הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אני מכניס יותר קלוריות ביותר קלות?

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
אני בSS ואני צריך לאכול משהו כמו 3500 + קלוריות כדי שהאימונים יהיו יעילים
אני שוקל 73.5 קילו על גובה 1.79-80.

הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מכניס אוכל בכח ובגלל זה גם לוקח לי הרבה מאוד זמן לאכול ובמיוחד עכשיו כשאני בתקופת מבחנים אני לא יכול לבזבז זמן מיותר על "לאכול".
אני צריך מאכלים שיש בהם הרבה קלוריות, וגם יותר קל לאכול אותם.

למישהו יש פתרונות?

חלב,גיינר,אגוזים וכו'..
אם תחלק לך את היום להרבה ארוחות (6-8) לא תהיה לך בעיה כזאת רצינית אני חושב..

אהה 3.5 זה כלום.
תכין טחינה
תשתה חלב
תאכל פיתות
ואתה על הגל
או שאתה יכול להכין את השייק של 70S BIG-שתי כפיות נוטלה-4 כפיות חמאת בוטנים-2 כוסות חלב-2 סקופים חלבון-זה יוצא משהו כמו 1800 קל'

ערכתי כי בטעות רשמתי-WB

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טחינה אני לא אוהב
פיתות אני אוכל עם חביתה אבל כמה אפשר? זה כבר מתחיל להגעיל אחרי 2
חלב אני שותה אני פשוט לא יכול יותר מ3-4 כוסות
חלבון אני לא יכול כרגע לקנות

ואני כן צריך 3500...

אני בספק.
כשאני שקלתי 85 הכנסתי בין 3000-3500 ולא הייתה לי בעיה לההתקדם כל אימון.

אבל... מה שבא לך.

תגיד עדי, בחישוב קלוריות, תאורתית אמורים להתייחס למסה הרזה ללא האחוזי שומן, לא?

פשששש אתה קורא את המחשבות שלי הא! חבל שאני לא זוכר שדיברתי על מספרים. אבל תהיה בטוח 3500 קלוריות לבחור ששוקל 70 קילו עם סקוואט של 90 קילו זה טיסה להשמנה. אבל עזוב אתה אוהב להיות שמן אני חושב אחרת בוא נשאיר את זה ככה אין זין להתווכח איתך זה לא יוביל לשום מקום.

אני על 3000 (אולי חורג קצת), אישית יכול להכניס עוד 3000 בכיף...
בגובה ומשקל כמעט כמו שלך ואני עולה קילו בשבוע ב-SS...
אבל כל אחד והקצב שלו...

לשים שמן זית על כל דבר שאוכלים.
כל תבשיל שאתה מכין, תוסיף שמן זית. שיבולת שועל? שמן זית. פיצה? שמן זית.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, אני לא אוכל 3500 קלוריות על דעת עצמי, ראיתי את זה במאמר שאלות ותשובות על SS פה באתר בנושא של תזונה, היה רשום שם שרזים מתבגרים צריכים לאכול פי 48 מהמשקל גוף שלהם...
ודבר שני, אני לא עולה בכלל באחוזי שומן אז למה לא להמשיך ככה? כשהתחלתי את התוכנית הייתי 12-13 אחוז לפי מה שאמרו לי באתר ולפי מה שאני מסתכל על עצמי לא השתנתי מבחינת שומן בכלל.
ואחלה רעיון עם השמן זית תודה.
אני מחפש במיוחד מאכלים כמו שניצלים, שממש קל להכניס וזה הרבה קלוריות (4 שניצלים = 1,000 קלוריות ו80 גרם חלבון)

פשששש אתה קורא את המחשבות שלי הא! חבל שאני לא זוכר שדיברתי על מספרים. אבל תהיה בטוח 3500 קלוריות לבחור ששוקל 70 קילו עם סקוואט של 90 קילו זה טיסה להשמנה. אבל עזוב אתה אוהב להיות שמן אני חושב אחרת בוא נשאיר את זה ככה אין זין להתווכח איתך זה לא יוביל לשום מקום.

יש בין 2000 ל 3500 הרבה באמצע

אז אף אחד מכם לא ניסה את זה? באסה.

קודם כל, אני לא אוכל 3500 קלוריות על דעת עצמי, ראיתי את זה במאמר שאלות ותשובות על SS פה באתר בנושא של תזונה, היה רשום שם שרזים מתבגרים צריכים לאכול פי 48 מהמשקל גוף שלהם...
ודבר שני, אני לא עולה בכלל באחוזי שומן אז למה לא להמשיך ככה? כשהתחלתי את התוכנית הייתי 12-13 אחוז לפי מה שאמרו לי באתר ולפי מה שאני מסתכל על עצמי לא השתנתי מבחינת שומן בכלל.
ואחלה רעיון עם השמן זית תודה.
אני מחפש במיוחד מאכלים כמו שניצלים, שממש קל להכניס וזה הרבה קלוריות (4 שניצלים = 1,000 קלוריות ו80 גרם חלבון)
הא כן שחכתי פורום תמונות זה כלי ממש אחד המדוייקים למדידת אחוזי שומן. אחי אתה חי בסרט.

• פותח/ת השרשור
טוב אחי
ואתה חי בסרט כי אתה חושב שכל מי שאוכל מעל 3000 קלוריות חייב להשמין
וד"א הסקוואט שלי אפילו לא 90 קילו =]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית