הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של Alon123

הלוג של Alon123

• פותח/ת השרשור Alon123
  • פורסם בתאריך
סקוואט
100 קילו 1X5
בינוני, קצת GM ב2 האחרונות

בנצ' פרס
50 קילו 5X5- PR
ב2 הסטים האחרונים היה קצת קשה, אבל סה"כ הלך טוב

מתח שלילי
2X5

חומוס

סקוואט קל
70 קילו 2X5

פרס
45 קילו 3X3- היה קשה משום מה

קלין מהכלוב
50 קילו 2X2
55 קילו 1X2F
אין לי אומץ להיכנס מתחת למוט, תרגיל נחמד

נערך לאחרונה:
יש לכם תשובות לגבי אולם לקבוצה שלכם? ואם לא אתה מתכוון להתחרות בכל מקרה?

יש לכם תשובות לגבי אולם לקבוצה שלכם? ואם לא אתה מתכוון להתחרות בכל מקרה?

אין אולם וכנראה שגם לא יהיה בזמן הקרוב.. לא נראה לי שאני אתחרה, לא עשיתי כבר חודש וחצי סנאצ'ים וג'רקים והמשקלים והטכניקה בריצפה
אבל יש עוד זמן עד ליגה 1 נראה מה יקרה עד אז
סרטונים מהיום:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רק עכשיו יצאה לי לראות את הלוג שלך ובכל התהליך הבנץ' שלך עלה רק 2.5 קילו ? כאילו לא מתנסה או משהו אבל איך ? אולי אתה עושה משהו לא נכון ?

רק עכשיו יצאה לי לראות את הלוג שלך ובכל התהליך הבנץ' שלך עלה רק 2.5 קילו ? כאילו לא מתנסה או משהו אבל איך ? אולי אתה עושה משהו לא נכון ?

עד סוף מאי לקחתי רואקוטן. מאז הבנצ' עלה בערך ב10 קילו בערך אבל בכללי אני מעדיף להשקיע בפרס ודחיקות, יותר כיף

שבוע 2 עצימות (הצלחתי לעשות 2 שבועות בחודש facepalm)
סקוואט
105 קילו 1X3
טכניקה מאוד גרועה, שמתי את המוט גבוה מידי והגב התעקם לגמרי

בנצ'
55 קילו 1X3F facepalm

פאוורקלין
65 קילו 1X3

מדדתי גם היקפים כי מצאתי סרט מדידה
יד 34, רגל 60

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שוב פעם לא התאמנתי 3 ימים

שבוע 3 נפח

פאוורקלין
70 קילו 1X3- PR
היה יחסית קל, ניסיתי עם החגורת 2 מ"מ של המכון כי שלי עבה מידי והיא לא מוסיפה ממש

סקוואט
90 קילו 5X5
היה בינוני, 95 שבוע הבא

בנצ'
52.5 קילו 5X5
קשה מאוד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שוב פעם לא התאמנתי 3 ימים

שבוע 3 נפח

פאוורקלין
70 קילו 1X3- PR
היה יחסית קל, ניסיתי עם החגורת 2 מ"מ של המכון כי שלי עבה מידי והיא לא מוסיפה ממש

סקוואט
90 קילו 5X5 שיא?
היה בינוני, 95 שבוע הבא

בנצ'
52.5 קילו 5X5 שיא?
קשה מאוד

סימנתי בירוק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שבוע 3 התאוששות

סקבט קל
70 קילו 2X5

פרס
45 קילו 3X3
הסט הראשון היה מאוד קשה והשני והשלישי קלים משום מה
שבוע הבא נפח בפרס וסופסוף אני אלחץ 50 🤡

פאוורקלין מהראק
55 קילו 3X2

פשיטות גו 2X15

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
משקל בוקר: 92.3

כבר יומיים ברצף שאני לומד מ8 עד 6 בלי חלונות ואני די מרוסק מבחינה גופנית, אז האימון של היום נדחה למחר
י"א זה חרא גדול

שבוע 3 עצימות

סקוואט
110 קילו 1X3 PR
הלך טוב, יש מצב חזרה ראשונה לא שברתי מקביל

בנצ'
57.5 קילו 1X3 PR facepalm

פאוורקלין
70 קילו 1X3
75 קילו F תפסתי עם מרפקים נמוכים ונפל, תכלס לא היה מצב להצליח כי זה היה אחרי סקוואט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שבוע 4 נפח

פאוורקלין
75 קילו 1X1- PR
80 קילו F
אני מושך עד גובה החזה אבל יש לי בעיה להפוך מרפקים כי לא עשיתי פרונט סקוואט כבר חודשיים בערך, אני אכניס אותו בהתאוששות. בכל מקרה ה75 היה סבבה וב80 בכלל לא נכנסתי כי היה צפוף במכון ופחדתי לנסות ולהפיל

סקוואט
95 קילו 5X5- PR
רצח, הברכיים נכנסות המון בסטים האחרונים

פרס
40 קילו 5X5
קשה, אבל הצלחתי לדחוף את זה ב25 דקות

אחרי הסט השלישי בסקוואט ליצן אמר לי שלא עושים ככה, אז ביקשתי ממנו להדגים חזרה אחת עם המשקל הזה (וזה עוד פחות מ100!) והוא התחיל לגמגם והלך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שבוע 4 התאוששות

פרונט סקוואט
70 קילו 3X3
קל, אבל מוזר לעשות אחרי חודשיים

בנצ' קל ופולי עליון

בא לי הרמות אולימפיות :(

שבוע 4 עצימות
אימון חרא

סקוואט 115 קילו 1X3F PR
הטכניקה פשוט גרועה רצח, אני לא מבין למה הברכיים נכנסות לי קילומטרים פנימה, זה לוקח לי את כל הכוח

פרס
50 קילו 1X3 PR
היה ממש קל

צ'ין אפס בגריבטרון 3X5

תמונה להערכת א.ש:
IMG_20121021_091225.jpg
משקל גוף בבוקר: 93.5 ;azban
נשארו לי עוד שבועיים לסיים סייקל אחד של טקסס לפי האקסל ואז אני מחטב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לפחות בסקווט אתה נכשל יפה, אני מתקפל כמו בייגלע כשאני נכשל (המוטות בטחון יותר מדי נמוכים אצלנו לגובה שלי, אבל אני מסתדר) 😃

לגבי הפרס - זה נראה כאילו אתה לא משתמש בשלב האקסצנטרי בכלל (זה אפילו נראה קצת כמו נפילה חופשית של המוט). אני אוהב לנצל את הירידה של המוט בשביל להתפוצץ כלפי מעלה (בדיוק כמו בבנצ' פרס) - אני חושב שאם תדמיין שאתה "שובר" את המוט לשני חלקים (יד שמאל מושכת שמאלה ולהיפך) זה רק יעזור לך (כמובן גם לאחוז את המוט הכי חזק שאתה יכול, כאילו אתה רוצה למעוך אותו בידיים).

לפחות בסקווט אתה נכשל יפה, אני מתקפל כמו בייגלע כשאני נכשל (המוטות בטחון יותר מדי נמוכים אצלנו לגובה שלי, אבל אני מסתדר) 😃

לגבי הפרס - זה נראה כאילו אתה לא משתמש בשלב האקסצנטרי בכלל (זה אפילו נראה קצת כמו נפילה חופשית של המוט). אני אוהב לנצל את הירידה של המוט בשביל להתפוצץ כלפי מעלה (בדיוק כמו בבנצ' פרס) - אני חושב שאם תדמיין שאתה "שובר" את המוט לשני חלקים (יד שמאל מושכת שמאלה ולהיפך) זה רק יעזור לך (כמובן גם לאחוז את המוט הכי חזק שאתה יכול, כאילו אתה רוצה למעוך אותו בידיים).

הראק שלנו בסקוואט די נוח בקטע הזה, למרות שהייתי מעדיף כלוב סגור כי כבר קרה כמה פעמים שאנשים כמעט נתקעו בי באמצע סט :nono:
אני אשתדל לשים לב לגבי הפרס, עכשיו אני בעיקר מתרכז בלכווץ את התחת וההאמסטרינג (מאוד עוזר ליציבות)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית