הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אסור לשפוט כח לפי מראה

הוא נראה ממש אנורקס בסרטון, נראה לי שהסרט הזה לא עושה לו צדק 😃 הוא משקולן, והוא לא כזה דקיק, אפשר לראות שיש לו קצת רגליים:

הוא עושה בערך 100/120 (לפחות לפני שנה), זאת תוצאה יפה בשביל מישהו שמתחרה בתור 62 או 69.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סת - אני טועה או שהוא לא מתיישר? 🙄
יאללה איפה תומר שיבוא להעיר לו

אם הוא מתיישר, הוא עושה את זה מאוד מהר ואני לא מצליח לעצור את הסרטון ברגע מתאים. יש מצב שהיה יכול להתיישר קצת יותר לפני הכניסה מתחת למוט. יכול להיות שזה קורה בגלל שאולי הוא עולה על קצות האצבעות חלקיק שניה מוקדם. למרות שגם בשביל להגיד את זה חד משמעית צריך או וידאו שאפשר לראות בהילוך איתי או להסתכל בריכוז ו/או עין טובה יותר ממה שאני עשיתי עכשיו.

הוא גם לא מתיישר וגם לא שומר על זויות נכונות, התחלת התנועה אצלו באה מהרמת התחת כלפי מעלה ואז עבודה של הגב במקום למשוך עם הרגליים ביחד עם הגב מה שמקטין את הכח שהוא מפיק מה Quad שלו. הדחיקה מהחזה בסדר חוץ מהעובדה שהוא נישען עם הגוף קדימה ומפעיל יותר מדי משקל על הרגל הקדמית.

למי אכפת כמה פלטות אתה מרים כל עוד אתה נראה טוב...
לי:s49:
זה לא הקטע של כמה אתם מרים באימון, הקטעים היפים הם בפעולות הפשוטות של היום יום.
פתאום הכל נהיה קל, וכשאנשים אחרים עושים את אותן הפעולות וקשה להם.

צודק.. כמו משימות חסינות בהישרדות

למי אכפת??? צריך להיות גדולים. נקודה.

הוא גם לא מתיישר וגם לא שומר על זויות נכונות, התחלת התנועה אצלו באה מהרמת התחת כלפי מעלה ואז עבודה של הגב במקום למשוך עם הרגליים ביחד עם הגב מה שמקטין את הכח שהוא מפיק מה Quad שלו.

הרבה מרימי משקולות עושים את זה. זה מה שקורה כשמתחילים עם התחת נמוך מדי. זה מזיז את המוט רחוק מדי וגורם להתחלה פחות מוצלחת.

הקטע הזה בדחיקה חוזר אצלו באמת בכל הסרטונים שיש לו, תמיד הולך קדימה עם הגוף. הסתכלתי קצת בעוד סרטונים של הקבוצה שלו, הוא לא היחיד שם שעושה את זה.

בפעיליות יום יומיות יוסיף לך אימונים אירובים יותר מתרגלי כוח,רוב האנשים חלשים בכושר האירובי שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית