הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המושבניק השמן שמרים יותר ממך

אופיר עדיין שינוים של 800 גר' יכולים לקרות בקלות ממצבים שונים בגוף יום אחד לפני השקילה של דל פחמימה לא יוכל לפגוע אבל מצד שני תתן את התחושה של ''לכל מקרה להיות מכוסח'' לשקילה לתחרות.

אם הוא לא יגזים באוכל ויאכל מתון הוא לא יעלה, אם יום לפני הוא פתאום יהיה יותר אפשר להפסיק לשתות לאכול אפילו ב8 בערב ויהיה טוב.

לא קשור שיאי עולם הוא נכנס לקטגוריה אז אין טעם לשנות כלום במיוחד לא לבנות על "בוסט" של העמסה.

אם הוא לא יגזים באוכל ויאכל מתון הוא לא יעלה, אם יום לפני הוא פתאום יהיה יותר אפשר להפסיק לשתות לאכול אפילו ב8 בערב ויהיה טוב.

לא קשור שיאי עולם הוא נכנס לקטגוריה אז אין טעם לשנות כלום במיוחד לא לבנות על "בוסט" של העמסה.
תודה מפצל, נראה מה נעשה אבל אני מסכים עם ארז שיום יומיים של דל פחמימה לא ייפגע בביצועים וגם יגרום לירידה מסויימת של נוזלים ש"תכסה" אותי לתחרות , לא חושב?

למה להתעסק בשטויות? אתה גם ככה נכנס בעד 75..
מקסימום תהיה בעיה יום לפני קצץ בפחמימה ואחרי השקילה תטחן.

אני בל1ט?
אתה מדבר על יומיים בדל פחמימה, אני מדבר על זה שתמשיך כרגיל, ואם תהיה בעיה יום לפני, אז לקצץ קצת את הפחמימה ולהיכנס לסאונה או אירובי.

אני בל1ט?
אתה מדבר על יומיים בדל פחמימה, אני מדבר על זה שתמשיך כרגיל, ואם תהיה בעיה יום לפני, אז לקצץ קצת את הפחמימה ולהיכנס לסאונה או אירובי.
אמרתי שיום/יומיים לא יומיים , נקצץ בפחמימות נגיד יום לפני נקצץ ונגביל שתייה ואוכל בערב. לא רוצה להישקל 74.8 בבית ובמשקל שם זה 75.2 למשל

אמרתי שיום/יומיים לא יומיים , נקצץ בפחמימות נגיד יום לפני נקצץ ונגביל שתייה ואוכל בערב. לא רוצה להישקל 74.8 בבית ובמשקל שם זה 75.2 למשל

זה נשמע הגיוני יותר. אבל אל תעשה שומדבר רציני פשוט תמנע ממלח, תתרכז בחלבון ואל תשתה הרבה מהערב. ליתר בטחון.

אימון אחרון לפני התחרות:
סקוואט:
115 5*2
בבנ׳ץ:
70 5*2
גוד מורנינג:
מוט ריק 15*3
פואם רולר וקרח להתאוששות אופטימלית ;)

אימון חזרה לשגרה אחרי התחרות:
סקוואט:
100 8*2
בבנ׳ץ:
67.5 8*2
חתירה:
57.5 8*3
המשקלים על הנייר היו קלילים אבל הרגיש הרבה יותר כבד ממש שזה אמור להרגיש... השבוע יהיו אימונים מאולתרים קלילים שבוע הבא מתחיל תכנית מסודרת.
נכנס לריסט של חודש וחצי , התכנית תהייה טקסס עם מתכונת של אד קוהן בבנ׳ץ.

אימון חזרה לשגרה אחרי התחרות:
סקוואט:
100 8*2
בבנ׳ץ:
67.5 8*2
חתירה:
57.5 8*3
המשקלים על הנייר היו קלילים אבל הרגיש הרבה יותר כבד ממש שזה אמור להרגיש... השבוע יהיו אימונים מאולתרים קלילים שבוע הבא מתחיל תכנית מסודרת.
נכנס לריסט של חודש וחצי , התכנית תהייה טקסס עם מתכונת של אד קוהן בבנ׳ץ.

אתה יכול לפרט על השיטה של אד קוהן בבנץ'?

אל תדאג גם אצלי אחרי התחרות 140 דדליפט הרגיש גריינד לנפח...
לא דואג המפצל [3>] אני כבר יודע שזה ככה אחרי תחרויות לא מתרגש מזה. מחר נעשה פואם רולר , את המשחה שקיבלתי בתחרות , ועוד ועוד...
אתה יכול לפרט על השיטה של אד קוהן בבנץ'?
תכתוב בגוגל ed cohen bench press calculator , תכנס ללינק הראשון תציב שם את הסינגל של בקילוגרמים/ליברות זה לא משנה, ותראה.

לא דואג המפצל [3>] אני כבר יודע שזה ככה אחרי תחרויות לא מתרגש מזה. מחר נעשה פואם רולר , את המשחה שקיבלתי בתחרות , ועוד ועוד...
תכתוב בגוגל ed cohen bench press calculator , תכנס ללינק הראשון תציב שם את הסינגל של בקילוגרמים/ליברות זה לא משנה, ותראה.

ראיתי, בעצם זה שני אימונים נכון?

יש לשיטה הזאת הצלחות גורפות, לאיזה רמה היא מיועדת?

ראיתי, בעצם זה שני אימונים נכון?

יש לשיטה הזאת הצלחות גורפות, לאיזה רמה היא מיועדת?
אני שמעתי ממספר אנשים שמאוד הצליחו בה ועמדו בכל היעדים שלה בין היתר , @הקובה פה מהפורום. בקשר לרמה , לא יודע אני מרגיש שהבנ'ץ צריך שיפור בהתחשב בזה שהוא עומד כרגע על 2 סינגלים של 110.

אימון 2;
סקוואט:
100*5*2
פרס:
45*5*2
פשיטות גו:
15*3
שוב הסקוואט הרגיש כבד, מאמין שזה יעבור עד שבוע הבא, מחר נעשה הרבה פואם רולר, הפרס הרגיש סבבה , סט שני היה קליל.

אימון3:
סקוואט:
130*3 ללא, מתחיל להרגיש הרבה יותר טוב!!!
בבנ׳ץ:
80*3 גם קל.
מתח:
10*3 קל.
אימון של 30-40 קליל...
שבוע הבא מתחיל תכנית מסודרת כמו שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית