הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צורת החזה והאימון

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
תראו לפני שנה ומשהו התאמנתי רק בבית עם משקלים... היית נורא ח טוב איזה 5-6 קילו פחות ועם מסה קטנה אבל נחמדה...
הייתי מתאמן חופשי עם דאמבלים על החזה...
החודש התחלתי SS ואני בטוח כי החזה שלי הרבה הרבה יותר גדול ממה שהיה לי פעם... אך אני חייב לציין שפעם גם החלק הפנימי של החזה היה בולט יותר ...
והשאלה שלי האם זה קשור לזה שאני רק מתאמן עם מוט ?(ואם כן אז מה הדחיקת חזה לא מספיקה לכל חלקי החזה)
או שמה פשוט הייתי יותר חטוב אז זה היה נראה ככה?
חשוב לציין שגם פעם היו רואים לי ריבועים בלי שאעשה שריר הייתה צורה...
לעומת היום שרואים בקטנה אם אני עושה שריר.

זה בגלל שאחוזי השומן שלך עלו כפי שצפוי שיקרה אם אתה אוכל כמו שצריך, דבר ש-SS מחייב.

כשמסתכלים על העיצוב של החזה אפשר להגיד שככל שתקרב את האחיזה שלך על המוט, כך תעבוד יותר על החלק הפנימי של החזה (והטרייספ עובד הרבה יותר). בוא נסגור שזה התעסקות בקקא, מה אתה מעדיף חזה גדול או חזה קטן ו"מעוצב", כי מי שלא ממש מתעמק בצורה שלו (חוץ ממך) כמעט שלא ישים לב. שרירי חזה מרשימים זה יותר עניין של גודל פחות של העיצוב שלהם.
שורה תחתונה: עזוב את זה ואל תשנה את האחיזה בבנץ'.

כשמסתכלים על העיצוב של החזה אפשר להגיד שככל שתקרב את האחיזה שלך על המוט, כך תעבוד יותר על החלק הפנימי של החזה (והטרייספ עובד הרבה יותר). בוא נסגור שזה התעסקות בקקא, מה אתה מעדיף חזה גדול או חזה קטן ו"מעוצב", כי מי שלא ממש מתעמק בצורה שלו (חוץ ממך) כמעט שלא ישים לב. שרירי חזה מרשימים זה יותר עניין של גודל פחות של העיצוב שלהם.
שורה תחתונה: עזוב את זה ואל תשנה את האחיזה בבנץ'.

איך בדיוק אפשר לעבוד על החלק הפנימי של החזה, אם ההפרדה הזו לא קיימת במבנה השריר מלכתחילה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית