הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength-BlackJack's Log

צודק, תיקנתי.
בסרטון זה נראה כאילו אני מושך בקלות אבל זה קשה...
אני לא מתכוון לעשות דילאוד ובבנץ' אני מנסה להתקדם..

אני ינסה לשפר , בקשר לגב קשה לי לשמור עליו ישר אבל אני משתדל.

שמע, אתה כן יכול להביא אותו למצב כי בסירטון הוא כבר שם ואתה משחרר, זה עניין של ללמוד איך לעשות את זה. אתה צריך למצוא את הנקודה שבה הגב מכווץ ומכאן והלאה להשאר באותה התחושה, זה קשה אבל זה אפשרי (ואני נכה מוטורית...)

איך הטכניקה שלך בסקוואט?אני לא מבין למה אתה לא מסיים חמישיות עם המשקל הזה..תעלה סרטונים..כמה דילואד כבר עשית בסקוואט פרס ובנצ'?
ובדדליפט מצתער להגיד לך פשוט יכלת לסיים לפחות 4

איך הטכניקה שלך בסקוואט?אני לא מבין למה אתה לא מסיים חמישיות עם המשקל הזה..תעלה סרטונים..כמה דילואד כבר עשית בסקוואט פרס ובנצ'?
ובדדליפט מצתער להגיד לך פשוט יכלת לסיים לפחות 4

הטכניקה די טובה, אני יצלם אימון הבא.
כבר הצלחתי חמישיות עם המשקל הזה, חזרה אחרונה קצת התפקששה.. מה לעשות
חזרתי משבועיים בחו"ל לפני איזה שבוע אז הורדתי משקלים בכל התרגילים ואני עולה בחזרה, אבל חוץ מזה בסקוואט עשיתי פעם אחת נראה לי, בבנצ' פעמיים שלוש ובפרס די הרבה לא זוכר בדיוק כמה.
יכול להיות שאתה צודק, יום חמישי אני ינסה.

בלאגאק תגיד ההיקף יד שלך גדל?עם כן בכמה?אני מתכוון בכל התקופה שאתה בSS,כולל הפסקות.
כמה זמן אתה בתוכנית[כולל ההפסקות]?
עם איזה משקל וגובה התחלת ומה הם עכשיו?

בלאגאק תגיד ההיקף יד שלך גדל?עם כן בכמה?אני מתכוון בכל התקופה שאתה בSS,כולל הפסקות.
כמה זמן אתה בתוכנית[כולל ההפסקות]?
עם איזה משקל וגובה התחלת ומה הם עכשיו?

נראה לי מדדתי באפריל והיה 30 ביד אחת ו30.5 ביד שנייה, היום זה 31 ביד אחת 31.5 ביד שנייה.
התחלתי SS ב1.3.09, 5 חודשים ו26 ימים.
בתחילת התוכנית הייתי 61 קילו על 1.71 בערך והיום אני 66.7 קילו וגבהתי בכמה סנטימטרים, נראה לי אני 1.74 או משהו כזה.

שים לב שהוא כל הזמן על 60 קילו (טכניקה).
נכון שהטכניקה של הדד ליפט היא לא פשוטה אבל אני לא חושב שזה עד כדי כך מסובך שאי אפשר להוסיף משקל לפעמים. יאללה אני מקווה כבר להעלות RM5 עם 140 קילו בהזדמנות 😃

נכון שהטכניקה של הדד ליפט היא לא פשוטה אבל אני לא חושב שזה עד כדי כך מסובך שאי אפשר להוסיף משקל לפעמים. יאללה אני מקווה כבר להעלות RM5 עם 140 קילו בהזדמנות 😃
מקס תוסיף אותי למסן אחי,[email protected].
אנחנו צריכים לדון על כמה דברים P:.

אימון יום חמישי:
סקוואט 82.5 5-5-5
בנץ' 55 5-5-5
דדליפט 65 5, 67.5 5 - הלך די טוב

אימון היום:
סקוואט 85 5-5-5 - PR
פרס 40 5-5-5
מתח 6-6-6

ווווואו PR אדיר,במיוחד למשקל גוף שלך,תעלה כבר סירטון חחח אני מת לראות את הטכניקה שלך..שמע גם הדדליפט באמת השתפר לא הבנתי למה עשית 2 סטים?יכלת לעשות עם ה65 1-2 ח' רואה שזה קל מעלה ..

יפה גם התקדמת במתח אני רואה

בקיצור כל הכבוד לך יכריש

הכל במקום,הסקוואט ,הדדליפט,הבנצ' טיפה באיחור אבל אתה עוד שבוע סוגר פלטה.

תודה 😃

עשיתי 2 סטים כי הרגשתי שאני יכול יותר וגם כדי לתרגל טכניקה.

חבר, בתור אחד היחסית-ותיקים פה ציפיתי שתדע שלא חוקי לעלות בפחות מ-5 קילו בדדליפט...

אם הטכניקה שלך השתפרה מספיק תתחיל להעלות את המשקל. אם היה לי סקווט כזה גבוה כבר מזמן הייתי מושך 100-120 קילו...תן קצת עבודה! עם סקווט כזה אני בטוח שאתה מסוגל הרבה יותר!

מסכים עם זה שמעלי...אימון הבא יש לך 72.5 אתה בחור חזק מאוד אני לא רואה סיבה שלא תעלה בדדליפט 5

וואלה אחי כל הכבוד על הסקוואט, מרשים ביותר. יופי של התקדמות עם התכנית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית