המושבניק השמן שמרים יותר ממך

מוט דדליפט בתחרות לא אמור להיות דק כמו מוט סטנדרטי במכון ?

אימון נפח עליון עם קיצוץ בנפח לקראת התחרות:
בבנ׳ץ:
100 3*3 סביר ביותר לא קל וגם לא מלחמה כל כך.
פרס:
60 5*2 מעולה!
חתירה:
75 5*3 קל
אימון מצויין ספונטני חשבתי לשלב אותו בכלל מחר, אבל עשיתי אותו היום בלי קפאין בלי כלום מהבית ספר לספת הדחיקה! מרוצה לגמרי !

נפח עליון :
בנ'ץ:
90 5*5
פרס:
52.5 8*2
מתח:
17.5 5*3
בייספס:
40 קילו 12*3
חתירה:
72.5 5*3

אפשר הסבר קצר על נפח עליון? המתח סופינציה? הפרס קל? עשית רוטציה בין הפרס לבנץ׳ מבחינת מה כבד? או שחשוב היה לך לקדם את הבנץ׳? הפרס גם התקדם? הפרס פגע בהתקדמות של הבנץ׳? כל עוד אין תרגילי רגליים, זה תקין לעבוד עם כזה נפח? תודה.
@Beast and cheat טל אשמח לשמוע גם מה אתה חושב על אימון כזה במידה ואני מחליט לעבוד רק פלג גוף עליון לתקופה כלשהי.

אפשר הסבר קצר על נפח עליון? המתח סופינציה? הפרס קל? עשית רוטציה בין הפרס לבנץ׳ מבחינת מה כבד? או שחשוב היה לך לקדם את הבנץ׳? הפרס גם התקדם? הפרס פגע בהתקדמות של הבנץ׳? כל עוד אין תרגילי רגליים, זה תקין לעבוד עם כזה נפח? תודה.
@Beast and cheat טל אשמח לשמוע גם מה אתה חושב על אימון כזה במידה ואני מחליט לעבוד רק פלג גוף עליון לתקופה כלשהי.
בעיקרון התכנית היא יום נפח אחד , שיש בו סקוואט נפח ובנ'ץ נפח. לעשות בנ'ץ נפח אחרי סקוואט נפח כבד זה על גבול הבלתי אפשרי פשוט , אתה בא כל כך סחוט ואני בטוח ב10000 אחוז שאם למשל הייתי עושה טקסס רגיל לא הייתי בכזה נפח בבנץ' כיום. מכיוון שאני מתאמן בבית ואין לי בעיה להתאמן 10 פעמים בשבוע הכי נוח לי לפצל ל4 אימונים , במיוחד כדי להעלות את הבנץ' ולהוסיף עוד נפח לפלג גוף עליון ותחתון , בשביל עוד היפרטרפיה [או איך שלא כותבים ת'חרא הזה]
מתח בסופונציה זה מתח "בנות" ,כפות הידיים מופנות אליך , וזה עובד יותר על יד קדמית מאשר מתח רגיל.
פרס קל זה בהתאוששות כדי לא להעמיס יותר מדי על הכתפיים לקראת העצימות הכבדה.
הפרס התקדם לי לא משהו , לא נתתי עליו דגש בכלל כי התמקדתי ב3 תרגילים המרכזיים לתחרות. היה חשוב לי הבנץ' הרבה יותר.
מזאת אומרת אין תרגילי רגליים? למה שלא יהיה?

עד מתי אביב יכתוב בנ'ץ במקום בנץ' 🙄
טל אשמח לשמוע גם מה אתה חושב על אימון כזה במידה ואני מחליט לעבוד רק פלג גוף עליון לתקופה כלשהי.
אני כרגע פצוע (פריקת אגן), מתאמן פלג גוף עליון בלבד. מה שאני עושה זה 3X5 + סט אחד של 8 חזרות, פעם בנץ' פעם פרס, ותרגילי עזר (מתח, צ'ין אפס, מקבילים וכו')
זה בהחלט עובד
אבל דבילי לכדורסלן, פלג הגוף התחתון יותר חשוב

אני כרגע פצוע (פריקת אגן), מתאמן פלג גוף עליון בלבד. מה שאני עושה זה 3X5 + סט אחד של 8 חזרות, פעם בנץ' פעם פרס, ותרגילי עזר (מתח, צ'ין אפס, מקבילים וכו')
זה בהחלט עובד

אתה יכול לפרט יותר מבחינת סטים וחזרות בתרגילי עזר? ולכתוב אותם במלואם כמובן.

זה בהחלט עובד
חחחח אבל תקרא את ההודעה התחלתי להשתפר יש שם כמה פעמים שכתבתי בנץ'
נפח תחתון: באתי שבוז, עם סבטוחה בבטן חשבתי ש3 פלטות לא יעלו אפילו.
סקוואט:
162.5 3*3 ללא מראה ושרוולים , הלך סביר לא יותר.
פרונט:
80 3*3 קל.
אימון בסדר , נשארו עוד 3 אימונים לתחרות וזהו 😃

אתה יכול לפרט יותר מבחינת סטים וחזרות בתרגילי עזר? ולכתוב אותם במלואם כמובן.
A: פרס 3X5 72.5, 1X8 65, מתח 3X5 עם 30 ק"ג, מקבילים 2X8 עם 22.5 ק"ג, בייספס - מנפיץ
B: בנץ' 3X5 112.5, 1X8 100, צ'ין אפס 3X5 עם 25 ק"ג, טרייספס 2X12 עם 33 ק"ג (12.5 ק"ג כל צד במוט W)
C: פרס 3X5 72.5, 1X8 67.5, מקבילים 2X20 משקל גוף, מתח 2X10 משקל גוף, בנץ' עם דאמבלים 2X12 עם 25 ק"ג, בייספס - מנפיץ

זה השבוע האחרון, הכל עולה כל פעם

שובבני אתה יכול לפרט איך יראו האימונים שלך עד התחרות...
נשארו עוד 3 אימונים אני ארשום לך אותם לפי הסדר:
אימון 1:
אימון התאוששות רגיל כמו עד עכשיו רק שבמקום גוד מורנינג בסוף אני אעשה דדליפט קליל ל5
אימון 2 :
2 סינגלים בסקוואט ובבנץ' [עם עצירה בבנץ'] שני הסינגלים בכל אחד מהתרגילים יהיה באותו משקל כמו שאני פותח בתחרות [כניסה ראשונה]
אימון 3:
סקוואט קל
בנ'ץ קל

נשארו עוד 3 אימונים אני ארשום לך אותם לפי הסדר:
אימון 1:
אימון התאוששות רגיל כמו עד עכשיו רק שבמקום גוד מורנינג בסוף אני אעשה דדליפט קליל ל5
אימון 2 :
2 סינגלים בסקוואט ובבנץ' [עם עצירה בבנץ'] שני הסינגלים בכל אחד מהתרגילים יהיה באותו משקל כמו שאני פותח בתחרות [כניסה ראשונה]
אימון 3:
סקוואט קל
בנ'ץ קל
סבבה,שאלה אחרונה...
את האימון האחרון באיזה יום אתה עושה וכמה אחוז משקל אתה נותן בו? (הכוונה שבוע הבא).

סבבה,שאלה אחרונה...
את האימון האחרון באיזה יום אתה עושה וכמה אחוז משקל אתה נותן בו? (הכוונה שבוע הבא).
עושה בראשון/שני לא סגור על זה עדיין למרות שזה לא קריטי
סקוואט נתן כנראה 120 5*2
בנ'ץ 80 5*2

אימון עצימות:
סקוואט:
175 *2 סינגלים [כניסה ראשונה בתחרות]
בנ'ץ:
100 *2 סינגלים כנ"ל כמו הסקוואט.
אימון טוב אחרי עבודה , המשקלים הרגישו סבירים לא קשים בכלל.
משקל גוף מהבוקר 74.2 @MasterSplitter מה את אומר בקשר לימים א-ג ? לעשות דל פחמימה בעיקר כדי לקבל בוסט טוב מהעמסה יום לפני התחרות?

המשקל גוף שלך גם ככה לא עובר .
בשביל להיות בטוח שלישי רביעי הייתי עושה דל ומגביל שתייה לקראת ערב יום רביעי ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית