נק' מוניטין:
10,325
- 5,583
- 318
- פותח/ת השרשור
אין לך מושג כמה , אחרי שהתאמנתי פעם אחת בחדר כושר , כל כך הערכתי את הבית !
תודה.
תודה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הנה הוא התחיל ..... 😃בייספס ;sddghf
ללא חגורה או מגנזיום!
יש פערים להשלים אחרי החזרה מהגלות 👏הנה הוא התחיל ..... 😃
זה לא נפח בדדליפט למה אתה חושב שזה נפח? כולה סט כבד אחד .אתה עושה נפח בדדליפט ובסקוואט באותו היום? משוגעע חח אתה לא תגיע יותר מדי רחוק עם זה אתה יודע..
זה לא נפח בדדליפט למה אתה חושב שזה נפח? כולה סט כבד אחד .
דני מאיפה אתה קנית את הפלטות משקל ?זה לא נפח בדדליפט למה אתה חושב שזה נפח? כולה סט כבד אחד .
אבל בכל מקרה כאשר אני יחזור לשיאים בדדליפט ויתחיל להיות קשה אני יעבירו ליום חמישי , עכשיו ביום חמישי אני כנראה יתחיל פאוור קלינייםהא טעות שלי חח
ראיתי 152.5*5 וחשבתי שה5 אחרי הנקודה העשרונית שייך ל5*5 ופשוט הייתה טעות דפוס.
אני קניתי ממישהו באשקלון שמכר פעם לא נראה לי שהוא עדיין מוכר אבל אני יברר לך , כנס ליד 2 יש שם מישהו שמוכר מאשדוד.דני מאיפה אתה קנית את הפלטות משקל ?
אני חיפשתי כימעט בכל החנויות בארץ ולא מצאתי צלחת משקל של 20 קילו ,חוץ מבאמפרים אבל הם תופסים לי את כל המקום עלה מוט ,
קיצר אם תוכל לעזור לי מאיפה לקנות זה יהיה פצצה ,תודה
דיברתי איתו הוא רוצה שאני יקנה את כל ה 300 קילו, אין לי מה לעשות איתם צריך כולה עוד 2 של 20 , אם יוצא לך לשמוע איפה יש או מחברים וכאלה , אני ממש יודה לך 😃 בכל מקרה תודה על ההתייחסותאבל בכל מקרה כאשר אני יחזור לשיאים בדדליפט ויתחיל להיות קשה אני יעבירו ליום חמישי , עכשיו ביום חמישי אני כנראה יתחיל פאוור קליניים
אני קניתי ממישהו באשקלון שמכר פעם לא נראה לי שהוא עדיין מוכר אבל אני יברר לך , כנס ליד 2 יש שם מישהו שמוכר מאשדוד.
מזה מחברים ? קפיצים הכוונה ? אם כן יש לך את חנות GYMSHOP באינטרנט שמוכרת אותםדיברתי איתו הוא רוצה שאני יקנה את כל ה 300 קילו, אין לי מה לעשות איתם צריך כולה עוד 2 של 20 , אם יוצא לך לשמוע איפה יש או מחברים וכאלה , אני ממש יודה לך 😃 בכל מקרה תודה על ההתייחסות
חבר, you know.. Friends..מזה מחברים ? קפיצים הכוונה ? אם כן יש לך את חנות GYMSHOP באינטרנט שמוכרת אותם
אימון עצימות:
סקוואט:
150*5 קל יחסית
בנ'ץ:
87.5 *3 קל
67.5*8*2 קל מאוד!!
פאוור קלין פעם ראשונה שאני עושה :
60 קילו 3*5
אימון מעולה שבת שלום לכולם
חחח הפעם הסט הכבד היה עם החגורה החדשה ! פשוט חלום כל כך אהבתי.חבר, you know.. Friends..
חגורה ומגנזיום? 😳
חחח הפעם הסט הכבד היה עם החגורה החדשה ! פשוט חלום כל כך אהבתי.
Inzer 13nmבאיזה חגורה מדובר?
😃 rdx זה פאסהגם אני התחלתי להתאמן עם הRDX שלי ב80 שח כולל משלוחה 😛