הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השפעת gh בכמויות טבעיות

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
יש איזשהו השפעה?
לדוגמא אם סקוואט גורם להפרשה מוגברת של gh זה משנה משהו?
או שהשפעה אמיתית תבוא רק ע"י הזרקה?

תהיה הפרשה מוגברת אבל היא זניחה ורמות ה GH חוזרות ל baseline מהר מאוד יחסית. ודרך אגב זה קורה יותר כאשר עובדים על טווח חזרות גבוהה. אבל שוב זה שטויות והתעסקות בקטנות פשוט תתאמן כמו שצריך תזונה מנוחה ותראה תוצאות

• פותח/ת השרשור
כמו שאני רואה את זה להפרשה טבעית אין משמעות, אז מה המשמעות של אימונים עם מנוחות קצרות יותר?
ולמה לדוגמא טווח חזרות בינוני נחשב יעיל יותר להיפרטרופיה (גם בספרים של ריפטו...), אצל מתאמן בינוני ומעלה?

מה זה אין משמעות? בלי GH לא תגדלו ולא תתחזקו. אני לא מבין מה קורה פה.

היא לא שולית. אם היא הייתה שולית, לא היית גדל.
היא שולית אולי ליד מישהו שמזריק.

הוא שאל על הפרשת GH בסקוואט, אין הבדל משמעותי בהפרשה בין סקוואט ללחיצת רגליים.
כאילו אם הוא יעשה סקוואט הוא יגדל יותר בגלל שהפרשת הGH תהיה הרבה יותר גדולה ביחס לתרגילים אחרים, וזה זניח.

• פותח/ת השרשור

לדעתי אתה לא כל כך מבין למה אני מתכוון.
ברור שאנחנו צריכים GH ובלי לא היינו גדלים.

אבל לדוגמא אם אני ייתן למתאמן היום סקוואט, ולמתאמן אחר לג פרס(נניח שיש להם אותו גנטיקה והכול) אני לא יכול להמר שזה שקיבל סקוואט יגדל יותר אפילו שהפרשת gh בסקוואט גבוהה יותר מאשר בלג פרס.
וזה ביגלל שהשינויים הקטנים ע"י הפרשה טבעית(טיפה יותר,טיפה פחות) הם שוליים.

ובקיצור השאלה שלי היא מה היתרונות של 10-12 חזרות , ומנוחות קצרות להיפרטרופיה אם להבדלים קטנים של הורמוני גדילה וכו אין השפעה...

אם הכוח מענייין לך תביצה השמאלית, ואיכפת לך מהיפרטרופיה אין לך מה להעדיף סקוואט על לג פרס, ובכל אימון רגליים מופרש GH ההבדל בין לג פרס לסקוואט בפרמטר הזה הוא מינורי.

• פותח/ת השרשור
מעניין אותי מאיפה הידע הנרחב שיש לאנשים כאן על תגובות הורמונליות לאימונים.
מה הדעה שלך?
אם הכוח מענייין לך תביצה השמאלית, ואיכפת לך מהיפרטרופיה אין לך מה להעדיף סקוואט על לג פרס, ובכל אימון רגליים מופרש GH ההבדל בין לג פרס לסקוואט בפרמטר הזה הוא מינורי.
אני לא שואל לגבי, אלא באופן כללי. להפרשה טבעית אין משמעות...
מאמר של לליל מהפורטל [?]

אפשר לינק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית