הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי תקופה של 100 קלוריות ליום וצומות

Hadas Nadav

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
-18
34
0
שלום אני חדשה פה הגעתי דרך העמוד בפייסבוק של קילוגרמםLBS כושר ופיתוח הגוף,
אז יש לי שאלה..אני עוד מעט בת 16 הייתי כמעט שנתיים בתקופות של ספורט מתמיד צומות ודיאטת ירקות וקפה כל פעם במשקל הייתי עולה יורדת עולה יורדת ככה כל הזמן , אחרי שהפסיק לי המחזור כמעט לשנתיים וירדתי 9 קילו והיו לי חולשות וכאבי ראש , אמרתי ננסה בדרך טובה מה אני צריכה לאכול אחרי כל זה שאני לא אעלה את הכל ישר כי אני רוצה לחזור לזה כל פעם , ואיזה ספורט לעשות כדי לעצב יריכיים? אבל גם בכללי

נערך לאחרונה:
איזה מלחיציםם
וכן אולי בגלל סיבה פשוטה אני עושה טעויות עם האוכל אבל לא יודעת למהההה!!!

ו"עזבי מה שאת רואה במראה .."

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המראה זה האויב שלי

את אומרת שלא אכפת לך מזה שאת הורסת לעצמך את הבריאות אז סבבה.
בואי אני אדבר איתך על מה שכן אכפת לך.
עד היום אכלת כמו סומלי בחיטוב, זה עזר לך? הגעת לגוף שאת רוצה? לא! אז אם תמשיכי ככה זה יביא לך משהו? בטח שלא!
אז אולי פשוט תעשי את מה שמשה אמר לך, תעלי בהתחלה במשקל אבל אחרי זה תוכלי להוריד יותר ממה שהעלת.
וכולנו פה רוצים גוף יפה ומבינים יותר ממך בתזונה. את רואה שאנחנו ממש לא הולכים בדרך שלך נכון? אז כנראה שהדרך שלך היא לא הדרך הנכונה
להשגת גוף יפה.

בתור אחד שהיה שמן פעם שקלתי 92 על מטר שמונים בגיל 16 ואחרי זה בגיל 17 הגעתי למטר שמונים ושבע על 72 קילו ונהייתי שחיף כבר רזה בלי טיפת שריר והתחלתי לקרוא על תזונה אימונים ופיתוח גוף ולמרות הרצון שהיה לי והידע שידעתי שאני יכול להגיע לתוצאות יפות אני רק צריך להתחיל לאכול שיקרתי לעצמי והמשכתי לאכול 1000 קלוריות ביום ולפעמים פחות כי פחדתי להשמין אני יודע שזה פסיכולוגי אבל תודה לאל יצאתי מזה והשבוע אני מסיים מאסה עם עלייה של 13 קילו רק תתחילי לעשות מה שאמרו לך את תרגישי יותר טוב ותעשי את כל התהליך כמו שצריך ותגיעי לתוצאות שאת מחפשת בלי לפגוע בעצמך

גם תיקחי בחשבון שבמידה ותעשי מה שמשה רשם אז חלק גדול מהמשקל שתעלי זה יהיה כתוצאה מעלייה בכמות המזון והנוזלים בקיבה שלך, ולא עלייה בשומן.

• פותח/ת השרשור
בתור אחד שהיה שמן פעם שקלתי 92 על מטר שמונים בגיל 16 ואחרי זה בגיל 17 הגעתי למטר שמונים ושבע על 72 קילו ונהייתי שחיף כבר רזה בלי טיפת שריר והתחלתי לקרוא על תזונה אימונים ופיתוח גוף ולמרות הרצון שהיה לי והידע שידעתי שאני יכול להגיע לתוצאות יפות אני רק צריך להתחיל לאכול שיקרתי לעצמי והמשכתי לאכול 1000 קלוריות ביום ולפעמים פחות כי פחדתי להשמין אני יודע שזה פסיכולוגי אבל תודה לאל יצאתי מזה והשבוע אני מסיים מאסה עם עלייה של 13 קילו רק תתחילי לעשות מה שאמרו לך את תרגישי יותר טוב ותעשי את כל התהליך כמו שצריך ותגיעי לתוצאות שאת מחפשת בלי לפגוע בעצמך

צודק זה באמת פסיכולוגי אבל מצד שני אני באמת שמנה ומודעת לא בשביל צומי או משהו כי אחרת לא הייתי עושה את כל זה ממש לא ואו ואתה גבוה 1.87 מה אתה מצפה

אבל מה שאת עושה זה לא מה שיעשה אותך רזה יותר...תביני את זה ותכניסי למוח טוב טוב, שלא לאכול רק פוגע בך ובגוף שלך וגם את לא מרזה מזה בכלל אז בשביל מה?

כמה את שוקלת? בת כמה את? מה הגובה שלך?

אם תמשיכי ככה עם התזונה שלך ושיגרת החיים הנוכחית שלך, את עלולה להגיעה לאישפוז בבית חולים ואף למות.
את באמת רוצה לגרום הבל וצער למשפחה שלך? את באמת רוצה להגיעה לקצה בגלל שטות שכזאת?
תתפסי את עצמיך בידיים! שתפי את ההורים שלך לגבי המצב, שיעזרו לך ויתמכו בך. אל תהיהי טיפשה.

1. גשי לטיפול פסיכולוגי עקב הפרעות האכילה שלך- זה לא בושה! אפילו סלבריטאים ואנשים חשובים הולכים לפסיכולוג. זה רק יקל עליך ויעוזר.
2. גשי יחד עם אמא שלך/אבא בן משפחה לדיאטנית שתתאים לך תפריט בריא ונכון ותתחילי באכילה נכונה ובריאה.
3. תתחילי לשלב בשגרת החיים שלך פעילות גופנית.

כמובן שבהדרגה. יקח זמן, אבל בסופו של דבר זה שווה את זה.
החיים יפים. 😃

נערך לאחרונה:
אחי, אתה באמת חושב שב-3 עמודי התגובות שמעליך, אשכרה אף אחד לא המליץ על מה שאתה כתבת פה?;maeq

צודק זה באמת פסיכולוגי אבל מצד שני אני באמת שמנה ומודעת לא בשביל צומי או משהו כי אחרת לא הייתי עושה את כל זה ממש לא ואו ואתה גבוה 1.87 מה אתה מצפה
לא משנה כמה יחפרו לך ויסבירו לך בהודאות פה שאת מזיקה לעצמך ופוגעת בעצמך אני בטוח שרובם לא הגיעו בכלל למצב הזה זה בכלל לא משהו שקל לשלוט בו זה נשמע קל פשוט לאכול אבל זה מחסום פסיכולוגי ויכולים להגיד לך עד מחר שאת טועה וזה לא באמת יעזור כי את יודעת את זה כבר את צריכה רק לשבור את המחסום הפסיכולוגי הזה ועברת את החלק הקשה שבתהליך אף אחד ואף תוכנית תזונה שיביאו לך לא תעזור לך עד שלא תתגברי על זה -בהצלחה 😃

בהצלחה במטרות ההגעה לקבר חטובה לשנת 2012 שלך.
באמת הכרחי.......

את חייבת להבין שזה לא הדרך להורדה במשקל כי הגוף שלך נכנס למצב מצוקה ואומר אני את השומן לא מוריד זה האנרגיה היחידה שנשארה לי וקודם כל הוא יפרק תשריר ולא תשומן תעשי מה שמשה אמר לך וזהו אז תעלי 4-5 קילו בנוזלים ביג דיל פשוט אל תעלי על המשקל תגיעי למצב שאת אוכל נטראלי 10 ימים ואז תבני תפריט תזונה מסודר או שתקחי מקילוגרם
כאילו WTF ?? איך אפשר לחיות על 100 KCAL איךךך זה פאקינג ביצה קשה אחת ומלפפון ! זה כלוםםם

הדס, רק בשביל לסבר את האוזן ולהראות לך את האבסורד, ביום השואה ראיתי סרט על המלחמה ובו תואר איך במחנות העבודה שבהם החזיקו הגרמנים שבויים למטרות עבודות כפייה, הוקצבו 400 קלוריות לכל שבוי ורובם פשוט לא שרדו, כך ש 100 קלוריות זה ממש לא מקיים את צרכי הגוף וטוב שהפסקת עם זה. בתקווה שתעלי על דרך המלך. רק בריאות ואושר

• פותח/ת השרשור
כמה את שוקלת? בת כמה את? מה הגובה שלך?

אם תמשיכי ככה עם התזונה שלך ושיגרת החיים הנוכחית שלך, את עלולה להגיעה לאישפוז בבית חולים ואף למות.
את באמת רוצה לגרום הבל וצער למשפחה שלך? את באמת רוצה להגיעה לקצה בגלל שטות שכזאת?
תתפסי את עצמיך בידיים! שתפי את ההורים שלך לגבי המצב, שיעזרו לך ויתמכו בך. אל תהיהי טיפשה.

1. גשי לטיפול פסיכולוגי עקב הפרעות האכילה שלך- זה לא בושה! אפילו סלבריטאים ואנשים חשובים הולכים לפסיכולוג. זה רק יקל עליך ויעוזר.
2. גשי יחד עם אמא שלך/אבא בן משפחה לדיאטנית שתתאים לך תפריט בריא ונכון ותתחילי באכילה נכונה ובריאה.
3. תתחילי לשלב בשגרת החיים שלך פעילות גופנית.

כמובן שבהדרגה. יקח זמן, אבל בסופו של דבר זה שווה את זה.
החיים יפים. 😃

באוגוסט 16 1.57 משקל 49

ולא נכון אני קוראת את התגובות שלכםם דווקא צודקים תודה על העזרה

נערך לאחרונה:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150187514365057.420307.271529325056&type=3

לפי דעתך הנשים פה נראות טוב? כי לפי דעתי כן ולפי דעתם של רוב הגברים ...

עם את רוצה להגיע למראה המבוקש החטוב עם הרגליים היפות וטיפה שריריות ובטן מוצקת וכל זה את תצתרכי קודם כל לתקן את חילוף החומרים שלך שזה אומר כמו שמשה אמר להתחיל מתפריט של 1200 קלוריות וכל שבוע לעלות עוד 100 קלוריות עד שתגיע ל2000 ואז להשאר על זה במשך שבועיים את תשמיני קצת כן... אבל אחרי זה את תרזי את זה בחזרה ותרזי יותר מזה ואת תיהי בריאה ככל שאת יכולה להיות עכשיו עם מחזור והכל אז תחשבי עם את מוכנה להקריב כמה חודשים כ3-4 לערך של ממש ממש טיפה להשמין בשביל אחרי זה להרזות בצורה בריאה ולהראות טוב כמו שאת רוצה ותאמיני לי שאת יכולה על הצלחת לאכול 100 קלוריות ביום את יכולה גם לאכול לפי תפריט מסודר בשביל להראות יפה אני מאוד מקווה ששכנעתי אותך או לפחות טיפה עזרתי לך לפנות לכיוון הנכון ולא צריכה להיות בושה להגיד להורים שלך תגידי להם ותרד לך אבן מהלב ההורים זה האנשים שיעזרו לך הכי הרבה בעולם כמו שאת לא מאמינה בכל מה שתרצי ויעשו הכל לטובתך!

אני מאמין גם שהתזונה הלקוייה שלך פגע לך בפוטנציאל הגבייה ושבגיל 15 עם תחזרי לאכול נכון את אולי תתפסי עוד קצת גובהה וזה יעזור גם כן למראה שאת מחפשת

תאכלס את גם לא שמנה ראיתי תמונות בפייסבוק אני עדיין לא מבין את זה או שתלכי לרופא או שתתחילי לאכול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית