התקדמות לא רעה..
אבל בחצי שנה יכולת לעשות קפיצה הרבה יותר גבוהה
זה מה שקורה שעובדים על טכניקה במקום לבכות שכואב הגב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התקדמות לא רעה..
אבל בחצי שנה יכולת לעשות קפיצה הרבה יותר גבוהה
עובדים על טכניקה כל החיים, ובנתיים אתה בוכה על כאבי גב.אותו כאב גב לבסוף יכול להיות פריצת דיסק /בלט
ואם כל הכבוד לטכניקה, בחצי שנה הטכניקה לא צריכה לבוא על חשבון המשקלים, היא כבר צריכה להיות ברמה סבירה, שאפשר להמשיך הלאה במשקלים
הא טוב אחי...עובדים על טכניקה כל החיים, ובנתיים אתה בוכה על כאבי גב.
הא טוב אחי...
אז אני צריך לסבול כאבי גב קשים ולהעמיס בכל הכוח עד שאני אקבל פריצת דיסק .. ארדקור אחשלי
ותעבוד על טכניקה כמה שאתה רוצה.. בחצי שנה זה לא התקדמות מספיק טובה.
בפעם השנייה - הוא נשאר על משקל נמוך ועבד על טכניקה, לא העמיס בכל הכוח, הבנת הנקרא שלך ממש גרועה.
היא באמת לא משהו.
ובתוכנית הזאת אחת המטרות שלה להתחיל ממשקלים נמוכים זה ללמוד את הטכניקה..
אין ספק שאחרי חצי שנה התירוץ של "הוא נשאר על מששקל נמוך ועבד על טכניקה" , לא מספיק טוב.. אז אולי התוכנית הזאת לא אופטימלית לכל אחד?
היא באמת לא משהו.
אין ספק שאחרי חצי שנה התירוץ של "הוא נשאר על מששקל נמוך ועבד על טכניקה" , לא מספיק טוב.. אז אולי התוכנית הזאת לא אופטימלית לכל אחד?
אולי עדיף ללמוד לעבוד נכון לפני שבוכים בפורום שהגב שלך כואב והתוכנית לא בשבילך.היא באמת לא משהו.
אני הוספתי 117.5 קילו לסקוואט שלי, ת'יודע, סכום קטן שכזה.
מה שעשיתי בתוכנית ההיא זה לא סקוואט, זה היה חצי במקרה הטוב. סקוואט מלא למדתי לעשות רק כשעברתי לעשות את Starting Strength, וזה התחיל ממוט ריק.אתה זה לא בדיוק דוגמה טובה, בגלל שאתה התחלת מלייל.
על תכניס לי מילים לפה.. לא אמרתי לא טובה,אמרתי שהיא לא אופטימלית לכל אחד, ויכול להיות אם היה מתחיל מתוכנית שונה ועובד על הטכניקה במקביל במשקלים נמוכים , יכול להיות ההתקדמות הייתה יותר טובה, עזוב לא נכנס לזה.כלומר הבחור לא ביצע אותה כמו שכתוב והחליט להתמקד בטכניקה שלו ומכך אתה מסיק שהתוכנית לא טובה .
גם הלוגיקה שלך לא משהוא ....
בבנץ' אנשים מתקדמים לאט יחסית, וסביר להניח שאם הוא לא היה עובד בSS אז הבנץ' שלו כרגע היה נמוך יותר.The Sun
תקרא שוב בהודעה הקודמת שלי.. רשום שם איזה תירוץ.
ולפי מה שאני יודע(ומאמין שגם אתה, בתקווה בשבילך) 50 קילו זה לא מוט ריק, וזה גם היה ל9 חזרות לא ל5.
ובבנץ' הוא התחיל מ47 ל7 חזרות ועכשיו הוא ב55 לחצי שנה.. לדעתי זה אומר הכל.
ובקשר להעליה הבאמת מרשימה שלך, אני בטוח שלא התחלת ממוט ריק ועלית בSS ל117.5 , וזה בלי לבדוק את זה, דרך אגב שסיימתי SS סיימתי גם ב117.5 והתחלתי מ60.
בלאק ג'ק שלא תקח את זה אישית, הערה לגיטימית .
ובבנץ' הוא התחיל מ47 ל7 חזרות ועכשיו הוא ב55 לחצי שנה.. לדעתי זה אומר הכל.
בבנץ' אנשים מתקדמים לאט יחסית, וסביר להניח שאם הוא לא היה עובד בSS אז הבנץ' שלו כרגע היה נמוך יותר.
יכול להיות שלא.
אני זאת הדוגמא הכי רעה שקיימת לאיך סקוואט מתקדם. הסקוואט שלי עדיין סובל לפעמים מבעיות בטכניקה. כשהתחלתי את התוכנית לא הצלחתי לרדת לסקוואט 1 מתחת למקביל. זה מבחינתי להתחיל מ 0.
10 קילו בבנץ' בחצי שנה זה לא הרבה, אבל אני חותם לך שעם תוכנית שלא הייתה מכריחה אותו להתקדם הוא היה כרגע על פחות.ונכון בבנץ' קשה להתקדם , אבל זה לא תירוץ ל10 קילו(במקרה הטוב) בחצי שנה.
אתה נתת את עצמך בתור דוגמא, לא אני.
אולי מבחינתך זה מ0 אבל זה לא מ0, בכמה התחלת את הסקוואט שלך בתחילת SS?
ולא הבנתי על מה אנחנו מדברים פה, אני אמרתי שההתקדמות שלו היא לא רע(וגם פה הגזמנתי לטובה),אתה רוצה להגיד לי שההתקדמות שהוא עשה היא התקדמות סבירה לחצי שנה?
10 קילו בבנץ' בחצי שנה זה לא הרבה, אבל אני חותם לך שעם תוכנית שלא הייתה מכריחה אותו להתקדם הוא היה כרגע על פחות.
הסקוואט שלי בSS היה כל כך גרוע שהתחלתי מ0. פעמיים.
ההתקדמות שלו פחות מסבירה כי הוא פחדן והוא ילד בן 14 שמושפע ממה שקורה סביבו, אם הוא היה מתאמן במקום שלפחות עוד 2-3 בני אדם היו עובדים עם אותם העקרונות הוא כבר היה הרבה יותר חזק, אני מבטיח לך.
ושוב - בלחיצות ההתקדמות היא איטית, מה שמעצבן זה שהוא לא מצליח להבין איך עושים דדליפט כמו שצריך, או שלא מנסה מספיק, או שהצליח כבר ופוחד להעלות משקלים כמו גבר.
אז תשים, אם אין לך כאבים או דברים כאלה שמונעים ממך, אין שום סיבה שאחרי חצי שנה תעלה 10 קילו בבנץ' ועוד איזה 30 קילו בסקוואט.כן הבנץ' שלי גרוע, אבל דה סאן צודק, אני זוכר שלפני SS בקושי התקדמתי בבנץ'.
גל למה אני לא יודע ללחוץ?
דה סאן, אין קשר ללפחד, אני הטכניקה בדדליפט השתפרה קצת אז אני מעלה משקלים, אתם לא מצפים שאני יעלה 20 קילו באימון נכון?
לא הבנתי מה הקשר לאנשים אחרים, אין לי בעיה לשים משקל על המוט...