עשיתי ריסט חזק ללחיצות כשהתחלתי טקסס, כי בלינארית נתקעתי ב-120X3 הזה ולא התקדמתי מעבר לכך. ובנתיים אני לא מתקדם בטקסס כי אין לנו עדיין פלטות קטנות של 2.5 ו-1.25.
נפצעתי בשורש כף היד מעבודת בניין, או שזאת פציעה קודמת שהיתה לי שחזרה. בכל מקרה, היה לי קליק וכאב חד כשניסיתי להרים פלטה למוט ולא המשכתי הלאה לבנץ' ומתח. הפרונט סקוואט לא היה קשה בצורה מקסימלית, אבל המשקל כבר הקשה עלי לשאוף אוויר בין החזרות והמוט חסם לי את קנה הנשימה. טוב לתרגל את זה מפעם לפעם.
טוב לאור המצב, אנחנו עדיין מנסים למצוא אפשרות לקנות פלטות ברזל נוספות (אמור להסתדר בקרוב מאוד), ולאור העובדה שחודש צום הרמדאן מגיע בדיוק בעוד כחודש, שבו לא אוכל להתקדם ואף אצטרך להפסיק אולי את האימונים, החלטתי להתחיל PSMF. אני משחק עם אותם משקלי העבודה כבר כחודש ולא נשאר לי זמן לתת פוש אחרון לפני הצום, וחשבתי שזה יהיה נחמד להתנסות בחיטוב חצר עד סוף הצום שזה אמצע אוגוסט.
אני אפתח לוג חדש בקרוב, ובו אסכם מה עשיתי עד כה, ונתוני התחלה ל-PSMF. אני חושב להמשיך עם טקסס, אראה איך זה ילך. אולי זה יהיה פשוט יותר עם המתכונת של הלינארית. זה יהיה הפוסט האחרון שלי כאן מבחינת תוכן חדש או עדכונים.