עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חושב שיש טעם לשנות משהו. אני הייתי ממשיך כרגיל.
הקשבת לסירטון בכלל?אל תשכח שהוא כנראה הולך לטעון לשיא עולם אז זה לא תקף לגביו
תודה מפצל, נראה מה נעשה אבל אני מסכים עם ארז שיום יומיים של דל פחמימה לא ייפגע בביצועים וגם יגרום לירידה מסויימת של נוזלים ש"תכסה" אותי לתחרות , לא חושב?אם הוא לא יגזים באוכל ויאכל מתון הוא לא יעלה, אם יום לפני הוא פתאום יהיה יותר אפשר להפסיק לשתות לאכול אפילו ב8 בערב ויהיה טוב.
לא קשור שיאי עולם הוא נכנס לקטגוריה אז אין טעם לשנות כלום במיוחד לא לבנות על "בוסט" של העמסה.
אמרתי שיום/יומיים לא יומיים , נקצץ בפחמימות נגיד יום לפני נקצץ ונגביל שתייה ואוכל בערב. לא רוצה להישקל 74.8 בבית ובמשקל שם זה 75.2 למשלאני בל1ט?
אתה מדבר על יומיים בדל פחמימה, אני מדבר על זה שתמשיך כרגיל, ואם תהיה בעיה יום לפני, אז לקצץ קצת את הפחמימה ולהיכנס לסאונה או אירובי.
אמרתי שיום/יומיים לא יומיים , נקצץ בפחמימות נגיד יום לפני נקצץ ונגביל שתייה ואוכל בערב. לא רוצה להישקל 74.8 בבית ובמשקל שם זה 75.2 למשל
אימון חזרה לשגרה אחרי התחרות:
סקוואט:
100 8*2
בבנ׳ץ:
67.5 8*2
חתירה:
57.5 8*3
המשקלים על הנייר היו קלילים אבל הרגיש הרבה יותר כבד ממש שזה אמור להרגיש... השבוע יהיו אימונים מאולתרים קלילים שבוע הבא מתחיל תכנית מסודרת.
נכנס לריסט של חודש וחצי , התכנית תהייה טקסס עם מתכונת של אד קוהן בבנ׳ץ.
לא דואג המפצל [3>] אני כבר יודע שזה ככה אחרי תחרויות לא מתרגש מזה. מחר נעשה פואם רולר , את המשחה שקיבלתי בתחרות , ועוד ועוד...אל תדאג גם אצלי אחרי התחרות 140 דדליפט הרגיש גריינד לנפח...
תכתוב בגוגל ed cohen bench press calculator , תכנס ללינק הראשון תציב שם את הסינגל של בקילוגרמים/ליברות זה לא משנה, ותראה.אתה יכול לפרט על השיטה של אד קוהן בבנץ'?
לא דואג המפצל [3>] אני כבר יודע שזה ככה אחרי תחרויות לא מתרגש מזה. מחר נעשה פואם רולר , את המשחה שקיבלתי בתחרות , ועוד ועוד...
תכתוב בגוגל ed cohen bench press calculator , תכנס ללינק הראשון תציב שם את הסינגל של בקילוגרמים/ליברות זה לא משנה, ותראה.