סרטון אסור לשפוט כח לפי מראה

זה לא קשור...אני לא אומר שהוא לא יכול לעלות במשקל או משהו פשוט להראות לך שלא כל מי שמרים משקלים גדולים חייב להיות מפלצת

כן, להסתכל על היוצאים מן הכלל זה תמיד טוב כדי להוכיח נקודה.

על קטגוריות משקל שמעת?

למה הוא היחיד?
תיקרא שוב תהודעות שלי כניראה לא הבנת תנקודה שלי

אני לא חושב שאפילו אתה מבין את הנקודה שלך.
הוא לא היחיד, אבל הוא בהחלט יוצא דופן. ואני יכול להבטיח לך שזו לא קטגוריית המשקל הסופית שלו, ועוד תראה אותו עם מסה מכובדת.

אני לא חושב שאפילו אתה מבין את הנקודה שלך.
הוא לא היחיד, אבל הוא בהחלט יוצא דופן. ואני יכול להבטיח לך שזו לא קטגוריית המשקל הסופית שלו, ועוד תראה אותו עם מסה מכובדת.

מה שאני אומר זה שיכול להיות מישהו שהוא לא ממש מסיבי ומרים משקלים גבוההים...זהו.
לא אמרתי מי יעלה משקלים מהר יותר או התוכניות שלא לעתיד

מה שאני אומר זה שיכול להיות מישהו שהוא לא ממש מסיבי ומרים משקלים גבוההים...זהו.
לא אמרתי מי יעלה משקלים מהר יותר או התוכניות שלא לעתיד

מדהים. יכול גם להיות בן אדם ששוקל 300 קילו ורץ 100 מטר ב 10 שניות. זהו.

אני לא מבין מה אתה רוצה?
לא אמרתי שזה מדהים או פלא פשוט הוא אמר שאין דברים כאלה ועכשיו רציתי להראות לא שהוא טועה

אני בטוח שהבנת את הכוונה שלו.

לכל כלל יש יוצא מן הכלל. ולהתפס בפרטים הקטנים, השוליים והלא רלוונטיים לא עוזר לאף אחד.

אני לא מבין מה אתה רוצה?
לא אמרתי שזה מדהים או פלא פשוט הוא אמר שאין דברים כאלה ועכשיו רציתי להראות לא שהוא טועה
אתה לא מבין את ההבדל בין לרצות להשאר במשקל מסויים לבין לא להצליח להתקדם למשקל מסויים.
כשתעשה דדליפט של 200 קילו לא יהיו לך ידיים קטנות.
בעצם לא יהיה לך שום שריר בגוף שישאר קטן.

אני בטוח שהבנת את הכוונה שלו.

לכל כלל יש יוצא מן הכלל. ולהתפס בפרטים הקטנים, השוליים והלא רלוונטיים לא עוזר לאף אחד.
זה לא פרט שולי , יש הרבה אנשים כאלה עד כדי כך שיש קטגוריית משקל בשבילם , כמו שאתה בעצמך אמרת
אתה לא מבין את ההבדל בין לרצות להשאר במשקל מסויים לבין לא להצליח להתקדם למשקל מסויים.
כשתעשה דדליפט של 200 קילו לא יהיו לך ידיים קטנות.
בעצם לא יהיה לך שום שריר בגוף שישאר קטן.

זה לא משנה זה לא מה שאמרת..אמרת שלא יכול להיות מישהו שמרים הרבה עם ידיים דקיקות וזה לא נכון , אבל עזוב אין לי כוח להמשיך תויקוח הזה

זה לא פרט שולי , יש הרבה אנשים כאלה עד כדי כך שיש קטגוריית משקל בשבילם , כמו שאתה בעצמך אמרת

זה לא משנה זה לא מה שאמרת..אמרת שלא יכול להיות מישהו שמרים הרבה עם ידיים דקיקות וזה לא נכון , אבל עזוב אין לי כוח להמשיך תויקוח הזה
עזוב

זה כן פרט שולי. רוב האנשים בקטגוריית משקל שלו הם נמוכים, ולא שחיפים. מרים משקולות בסופו של דבר מגיע למסה אופטימלית בשביל הגובה שלו, ומנסה להשאר בקטגורייה הזו.

זה כן פרט שולי. רוב האנשים בקטגוריית משקל שלו הם נמוכים, ולא שחיפים. מרים משקולות בסופו של דבר מגיע למסה אופטימלית בשביל הגובה שלו, ומנסה להשאר בקטגורייה הזו.

ראיתי מספיק מרימי משקולות אולימפיים שהן נמוכים נכון ושחיפים שמרימים משקל שאני שניראה כמו 2 כמוהם חולם להרים

ראיתי מספיק מרימי משקולות אולימפיים שהן נמוכים נכון ושחיפים שמרימים משקל שאני שניראה כמו 2 כמוהם חולם להרים

איפה ראית אותם? שים תמונה של כל המשקולנים האלה, שנבין על מה אתה מדבר. שים גם תמונה שלך ליד, שנוכל להשוות את הרגליים טרפזים והגב, ולהחליט אם אתה באמת נראה כמו 2 מהם.

הפוך, עמידת המוצא שלך היא כזאת שכאשר אתה עומד מול המוט ומתיישב עם תחת למטה החלק התחתון של הטיביה נוגע במוט, במקרה כזה המרכביים נמצאות קצת קדמית למוט ולכן בזמן ההתרוממות שלך המוט משפשף את כל הרגל אבל אם התחלת התנועה היא כזאת שמביאה את התחת גבוהה בלי להזיז את המוט מהרצפה (הברכיים הולכות למצב מאונך לרצפה) ואז המרחק בין המוט לרגל גדל. מותר גם להתחיל עם התחת יחסית גבוהה (יותר גבוהה מאשר בהנפה זה בטוח, בגלל רוחב האחיזה) וגם אז התהליך יהיה תקין, הבעיה אצלו היא שהוא נעמד למוט כאילו הוא עומד להתחיל תנועה עם תחת נמוך אבל בעצם התנועה עצמה (מבחינתי זה רגע הניתוק של המוט מהרצפה) מתחילה אצלו עם תחת גבוהה ולכן המוט רחוק מהרגל (אבל הבעיה היותר גדולה היא זו שהוא מישר את הברך בלי להתחיל את תנועת המשקולת זאת אומרת סתם בזבז חלק ניכר מהכח שה QUAD יכל לתת לו.
my.php

המוט בכלל לא מתנתק אצלו מהקרקע עם תחת גבוה. בתמונה הראשונה הוא טיפה אחרי הניתוק.
המוט רחוק מהרגל עוד לפני שהוא התחיל למשוך, ככה פשוט הכף רגל שלו ממוקמת ביחס למוט.
זה תוצאה של ישיבה נמוכה מידי ובעקבות כך הזוית הגדולה של השוקיים ביחס לריצפה מגלגלת את המוט קדימה עוד כשהמוט נמצא על הריצפה ולפני שהופעל עליו בכלל כוח (ככל שהרגליים ארוכות יותר ביחס לטורסו זה בולט יותר) ואותו דבר קורה כשמראש ממקמים את המוט קרוב/מעל האצבעות של הכף רגל.
התחת בורח לו למעלה רק כשהמוט כבר קרוב יותר לברכיים.
72514525.jpg

86855093.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית