הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקווט ללא כלוב-בטיחות

• פותח/ת השרשור COSMOS
  • פורסם בתאריך

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
במכון שלי יש ראק בלבד.
למי שעושה סקווט בלי כלוב,אני חייב כמה עצות לגבי בטיחות... ז"א מה אני עושה במקרה של סקווט כבד שבו קרסתי/נכשלתי/כל תקלה אחרת?? פשוט לזרוק את המוט אחורה? זה מפחיד ומעסיק לי תמוח כל סט שאני נכנס.. ספוטר פותר הכל במקרה כזה? ומה עושים במידה ואין בזמן נתון מישהו שיהיה ספוטר לסקווט כבד?
תודה מראש.

זרוק את במוט אחורה.
בעבר שהייתי מרים כבד יותר יצא לי לעשות את זה וזה נותן הרגשה מעולה!

בחדר כושר הקודם שהיתי בו עשיתי סקוואט איפה שהבנץ בשיפוע והמכונה החזיקה משקל כבד ללא בעיה עכשיו שאני עושה בכלוב זה אותו דבר רק שיש לך מוטות בטחון שעם אתה חכם אתה לא צריך אותם

אל תזרוק את המוט אם אתה לא רוצה שיזרקו אותך החוצה.
תתכנן את הסטים שלך כמו שצריך, ואל תגיע לכשל.

אל תזרוק את המוט אם אתה לא רוצה שיזרקו אותך החוצה.
תתכנן את הסטים שלך כמו שצריך, ואל תגיע לכשל.
ואם יש לי יום רע איך אני אמור לתכנן את זה או לצפות את זה מראש? או אם אני מאבד ריכוז לשנייה עם משקל כבד?

לעניין אני אישית שם שתי ספות בצדדים כמו קורות ביטחון

במכון שלי יש ראק בלבד.
למי שעושה סקווט בלי כלוב,אני חייב כמה עצות לגבי בטיחות... ז"א מה אני עושה במקרה של סקווט כבד שבו קרסתי/נכשלתי/כל תקלה אחרת?? פשוט לזרוק את המוט אחורה? זה מפחיד ומעסיק לי תמוח כל סט שאני נכנס.. ספוטר פותר הכל במקרה כזה? ומה עושים במידה ואין בזמן נתון מישהו שיהיה ספוטר לסקווט כבד?
תודה מראש.

אתה לוקח ספוטר עם אין ספוטר שזה נדיר לפחות אצלנו אתה או עושה את הדבר הדפוק ונופל אחורה שזה כואב או מהר מרחיב את האחיזה של הידיים בשביל לשחרר אותם בקלות והולך קדימה שאתה משאיר את המוט מאחורייך ליפול זה עושה רעש אבל זה עדיף על כל האלטרנטיבות השונות...

שים ספות בתור מוטות ביטחון. ספוטרים זה דבר שאי אפשר לסמוך עליו. בבנץ' הם מספיק גרועים, בסקוואט המצב עוד הרבה פחות טוב.

אל תזרוק אחורה אלא אם יש במות ואתה עם באמפרים. תלמד להפסיק לפני כשל. אין מה לעשות, מתקדמים יותר לאט אבל בלי כלוב זה מה יש. אני הצלתי כמה אנשים מזריקת מוט במכון שלי (אין לנו כלוב) אבל אני אישית לא סומך על אף אחד שיציל אותי.

שים ספות בתור מוטות ביטחון. ספוטרים זה דבר שאי אפשר לסמוך עליו. בבנץ' הם מספיק גרועים, בסקוואט המצב עוד הרבה פחות טוב.

צודק ביקשתי מאיזה מפתח גוף שישמור עלי בסקוואט ובחזרה השלישית כבר שיחלתי לסגור 5 לבד הואתפס אותי ועזר לי לעלות אחרי 5 חזרות הוא אמר לי קדימה יש לך עוד אני איתך...

אתה יכול לשים 2 ספסלים בצדדים.
אם אתה יודע שרוב הסיכויים שתגיע לכשל תבקש ממשהו לשמור עליך.
וגם אם במקרה לא הצלחת לעלות אפשר להשאר בבור כמה שניות עם המוט עליך ולקרוא למשהו שיעזור לך...

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכל העונים כמה שאלות..

אל תזרוק אחורה אלא אם יש במות ואתה עם באמפרים. תלמד להפסיק לפני כשל. אין מה לעשות, מתקדמים יותר לאט אבל בלי כלוב זה מה יש. אני הצלתי כמה אנשים מזריקת מוט במכון שלי (אין לנו כלוב) אבל אני אישית לא סומך על אף אחד שיציל אותי.

ממה שאני הבנתי כשל הוא חלק בלתי נפרד מתוכנית כוח ודבר בלתי צפוי מהניסיון שלי.
למה אתה מתכון שאתה אומר שהצלת מישהו מלזרוק את המוט?

---------- התגובה התווספה ב 17:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:27 ----------

בימים בלי ספוטרים אתה יכול לעשות FS.

אתה יכול להסביר לי בקצרה מזה FS ?

---------- התגובה התווספה ב 17:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:27 ----------

אתה יכול לשים 2 ספסלים בצדדים.

נשמע הכי אלטרנטיבי בנתיים.
+1

חשבתי על רעיון חדש!!!!
שותף לאימונים שהוא לא ליצן שאתה תשמור עליו בסקוואט והוא ישמור עלייך!!! תאמינו לי אני צריך להיות דוקטור לרעיונות עם המוח הקודח שלי

להתאמן מראק בלי מוטות בטיחות זה בעייתי מדי פעם במיוחד אם אתה מנסה להתקדם כל אימון.
לא הייתי מנסה לזרוק את המוט אחורה, אני לא מתיימר לנסות את זה כשיש מאחורי אנשים מבוגרים או ילדים.
קודם כל תנסה לעשות סקוואט ברוחב עמידה יחסית רחב. זה נתן לי הרבה יותר יציבות ויותר כוח.

אם יש לך שותף זה הכי טוב. במקרה של כשל הוא פשוט יחזיק לך את המוט, תצא זריז ותורידו את המוט ביחד.

אני כבר חודשיים עושה סקוואט כבד בלי כלוב (מוציא אותו מהבנצ', הולך איזה מטר אחורה ועושה).

רק פעם אחת הגעתי לכשל ומסיבה לא ברורה הפלתי את המוט קדימה, חוץ מלחתוך לעצמי תפנים לא קרה שום דבר.

תהיה תמיד עם ספוטר, וקח בחשבון שה"חזרה בספק" שאתה עומד לעשות עלולה לעלות לך ביוקר 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית