הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המושבניק השמן שמרים יותר ממך

אימון נפח ראשון , עדיין משקלים קלים יחסית , קצב ההעלאת המשקלים יהייה 5 קילו בסקוואט משבוע לשבוע , בשבוע הראשון ואולי השני 7.5 בדדליפט
ו2.5 קילו במשיכות :
סקוואט:
130 קילו 5*5 קללל
בנ'ץ:
77.5 5*5 קללל
דדליפט:
152.5*5 ניחשתם נכון , קל!
בייספס- קשההה 😃
אימון מעולההה! שבוע טוב.

בייספס ;sddghf
ללא חגורה או מגנזיום!

נערך לאחרונה:
אתה עושה נפח בדדליפט ובסקוואט באותו היום? משוגעע חח אתה לא תגיע יותר מדי רחוק עם זה אתה יודע..

זה לא נפח בדדליפט למה אתה חושב שזה נפח? כולה סט כבד אחד .
דני מאיפה אתה קנית את הפלטות משקל ?
אני חיפשתי כימעט בכל החנויות בארץ ולא מצאתי צלחת משקל של 20 קילו ,חוץ מבאמפרים אבל הם תופסים לי את כל המקום עלה מוט ,
קיצר אם תוכל לעזור לי מאיפה לקנות זה יהיה פצצה ,תודה

הא טעות שלי חח
ראיתי 152.5*5 וחשבתי שה5 אחרי הנקודה העשרונית שייך ל5*5 ופשוט הייתה טעות דפוס.
אבל בכל מקרה כאשר אני יחזור לשיאים בדדליפט ויתחיל להיות קשה אני יעבירו ליום חמישי , עכשיו ביום חמישי אני כנראה יתחיל פאוור קליניים
דני מאיפה אתה קנית את הפלטות משקל ?
אני חיפשתי כימעט בכל החנויות בארץ ולא מצאתי צלחת משקל של 20 קילו ,חוץ מבאמפרים אבל הם תופסים לי את כל המקום עלה מוט ,
קיצר אם תוכל לעזור לי מאיפה לקנות זה יהיה פצצה ,תודה
אני קניתי ממישהו באשקלון שמכר פעם לא נראה לי שהוא עדיין מוכר אבל אני יברר לך , כנס ליד 2 יש שם מישהו שמוכר מאשדוד.

אבל בכל מקרה כאשר אני יחזור לשיאים בדדליפט ויתחיל להיות קשה אני יעבירו ליום חמישי , עכשיו ביום חמישי אני כנראה יתחיל פאוור קליניים

אני קניתי ממישהו באשקלון שמכר פעם לא נראה לי שהוא עדיין מוכר אבל אני יברר לך , כנס ליד 2 יש שם מישהו שמוכר מאשדוד.
דיברתי איתו הוא רוצה שאני יקנה את כל ה 300 קילו, אין לי מה לעשות איתם צריך כולה עוד 2 של 20 , אם יוצא לך לשמוע איפה יש או מחברים וכאלה , אני ממש יודה לך 😃 בכל מקרה תודה על ההתייחסות

דיברתי איתו הוא רוצה שאני יקנה את כל ה 300 קילו, אין לי מה לעשות איתם צריך כולה עוד 2 של 20 , אם יוצא לך לשמוע איפה יש או מחברים וכאלה , אני ממש יודה לך 😃 בכל מקרה תודה על ההתייחסות
מזה מחברים ? קפיצים הכוונה ? אם כן יש לך את חנות GYMSHOP באינטרנט שמוכרת אותם
אימון עצימות:
סקוואט:
150*5 קל יחסית
בנ'ץ:
87.5 *3 קל
67.5*8*2 קל מאוד!!
פאוור קלין פעם ראשונה שאני עושה :
60 קילו 3*5
אימון מעולה שבת שלום לכולם

מזה מחברים ? קפיצים הכוונה ? אם כן יש לך את חנות GYMSHOP באינטרנט שמוכרת אותם
אימון עצימות:
סקוואט:
150*5 קל יחסית
בנ'ץ:
87.5 *3 קל
67.5*8*2 קל מאוד!!
פאוור קלין פעם ראשונה שאני עושה :
60 קילו 3*5
אימון מעולה שבת שלום לכולם
חבר, you know.. Friends..

חגורה ומגנזיום? 😳

גם אני התחלתי להתאמן עם הRDX שלי ב80 שח כולל משלוחה 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית