עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
seth אם לא עשית אף פעם בוקס סקוואט כדאי לך לנסות, זאת הרגשה מוזרה אבל בעיקר חדשה ומעניינת
במה יש לך מבחן ד"א
the sun אתה כבר מושך אש בפורום השני, אל תפתח מלחמה בשתי חזיתות.
אבל זה כל הפאן:s47:seth אם לא עשית אף פעם בוקס סקוואט כדאי לך לנסות, זאת הרגשה מוזרה אבל בעיקר חדשה ומעניינת
במה יש לך מבחן ד"א
the sun אתה כבר מושך אש בפורום השני, אל תפתח מלחמה בשתי חזיתות.
אני לוקח את זה בתור התחייבות.יום אחד אני בהחלט אנסה, אבל לא כרגע, יש לי מספיק דברים להתעסק איתם בתקופה הקרובה.
כתבתי, המבחן בקורס מבני נתונים ואלגוריתמים. אם אתה מחליף אותי ועובר אני מתחייב לעשות רק בוקס סקוואט לחצי שנה הקרובה 😃
אני לוקח את זה בתור התחייבות.
ואתה עושה גם דדליפט ופרס.
אני בצבא :(תהיה מחר ברבע ל2 בכניסה לוולפסון באת"א, תוציא 66 (עובר זה 60 ואני צריך כמה נקודות שיכפרו על ש"ב שלא הגשתי) ואני אפילו אראה לך איך אפשר לרמות בפרס ולהוסיף עוד כמה קילו טובים אם עושים אותו אחרי קלין.
וולפסון? אז אתה מהנדס, וזה לא הקורס של מדעי המחשב. לא שווה 😛, זה קורס קל.
אני בצבא :(
(לא שהייתי מוציא גם 8 נקודות, אלא אם מקבלים נקודות על לכתוב את השם)
מהנדס חשמל, אולי יום אחד. לא יודע אם הקורס קל. נגלה עוד כמה שעות 😃
לא אמרתי שהקורס קל. אבל הוא אמור להיות קל ביחס לקורס של מדעי המחשב 😃 בכל מקרה, זה בכלל לא משנה. שיהיה בהצלחה.
ידעתי שכולך דיבורים, אבל על סעיף שלא רושמים בו כלום מקבלים 20% מהניקוד. הם טוענים שזה בגלל שזה שאתה מבין שאתה לא מבין זה יותר טוב מזה שאתה חושב שאתה מבין, אבל תאכלס אין להם כוח לקרוא קישקושים שאנשים כתבו בתקווה לסחוט כמה נקודות.
יום אחד אני בהחלט אנסה, אבל לא כרגע, יש לי מספיק דברים להתעסק איתם בתקופה הקרובה.
כתבתי, המבחן בקורס מבני נתונים ואלגוריתמים. אם אתה מחליף אותי ועובר אני מתחייב לעשות רק בוקס סקוואט לחצי שנה הקרובה 😃
סחבו ציוד במדרגות (ראיתי בנאדם מעלה מכונת צילום לבד 3 קומות)
מישהו אחר שראיתי זרק מישהו באוויר, כמו שהורים מרימים את הילד שלהם לכתפיים, הייתי בשוק.
חבר שלי שמתאמן סיפר לי שהוא לקח מדפסת לאיפשהו, וכשמישהו אחר ניסה להרים אותה הוא היה בהלם כמה זה כבד... קיצר להיות חזק זה מגניב (תחשוב שאתה מרים ידידה שלך ככה בהפתעה מעל הראש)
אולי היעוד שלך זה להיות סבל, אתה תוכל להרים מקררים ומכונות כביסה על הגב בקלות.
אני די בטוח גם שהם לא עושים סקוואטים בשביל לעלות את זה 3 קומות בבניינים בלי מעלית.
אתה יודע מה גורם להם להיות כאלה סוסים? כסף! $$
אדיר. זה בקורס הספציפי הזה כאילו?
Seth איזה שנה אתה בחשמל?
גמיש בשנים, אפשר להגיד שסיימתי שניה +-. למה? לומד שם?
הגזמת, זה עושה דומס, ודומס מונעים ממך להתאמן.
ובכלל, אחרי זה הוא יתבלבל עם הקלינים בגלל ההוק-גריפ:jester: