הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ עלייה במשקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור p0st
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

p0st

משתמש פעיל
393
3
נק' מוניטין:
80
393
3
אני תקוע עם המשקלי עבודה בכמה תרגילים כבר המון זמן ואני לא סתם מדגיש כי התקופה היא ארוכה מאוד.
אני מנסה להחליף תרגילים מדי פעם אבל זה לא כ"כ עוזר, לדוגמא מוט W (יד קידמית) בפריצ'ר או בעמידה, כבר המון זמן באותו משקל, מנסה להוריד חזרות, לנסות דרופסטים וזה לא עוזר כ"כ.
חשבתי שזה קשור איכשהו לתזונה, אבל גם כשאני במאזן קלורי חיובי, ואפילו לפעמים מנסה להוסיף קצת יותר בימי אימון, אני לא מקבל פוש ונשאר על אותם משקלים (לפעמים אפילו קשה לי מהרגיל ואני יורד מהנורמל).

מה זה אומר? הגוף כבר רגיל לתרגיל וצריך שינוי? איזה סוג של שינוי?
או שזה קשור בכלל לתזונה וזה אומר שעדיין כנראה אין מספיק אוכל כדי לעלות במשקלי עבודה (יש לזה השפעה כזו ישירה באמת?)

אתם רבים על דברים כאלה מפגרים לפעמים
כל ספורט הוא ספורט, ולא משנה מה תדפגידו לא כל בן אדם יכול להיות בטופ של ספורט כלשהו לא משנה כמה אימונים וכמה שנים הוא יתאמן...
בקשר לדוגמנים, בסופו של דבר הם עושים הרבה יותר כסף ממה שרוב האנשים עושים וממה שספורטאים עושים ובטח שנהנים יותר ברוב המקרים
בקשר למה שאנשים היו רואים, כדורגל זה הספורט עם הכי הרבה מעריצים בעולם (נראלי לא בטוח), זה 90 דקות משחק ויש בו כמה? 2 גולים? כל אחד יראה את מה שיותר מושך אותו
ואווו, נראה לי אני היחיד שהולך אשכרה לנסות לעזור לבן אדם המסכן שפתח את הפוטס...
תנסה להוריד מהמשקל איזה 10 קילו ולעלות לאט לאט בחזרה (כל אימון תוסיף עוד 2.5 קילו) ואז אולי תצליח, או שנסה הפסקה של שבוע מהידיים ותנסה אז שוב
אתם כולכם חושבים שאתם יודעים הכל, לי אמרתם לא להוסיף סטים ליד קידמית בSS, הוספתי לפני שבועיים והיד גדלה לי בסנטימטר כבר (אחרי ימיים מנוחה מהאימון הקודם, שלא תגידו לי פאמפ), וlidors מהפורום פה עד לזה

אמרתי את מה שיש לי להגיד 😃

סתם משקרים לך כדי שאתה תיהיה קטן לעומתם

אתם רבים על דברים כאלה מפגרים לפעמים
כל ספורט הוא ספורט, ולא משנה מה תדפגידו לא כל בן אדם יכול להיות בטופ של ספורט כלשהו לא משנה כמה אימונים וכמה שנים הוא יתאמן...
בקשר לדוגמנים, בסופו של דבר הם עושים הרבה יותר כסף ממה שרוב האנשים עושים וממה שספורטאים עושים ובטח שנהנים יותר ברוב המקרים
בקשר למה שאנשים היו רואים, כדורגל זה הספורט עם הכי הרבה מעריצים בעולם (נראלי לא בטוח), זה 90 דקות משחק ויש בו כמה? 2 גולים? כל אחד יראה את מה שיותר מושך אותו
ואווו, נראה לי אני היחיד שהולך אשכרה לנסות לעזור לבן אדם המסכן שפתח את הפוטס...
תנסה להוריד מהמשקל איזה 10 קילו ולעלות לאט לאט בחזרה (כל אימון תוסיף עוד 2.5 קילו) ואז אולי תצליח, או שנסה הפסקה של שבוע מהידיים ותנסה אז שוב
אתם כולכם חושבים שאתם יודעים הכל, לי אמרתם לא להוסיף סטים ליד קידמית בSS, הוספתי לפני שבועיים והיד גדלה לי בסנטימטר כבר (אחרי ימיים מנוחה מהאימון הקודם, שלא תגידו לי פאמפ), וlidors מהפורום פה עד לזה

אמרתי את מה שיש לי להגיד 😃

בוא נתערב שזה יורד תוך שבוע?

זה גם לא משנה, זה לא שעוד חודשיים היד תגדל ב6 סנטימטר, ובגלל זה זה מיותר להוסיף

בוא נתערב שזה יורד תוך שבוע?

זה גם לא משנה, זה לא שעוד חודשיים היד תגדל ב6 סנטימטר, ובגלל זה זה מיותר להוסיף
3 ימים אחרי עדיין יש פאמפ? לא נראה לי
ובסדר, אני אלא מצפה גם 6 סנטימטר... אבל מה עדיף לדעתך? סנטימטר או 0? לאדע מה איתך אבל העוד סנטימטר הזה לא נשמע לי רע

3 ימים אחרי עדיין יש פאמפ? לא נראה לי
ובסדר, אני אלא מצפה גם 6 סנטימטר... אבל מה עדיף לדעתך? סנטימטר או 0? לאדע מה איתך אבל העוד סנטימטר הזה לא נשמע לי רע

יודע מה צודק, עלית בסטנטימטר ביד תוך יומיים.
זה נשמע מאד הגיוני 😣

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית