הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength-BlackJack's Log

היחס בין הבנץ לסקוואט שלך הוא סבבה .
למרות שאני לא חושב שיש מה להתעסק עם יחסים יותר מידי .

סקוואט סט שלישי
דדליפט

שניהם נראים לי די גרוע...
בסקוואט הברכיים גולשות ונראה לי שאני צריך יותר עומק ובדדליפט אני לא מחזיק מספיק גב ולא שם לב לצוואר.
אני מגזים או צודק?

לדעתי הסקוואט לא משהו אתה זז המון......
התנועה צריכה להיות אחידה אחי.אתה עושה כל מיני דברים ותזוזות לא קשורות.או שתרד ל87.5 ותעלה שוב ותקפיד על טכניקה או שתעלה ל95 וזהו.שזה מן הסתם מה שהרוב יגידו לך..
בן כמה אתה אגב

לדעתי הסקוואט לא משהו אתה זז המון......
התנועה צריכה להיות אחידה אחי.אתה עושה כל מיני דברים ותזוזות לא קשורות.או שתרד ל87.5 ותעלה שוב ותקפיד על טכניקה או שתעלה ל95 וזהו.שזה מן הסתם מה שהרוב יגידו לך..
בן כמה אתה אגב

14 וחצי

סקוואט 92 קילו לגיל 14.5...
אתה עוד תגיע לגדולות תאמין לי תוך שנה וחצי-שנתיים אתה מכפיל אותו

הסקוואט נראה בסדר גמור , רק תקפיד לדחוף תברכיים החוצה .
ותמשיך להעלות את המשקלים .
הדדליפט לא כבד לך , אבל הגב נראה עגול לפני המשיכה .
תנסה להוציא את החזה יותר ולהרגיש את הגב מכווץ לפני שאתה מתחיל למשוך .

סקוואט סביר, חזרה אחרונה מכוערת אבל בקטנה, תשאר מרוכז, קח אוויר בין חזרות ותנסה שכל חזרה תראה כמו הקודמת. סביר להניח שזה לא יקרה אבל זה יעזור לך להתרכז.

אז בקיצור לעלות ל95?
לי נראה שהברכיים גולשות, לא?
והעומק בסדר?

בסקוואט אתה מנסה קודם לכופף את הברכיים, ואז רק אתה חושב על להתיישב, תנסה לדחוף את הברכיים לצדדים מההתחלה ולהתיישב אחורה כמעט בו זמנית, לי אישית מאוד עזר לצפות בסרטון הזה ולנסות לחקות את התנועה שהבחור עושה בדרך למטה (רק להמשיך יותר עמוק). ובאיזה רוחב הפיסוק שלך?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לי זהנראה שאתה מכניס אותן פנימה ב2 חזרות האחרונות, אולי זאת הזווית , תנסה לדחוף אותן עוד יותר החוצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית