הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של Alon123

הלוג של Alon123

• פותח/ת השרשור Alon123
  • פורסם בתאריך
הסתכלתי בעמוד האחרון שלך וראיתי שלא אמרו אז אני אגיד, הבעיה הכי גדולה שלך בסקוואט זה שאתה לא מחזיק את הברכיים בצדדים, ואני רואה את זה בלי להסתכל מאחורה לפי הצורה שאתה עולה.

לדחוף ברכיים לצדדים או למות זה מוטו שייתקן לך בעיות של עומק, היפ דרייב וסקוואט בכללי.

עבדתי צמוד עם 23 אנשים עד עכשיו מגיל 18-56, עוד לא ניתקלתי באחד שלא הצליח לעשות סקוואט מלא, לרבות שחקן עבר בלי רצועות צולבות, מבוגרים עם משקל עודף בגוף, כרס ושאר ירקות
מה שהקל על המתקשים היה לסובב רגליים, ולדחוף ברכיים הצידה לאורך התנועה(במיוחד בבאונס ובעליה)

בהצלחה לקראת ה3 פלטות

הסתכלתי בעמוד האחרון שלך וראיתי שלא אמרו אז אני אגיד, הבעיה הכי גדולה שלך בסקוואט זה שאתה לא מחזיק את הברכיים בצדדים, ואני רואה את זה בלי להסתכל מאחורה לפי הצורה שאתה עולה.

לדחוף ברכיים לצדדים או למות זה מוטו שייתקן לך בעיות של עומק, היפ דרייב וסקוואט בכללי.

עבדתי צמוד עם 23 אנשים עד עכשיו מגיל 18-56, עוד לא ניתקלתי באחד שלא הצליח לעשות סקוואט מלא, לרבות שחקן עבר בלי רצועות צולבות, מבוגרים עם משקל עודף בגוף, כרס ושאר ירקות
מה שהקל על המתקשים היה לסובב רגליים, ולדחוף ברכיים הצידה לאורך התנועה(במיוחד בבאונס ובעליה)

בהצלחה לקראת ה3 פלטות

תודה על ההערה, אני אנסה ליישם מחר.
מה לדעתך תוכנית יותר טובה לשיפור הסקוואט (בהנחה ואני לא רוצה לאכול כמו בSS בגלל אחוזי שומן ועוד כמה סיבות), טקסס או לינארית?
הייתי שואל את המאמן שלי אבל הוא פחות מבין בתוכניות כוח

אימון עצומות
סקוואט 110 קילו 1X3F
כמעט היה לי את זה, שבוע הבא יעלה

פרס 45 קילו 1X3

פאוורקלין 65 קילו 1X3

משבוע הבא טקסס

בדר"כ עושים סינגלים רק כשנתקעים בשלישיות/חמישיות ואני ממש עוד לא ברמה הזאת

לא ברור למה אנשים חושבים שטקסס קלה יותר מSS, בכל מקרה טקסס לא מתאימה לך, גם כי לא מיצית את ההתקדמות הליניארית השבועית ואין לך מושג מה הRM5 האמיתי וגם כי אתה תהיה בovertraining אחרי 6 שבועות עם התזונה שלך(או שלא תעשה אותה טוב וסתם תדרוך במקום)

ליניארית מתאימה הכי טוב כרגע

לא ברור למה אנשים חושבים שטקסס קלה יותר מSS, בכל מקרה טקסס לא מתאימה לך, גם כי לא מיצית את ההתקדמות הליניארית השבועית ואין לך מושג מה הRM5 האמיתי וגם כי אתה תהיה בovertraining אחרי 6 שבועות עם התזונה שלך(או שלא תעשה אותה טוב וסתם תדרוך במקום)

ליניארית מתאימה הכי טוב כרגע

מי אמר שאני אוכל מעט? אני אוכל 4000 בסופשים ו3500 ביום יום (לא מספיק לSS אבל עדיין לא קצת), אני פשוט לא רוצה לעלות ל100 קילו משקל גוף אז אני לא דוחף אוכל.
בנוסף גם אשמח אם תסביר לי למה טקסס נחשבת לתוכנית יותר מתקדמת מלינארית, הרי בשתיהן מתקדמים לינארית 2.5 קילו בשבוע, בגלל היום נפח? בשביל זה יש התאוששות

מי אמר שאני אוכל מעט? אני אוכל 4000 בסופשים ו3500 ביום יום (לא מספיק לSS אבל עדיין לא קצת), אני פשוט לא רוצה לעלות ל100 קילו משקל גוף אז אני לא דוחף אוכל.
בנוסף גם אשמח אם תסביר לי למה טקסס נחשבת לתוכנית יותר מתקדמת מלינארית, הרי בשתיהן מתקדמים לינארית 2.5 קילו בשבוע, בגלל היום נפח? בשביל זה יש התאוששות

אני לא יודע למה אתה מפחד לעלות במשקל(אלא אם כן הקטגורית משקל שלך קריטית למדליה בWL או משהו), בכל מקרה תפנים שחובה לעשות תהליך של עליה במאסה כמו שצריך כדי לקבל כוח, אחר כך לחטב זה קל, ורוב הכוח נשאר, למה אני חושב שאתה אוכל מעט? ציטוט שלך:

תודה על ההערה, אני אנסה ליישם מחר.
מה לדעתך תוכנית יותר טובה לשיפור הסקוואט (בהנחה ואני לא רוצה לאכול כמו בSS בגלל אחוזי שומן ועוד כמה סיבות), טקסס או לינארית?
הייתי שואל את המאמן שלי אבל הוא פחות מבין בתוכניות כוח

אם אתה לא אוכל מספיק, לא משנה אם מדובר ב3000 או 4000 קלוריות, זה לא מספיק לך, סקוואט מגיב הכי טוב להרבה קלוריות, עצבים ומוזיקת מטאל/רוק כבד

בקשר לטקסס, מניסיון של שלושת התכניות, לעבוד 5X5 או אפילו 4X5 אקרוס במשקלים גבוהים קשה פי כמה וכמה מאשר המודל של סטאר, יום נפח ממוצע שלי הגיע לשעתיים וחצי כי לא ויתרתי על הפאוורקלין אחרי סקוואט ובנץ'.
המטרה באימוני כוח היא לעלות בכוח עם מינימום מאמץ, אם אתה יכול להתקדם פעמיים ושלוש בשבוע עם פחות מאמץ למה לבזבז את הזמן בתכנית לא מתאימה?

אני לא יודע למה אתה מפחד לעלות במשקל(אלא אם כן הקטגורית משקל שלך קריטית למדליה בWL או משהו), בכל מקרה תפנים שחובה לעשות תהליך של עליה במאסה כמו שצריך כדי לקבל כוח, אחר כך לחטב זה קל, ורוב הכוח נשאר, למה אני חושב שאתה אוכל מעט? ציטוט שלך:

אם אתה לא אוכל מספיק, לא משנה אם מדובר ב3000 או 4000 קלוריות, זה לא מספיק לך, סקוואט מגיב הכי טוב להרבה קלוריות, עצבים ומוזיקת מטאל/רוק כבד

בקשר לטקסס, מניסיון של שלושת התכניות, לעבוד 5X5 או אפילו 4X5 אקרוס במשקלים גבוהים קשה פי כמה וכמה מאשר המודל של סטאר, יום נפח ממוצע שלי הגיע לשעתיים וחצי כי לא ויתרתי על הפאוורקלין אחרי סקוואט ובנץ'.
המטרה באימוני כוח היא לעלות בכוח עם מינימום מאמץ, אם אתה יכול להתקדם פעמיים ושלוש בשבוע עם פחות מאמץ למה לבזבז את הזמן בתכנית לא מתאימה?

חחח מדליה בWL אין לי סיכוי לקחת גם אם הייתי שוקל 56, אבל אפילו אם אני יעלה את הטוטאל שלי ב50 קילו אין לי מה לחפש בקטגורית משקל של עד 105, ובכלל עוד אני לא יודע אם הקבוצה שלנו תחזור לפעילות או לא (כרגע מחפשים אולם), אחרי זה אני יהיה יותר חכם.
זה לא שאני מת ל5X5 אקרוס, פשוט באימונים בלינארית הפירמידה מעייפת אותי מאוד לפני הסטים של העבודה כי מספיק לי בדר"כ להתחמם עם חזרה-שתיים מקס' וככה יוצא שאני עושה פחות חזרות בחימום כדי להצליח את העבודה ואז אין מספיק נפח ואני לא מתקדם טוב. אני חושב שאני אנסה טקסס לשבועיים- שלוש ואם אראה שזה באמת לא מתאים אני אחזור ללינארית.

נערך לאחרונה:
שבוע 1 נפח
סקוואט 90 קילו 5X5
הדבר הכי קשה שעשיתי אי פעם. ברכיים נכנסו יותר מידי פנימה

בנצ' 42.5 קילו 5X5

מתח עם עזרה 3X5

מאז יום שבת אני בקושי יכול ללכת מרוב שאני תופס בקוואדס ובתחת, חשבתי שהאימון היום ישפר אבל עכשיו גם ההאמסטרינג שלי נתפס facepalm
הטכניקה בסקוואט הייתה מזעזעת היום, סט ראשון לא הצלחתי לרדת מספיק אז בשני (סרטון) קיבלתי באונס מהתאומים והכול נדפק

שבוע 1 התאוששות

סקוואט קל
75 קילו 2X5

פרס
45 קילו 2X5

פולי עליון 🤡

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה האולם שאתם מתאמנים בוא?
😃 על כמה אחוז שומן אתה עומד אחי?

לא, זה חדר כושר בבניין עם מוט מתברג של 15 קילו, הוא אחלה להתאוששות אבל אי אפשר כלכך לעשות שם נפח/עצימות כי אי אפשר לזרוק את המוט ואין חמורים, כנראה שהקבוצה כבר לא תחזור לפעילות אלא אם יקרה משהו חריג
אני בערך על 20% אולי יותר, כשאני אגיע למטרות שלי אני אחטב

נערך לאחרונה:
אימון הכי גרוע שהיה לי בחודש האחרון

סקוואט
110 קילו 1X1
בקושי.. באימונים האחרונים החגורה לא יושבת לי טוב וזה מציק באמצע הסט, וגם הברכיים נכנסות לי מאוד פנימה, אני עושה ריסט ל100

בנצ'
55 קילו 1X3

פאוורקלין
67.5 קילו 1X3
70 קילו 1X1
רציתי לנסות 75 אבל החדר כושר היה מפוצץ

משקל גוף בבוקר: 92 קילו facepalm

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית