הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המושבניק השמן שמרים יותר ממך

הסקוואט ירד לך משמעותית בגלל התחרות ? או שאתה בכוונה עשית ריסט גדול ?
לא ירד,עשיתי ריסט , מעלה כל שבוע ב5 עד 185/182.5 אגב היום הגיעו לי השרוולים של טיטאן , לקחתי מידה L בהמלצתו של @Vibryll התותח שפגע בול , מידה פחות זה היה ממש לוחץ ,ומידה מעל אני צריך לגדול עוד קצת חח.. שרוולים מעולים , נותנים הרגשה הרבה יותר יציבה ממש אהבתי.
ממליץ בחום! לי הם עלו 270 שקל כולל משלוח בבלאק פריידי מליפטינג לארג'

איך אתה L? אם היית שואל אותי הייתי אומר S. אני משתמש עם M וחושב שזה גדול עלי כי זה מחליק לי כל הזמן.

איך אתה L? אם היית שואל אותי הייתי אומר S. אני משתמש עם M וחושב שזה גדול עלי כי זה מחליק לי כל הזמן.
יש לי רגליים מאסיביות, זה החלק הגדול אצלי בגוף,L יושבות טוב , אם הייתי לוקח M זה היה לוחץ יותר ממה ששרוולים צריכים ללחוץ זה בטוח.

משקל גוף 21/12/13 ------> 75.1

אימון עצימות שבוע 3:
בנ'ץ:
82.5 קילו 8*2
בנ'ץ אחיזה צרה:
72.5 קילו 8*2
פרס:
45 קילו 8*2
בייספס:
32.5 קילו 12*4
חתירה:
65 קילו 5*3
בנ'ץ הלך טוב , פרס קליל , חתירה טכניקה מעולה , חזרות נקיות וקלילות ללא ספק אפשר לעלות ב5 קילו.
זמן אימון : 80 דקות

אני יודע אבל אני יותר גבוה ויותר שמן ממך וגם לי יש באופן יחסי רגליים מאוד גדולות ואני עדיין אפילו קצת מתבאס על הM שלא יושב טוב.

אימון נפח תחתון מאתמול:
סקוואט:
145 5*5
פרונט סקוואט:
90 3*3
דדליפט על 2 פלטות:
130 8*3
לסיכום:
סקוואט ופרונט היו קלים, דדליפט סיימתי את כל הסטים ב9 דקות בערך לכן בסט האחרון היה קצת קשה.

אימון עצימות שבוע 3:
סקוואט:
170*3 הלך מעולה , אני אחרי עבודה חשבתי יילך הרבה יותר קשה אבל עלה חלק וטוב.
בנ'ץ:
67.5 10*2 פאמפפפפ
דדליפט:
192.5*5 המוט זז לי הרבה ובגלל זה המנוחות בין החזרות היו מעל הממוצע אבל אני מרוצה מהטכניקה אבל אשמח לעוד חוות דעת: @MasterSplitter
@obizion

אימון טוב , שבוע הבא זה השבוע האחרון שאני נשאר על אותו מספר קלוריות ואז אעלה ב300 קלוריות.
מרוצה ,שבת שלום:)

חרא של זווית אבל יש לי הרגשה שהכתפיים מעל המוט\מאחוריו ולא לפניו כמו שהן צריכות להיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית