נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
מוט דדליפט בתחרות לא אמור להיות דק כמו מוט סטנדרטי במכון ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
BORחתירה = מסור?
נפח עליון :
בנ'ץ:
90 5*5
פרס:
52.5 8*2
מתח:
17.5 5*3
בייספס:
40 קילו 12*3
חתירה:
72.5 5*3
בעיקרון התכנית היא יום נפח אחד , שיש בו סקוואט נפח ובנ'ץ נפח. לעשות בנ'ץ נפח אחרי סקוואט נפח כבד זה על גבול הבלתי אפשרי פשוט , אתה בא כל כך סחוט ואני בטוח ב10000 אחוז שאם למשל הייתי עושה טקסס רגיל לא הייתי בכזה נפח בבנץ' כיום. מכיוון שאני מתאמן בבית ואין לי בעיה להתאמן 10 פעמים בשבוע הכי נוח לי לפצל ל4 אימונים , במיוחד כדי להעלות את הבנץ' ולהוסיף עוד נפח לפלג גוף עליון ותחתון , בשביל עוד היפרטרפיה [או איך שלא כותבים ת'חרא הזה]אפשר הסבר קצר על נפח עליון? המתח סופינציה? הפרס קל? עשית רוטציה בין הפרס לבנץ׳ מבחינת מה כבד? או שחשוב היה לך לקדם את הבנץ׳? הפרס גם התקדם? הפרס פגע בהתקדמות של הבנץ׳? כל עוד אין תרגילי רגליים, זה תקין לעבוד עם כזה נפח? תודה.
@Beast and cheat טל אשמח לשמוע גם מה אתה חושב על אימון כזה במידה ואני מחליט לעבוד רק פלג גוף עליון לתקופה כלשהי.
עד מתי אביב יכתוב בנ'ץ במקום בנץ' 🙄בנ'ץ
אני כרגע פצוע (פריקת אגן), מתאמן פלג גוף עליון בלבד. מה שאני עושה זה 3X5 + סט אחד של 8 חזרות, פעם בנץ' פעם פרס, ותרגילי עזר (מתח, צ'ין אפס, מקבילים וכו')טל אשמח לשמוע גם מה אתה חושב על אימון כזה במידה ואני מחליט לעבוד רק פלג גוף עליון לתקופה כלשהי.
עד מתי אביב יכתוב בנ'ץ במקום בנץ' 🙄
אני כרגע פצוע (פריקת אגן), מתאמן פלג גוף עליון בלבד. מה שאני עושה זה 3X5 + סט אחד של 8 חזרות, פעם בנץ' פעם פרס, ותרגילי עזר (מתח, צ'ין אפס, מקבילים וכו')
זה בהחלט עובד
אבל דבילי לכדורסלן, פלג הגוף התחתון יותר חשוב
חחחח אבל תקרא את ההודעה התחלתי להשתפר יש שם כמה פעמים שכתבתי בנץ'עד מתי אביב יכתוב בנ'ץ במקום בנץ' 🙄
אני כרגע פצוע (פריקת אגן), מתאמן פלג גוף עליון בלבד. מה שאני עושה זה 3X5 + סט אחד של 8 חזרות, פעם בנץ' פעם פרס, ותרגילי עזר (מתח, צ'ין אפס, מקבילים וכו')
זה בהחלט עובד
אבל דבילי לכדורסלן, פלג הגוף התחתון יותר חשוב
A: פרס 3X5 72.5, 1X8 65, מתח 3X5 עם 30 ק"ג, מקבילים 2X8 עם 22.5 ק"ג, בייספס - מנפיץאתה יכול לפרט יותר מבחינת סטים וחזרות בתרגילי עזר? ולכתוב אותם במלואם כמובן.
נשארו עוד 3 אימונים אני ארשום לך אותם לפי הסדר:שובבני אתה יכול לפרט איך יראו האימונים שלך עד התחרות...
סבבה,שאלה אחרונה...נשארו עוד 3 אימונים אני ארשום לך אותם לפי הסדר:
אימון 1:
אימון התאוששות רגיל כמו עד עכשיו רק שבמקום גוד מורנינג בסוף אני אעשה דדליפט קליל ל5
אימון 2 :
2 סינגלים בסקוואט ובבנץ' [עם עצירה בבנץ'] שני הסינגלים בכל אחד מהתרגילים יהיה באותו משקל כמו שאני פותח בתחרות [כניסה ראשונה]
אימון 3:
סקוואט קל
בנ'ץ קל
עושה בראשון/שני לא סגור על זה עדיין למרות שזה לא קריטיסבבה,שאלה אחרונה...
את האימון האחרון באיזה יום אתה עושה וכמה אחוז משקל אתה נותן בו? (הכוונה שבוע הבא).