סט הבאמפרים אמור להגיע תוך שעה שעתיים. אני אעדכן עם תמונות של הציוד ותהליך הריתוך. יש מצב שנסיים עוד היום את ריתוך הכלוב.

נערך לאחרונה:
אין אימון, עובדים כל היום על הכלוב. המון בעיות של חובבנים 😃

תיאוריה לחוד ופרקטיקה לחוד. לצערנו אין לנו את כל הכלים וסביבת העבודה שצריך, אז מאלתרים. וכשמאלתרים, נוצרות בעיות.

לא יצא לי להתאמן במכללה. הכלוב הסתיים במהלך השבוע כשחזרתי למכללה. מקווים להתאמן ביום חמישי. מעדכן כדי שלא יינעל.

יועלה תיעוד מסודר אני מקווה...למרות שחלק גדול מהתהליך פספסתי כי הם המשיכו כשחזרתי למעונות.

טוב אימון ראשון בחד"כ הפרטי שתפרנו לעצמנו 👏

לא צילמתי עדיין כלום כי הגענו לשם בלילה ולא סיימנו את הכל עדיין. אנחנו נתאמן אחה"צ בשבת ונצלם ונתעד הכל. בנתיים יש לנו רק 170 קילו בבאמפרים אז זה מה שיש לעבוד איתו. כמו כן הפלטה הכי קטנה זה 5 קילו אז אנחנו יכולים לקפוץ רק בעשרות.

S: 170X5
P: 70X5
PC: 80 2X3

בנתיים יש התלהבות גדולה. הכלוב יצא מעולה למרות שאילתרנו ועדיין אנחנו צריכים לעשות כמה תיקונים ושיפורים טכניים. בנינו גם ספה ושלחנו אותה לריפוד מעולה אבל זה יצא קצת גבוה מדי. נתקן גם את זה. עם שאריות הברזל נבנה גם prowler בקרוב מאוד.

בנתיים אין אימונים רציניים כי עדיין לא השלמנו את סך הפלטות. אבל זה כיף לשחרר את המוט אחרי PC 😃

לא ישנתי 25 שעות כשהתחלתי את האימון, עד ה-PC הייתי מת.

S: 170X5
P: 60 5X5
PC: 90 1X3

משקל גוף: 97

אתה בטח זורק את המוט כל הזדמנות עכשיו? 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית