- פותח/ת השרשור
הראשון בינינו שמגיע ל140 סקוואט ו80 קלין מקבל 50 שקל, מסכים?
בוא 😵💫🥊
במקומך הייתי מתערב על משהו שקשור לratio 😵💫🥊
רטיו זה לגמדים שחיפים (שיותר חזקים ממני)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הראשון בינינו שמגיע ל140 סקוואט ו80 קלין מקבל 50 שקל, מסכים?
הסתכלתי בעמוד האחרון שלך וראיתי שלא אמרו אז אני אגיד, הבעיה הכי גדולה שלך בסקוואט זה שאתה לא מחזיק את הברכיים בצדדים, ואני רואה את זה בלי להסתכל מאחורה לפי הצורה שאתה עולה.
לדחוף ברכיים לצדדים או למות זה מוטו שייתקן לך בעיות של עומק, היפ דרייב וסקוואט בכללי.
עבדתי צמוד עם 23 אנשים עד עכשיו מגיל 18-56, עוד לא ניתקלתי באחד שלא הצליח לעשות סקוואט מלא, לרבות שחקן עבר בלי רצועות צולבות, מבוגרים עם משקל עודף בגוף, כרס ושאר ירקות
מה שהקל על המתקשים היה לסובב רגליים, ולדחוף ברכיים הצידה לאורך התנועה(במיוחד בבאונס ובעליה)
בהצלחה לקראת ה3 פלטות
לא ברור למה אנשים חושבים שטקסס קלה יותר מSS, בכל מקרה טקסס לא מתאימה לך, גם כי לא מיצית את ההתקדמות הליניארית השבועית ואין לך מושג מה הRM5 האמיתי וגם כי אתה תהיה בovertraining אחרי 6 שבועות עם התזונה שלך(או שלא תעשה אותה טוב וסתם תדרוך במקום)
ליניארית מתאימה הכי טוב כרגע
מי אמר שאני אוכל מעט? אני אוכל 4000 בסופשים ו3500 ביום יום (לא מספיק לSS אבל עדיין לא קצת), אני פשוט לא רוצה לעלות ל100 קילו משקל גוף אז אני לא דוחף אוכל.
בנוסף גם אשמח אם תסביר לי למה טקסס נחשבת לתוכנית יותר מתקדמת מלינארית, הרי בשתיהן מתקדמים לינארית 2.5 קילו בשבוע, בגלל היום נפח? בשביל זה יש התאוששות
תודה על ההערה, אני אנסה ליישם מחר.
מה לדעתך תוכנית יותר טובה לשיפור הסקוואט (בהנחה ואני לא רוצה לאכול כמו בSS בגלל אחוזי שומן ועוד כמה סיבות), טקסס או לינארית?
הייתי שואל את המאמן שלי אבל הוא פחות מבין בתוכניות כוח
אני לא יודע למה אתה מפחד לעלות במשקל(אלא אם כן הקטגורית משקל שלך קריטית למדליה בWL או משהו), בכל מקרה תפנים שחובה לעשות תהליך של עליה במאסה כמו שצריך כדי לקבל כוח, אחר כך לחטב זה קל, ורוב הכוח נשאר, למה אני חושב שאתה אוכל מעט? ציטוט שלך:
אם אתה לא אוכל מספיק, לא משנה אם מדובר ב3000 או 4000 קלוריות, זה לא מספיק לך, סקוואט מגיב הכי טוב להרבה קלוריות, עצבים ומוזיקת מטאל/רוק כבד
בקשר לטקסס, מניסיון של שלושת התכניות, לעבוד 5X5 או אפילו 4X5 אקרוס במשקלים גבוהים קשה פי כמה וכמה מאשר המודל של סטאר, יום נפח ממוצע שלי הגיע לשעתיים וחצי כי לא ויתרתי על הפאוורקלין אחרי סקוואט ובנץ'.
המטרה באימוני כוח היא לעלות בכוח עם מינימום מאמץ, אם אתה יכול להתקדם פעמיים ושלוש בשבוע עם פחות מאמץ למה לבזבז את הזמן בתכנית לא מתאימה?
זה האולם שאתם מתאמנים בוא?
😃 על כמה אחוז שומן אתה עומד אחי?
חסר קצת עומק בסקוואט, ולא נורא. תנוח תאכל תישן ויהיה טוב