הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Guyb

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך
האימון היום:
טקסס שבוע 1, עצימות:

סקוואט:
140x5
בלי חגורה או מגנזיום, קליל.

בנץ':
87.5x5 בלי חגורה או מגנזיום, קליל.

מתח רחב עם משקל:
B.W + 10kg x 5 x3. חח גם בלי מגנזיום, קל.

האימון הכי כיף וקל שהיה לי בחיים, יותר מהאימון קל. לקום בבוקר לאכול משהו ללכת לאימון לא צריך קפאין או מוזיקה הארדקור פשוט להתאמן חצי שעה ולחזור.
שאני לא אתרגל לזה חח.

האימון היום: נפח, שבוע 2:

סקוואט (בלי חגורה ומגנזיום):
חימום.
135x5x5. כן.. אני חושב שאני כבר לא כ"כ אוהב סקוואט.. :🙁

בנץ':
חימום.
85x5x5 קליל.

דדליפט (בלי חגורה):
חימום.
150x5. 2 חזרות ראשונות אחיזה רגילה, 3 חזרות אחרי משולבת (החליק לי קצת באחיזה רגילה). + שהיה של 25 שניות.

הנפח הזה בסקוואט די מעייף מנטאלית.. סה"כ אימון נחמד.

מה קרה ל140X5 קליל? 😈
חחחח אני גם מאמין שה145 בחמישי בלי חגורה לא יהיה קשה.. יש משהו ב5x5 שגורם לי להזיל דמעה בסביבות סט רביעי באמצע.

האימון היום, טקסס:
התאוששות, שבוע 2:

פרונט סקוואט:
חימום.
95x3x3 בלי חגורה ומגנזיום, כמו חימום.

פרס:
חימום.
60x5x3 קליל..

מתח רחב מ.ג:
10x3.

האמת שזה די מעצבן, אני מסיים יוצא מהמכון מדוכא אחרי חצי שעה כאילו לא היה אימון.

בעזהי"ת

חחחח אני גם מאמין שה145 בחמישי בלי חגורה לא יהיה קשה.. יש משהו ב5x5 שגורם לי להזיל דמעה בסביבות סט רביעי באמצע.

בסקוואט נפח, 5X5, יש הרבה משהו שגורמים להזיל דמעה...

🙌

האימון היום, טקסס:
התאוששות, שבוע 2:

פרונט סקוואט:
חימום.
95x3x3 בלי חגורה ומגנזיום, כמו חימום.

פרס:
חימום.
60x5x3 קליל..

מתח רחב מ.ג:
10x3.

האמת שזה די מעצבן, אני מסיים יוצא מהמכון מדוכא אחרי חצי שעה כאילו לא היה אימון.

למה האימון התאוששות שלך בנוי בצורה כזאת?
הבנתי שצריך סקאווט 2X5

למה האימון התאוששות שלך בנוי בצורה כזאת?
הבנתי שצריך סקאווט 2X5
כי אני אוהב פרונט סקוואט ובכל מקרה המשקלים בתרגיל הזה נמוכים בהרבה מהבאק סקוואט. עד עכשיו זה לא הפריע לי בהתאוששות, להיפך נתן לי עוד קצת דגשים שיש פחות בLB והתקדמתי די יפה בלינארית עם פרונט במקום סקוואט קל.

ולגבי השאלה שלך בלוג של CYGNUS, לגבי דילאוד תמיד כדאי להוריד קצת משקלים כשמסיימים סבב של תוכנית אחת ועוברים לשנייה, לתת לגוף טיפה התאוששות ולמנוע ממך להתקע מהר במשקלים.
הצורה המקורית של טקסס היא התקדמות דו שבועית בלחיצות, זאת אומרת:
שבוע אחד-> בנץ' נפח ועצימות ופרס באימון קל . שבוע שני-> פרס בנפח ועצימות ובנץ' באימון קל.

אני הורדתי 20% במשקלי עבודה שזה די הרבה, ולכן אני לא מרגיש צורך עדיין להתקדם בבנץ' ופרס רק פעם בשבועיים בכל אחד זה סתם יהיה בזבוז זמן. לכן אני עושה רק בנץ'- נפח ועצימות ופרס 5x3 בהתאוששות שכביכול אמור להיות 100%. אני אמשיך ככה עד שיהיה לי קצת קשה (מאמין שזה יקרה כשאני אתקרב או אגיע למשקלי עבודה שלי) ואז אמשיך במתכונת הרגילה.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
האימון היום, טקסס:
עצימות, שבוע 2:

סקוואט:
חימום.
145x5 בלי חגורה ומגנזיום.
קקק התחילו לי כאבים חדים במפשעה בצד שמאל זה הרג אותי בסט הזה (זה היה כואב גם עם מוט ריק). פעם אחרונה שזה קרה היה בקיץ והדבר היחיד שעזר זה שהייתי בלונדון ולקחתי 10 ימים הפסקה מאימונים, נראה מה נעשה עכשיו.

בנץ':
חימום.
92.5x5 קל.

מתח רחב עם משקל:
12.5x5x3.

כי אני אוהב פרונט סקוואט ובכל מקרה המשקלים בתרגיל הזה נמוכים בהרבה מהבאק סקוואט. עד עכשיו זה לא הפריע לי בהתאוששות, להיפך נתן לי עוד קצת דגשים שיש פחות בLB והתקדמתי די יפה בלינארית עם פרונט במקום סקוואט קל.

ולגבי השאלה שלך בלוג של CYGNUS, לגבי דילאוד תמיד כדאי להוריד קצת משקלים כשמסיימים סבב של תוכנית אחת ועוברים לשנייה, לתת לגוף טיפה התאוששות ולמנוע ממך להתקע מהר במשקלים.
הצורה המקורית של טקסס היא התקדמות דו שבועית בלחיצות, זאת אומרת:
שבוע אחד-> בנץ' נפח ועצימות ופרס באימון קל . שבוע שני-> פרס בנפח ועצימות ובנץ' באימון קל.

אני הורדתי 20% במשקלי עבודה שזה די הרבה, ולכן אני לא מרגיש צורך עדיין להתקדם בבנץ' ופרס רק פעם בשבועיים בכל אחד זה סתם יהיה בזבוז זמן. לכן אני עושה רק בנץ'- נפח ועצימות ופרס 5x3 בהתאוששות שכביכול אמור להיות 100%. אני אמשיך ככה עד שיהיה לי קצת קשה (מאמין שזה יקרה כשאני אתקרב או אגיע למשקלי עבודה שלי) ואז אמשיך במתכונת הרגילה.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
האימון היום, טקסס:
עצימות, שבוע 2:

סקוואט:
חימום.
145x5 בלי חגורה ומגנזיום.
קקק התחילו לי כאבים חדים במפשעה בצד שמאל זה הרג אותי בסט הזה (זה היה כואב גם עם מוט ריק). פעם אחרונה שזה קרה היה בקיץ והדבר היחיד שעזר זה שהייתי בלונדון ולקחתי 10 ימים הפסקה מאימונים, נראה מה נעשה עכשיו.

בנץ':
חימום.
92.5x5 קל.

מתח רחב עם משקל:
12.5x5x3.

הסבר מעולה, תודה רבה!!!

לגבי הכאב, פעם זה קרה לי, כתוצאה מעמידה רחבה מדאי. תבדוק את זה.
בכל אופן, בהצלחה עם זה 😃

האימון היום, טקסס עם 39 מעלות חום:
שבוע 3, נפח:

סקוואט:
חימום.
140x5x5. בלי חגורה ומגנזיום. :(

בנץ':
חימום.
87.5x5x5. לא היה נוח, הספה שלנו שגם ככה הייתה מפורגת וקרועה הלכה קפות. עשיתי הבנץ' עם ספה גבוה מאוד וכל הזמן החלקתי, לא הייתי מכווץ בכלל.

דדליפט:
155x5. בלי חגורה + שהייה 20 שניות. K.O.

זוקפי גו, מ.ג:
10x5.

לפני האימון לקחתי פעם ראשונה 200מ"ג קפאין + 500מ"ג ויטמין C, נתן לי בוסט מטורף בקושי הרגשתי שאני חולה.
אחלה אימון.

האימון היום, טקסס עם 39 מעלות חום:
שבוע 3, נפח:

סקוואט:
חימום.
140x5x5. בלי חגורה ומגנזיום. :(

בנץ':
חימום.
87.5x5x5. לא היה נוח, הספה שלנו שגם ככה הייתה מפורגת וקרועה הלכה קפות. עשיתי הבנץ' עם ספה גבוה מאוד וכל הזמן החלקתי, לא הייתי מכווץ בכלל.

דדליפט:
155x5. בלי חגורה + שהייה 20 שניות. K.O.

זוקפי גו, מ.ג:
10x5.

לפני האימון לקחתי פעם ראשונה 200מ"ג קפאין + 500מ"ג ויטמין C, נתן לי בוסט מטורף בקושי הרגשתי שאני חולה.
אחלה אימון.
תן קרדיט לפחות** תותח!

לולז1.
הסקוואט חזר להיות קליל? 👏
הגיע לי משלוח של תוספים חדשים [אבץ', מגנזיום [למרות שדומס זו אהבה1], ויטמין C שחרור מושהה ואומגה 3] לפי מה שאני רואה, השילוב מפציץ, תחילת המסה ננסה אותו, עד אז נשמור, שלי הם בכלל 1MG, אז בכלל חרדות!!
אגב, 200 מ"ג משפיע עלייך? אני כרגע על 500.

לולז1.
הגיע לי משלוח של תוספים חדשים [אבץ', מגנזיום [למרות שדומס זו אהבה1], ויטמין C שחרור מושהה ואומגה 3] לפי מה שאני רואה, השילוב מפציץ, תחילת המסה ננסה אותו, עד אז נשמור, שלי הם בכלל 1MG, אז בכלל חרדות!!
1MG זה טובב !!!!

לולז1.

לגבי הסקוואט הוא ממש לא היה קליל, אבל הרבה יותר קל מה135 של שבוע שעבר.

לגבי הקפאין גם עליי 200 לא השפיע הייתי לוקח בין 400-500. עכשיו לקחתי 200 + 500 ויטמין C כמו שכתבתי והרגשתי בוסט הרבה יותר חזק. (גם תמיד אחרי 400-500 מג קפאין הייתה לי בשלב מסויים ממש נפילה, והיום זה לא קרה לא יודע אם זה מקרי).

נ.ב. אמרו לי היום במכון שהרזיתי :(

נ.ב. אמרו לי היום במכון שהרזיתי :(
זה מה שקורה שכשאתה חיטובניק לנצח 🤘
וואי וואי אני נכנס לחראדות ממה שיהיה לי עם הקפאין והויטמין C!
אולי סוף סוף נפציץ כמו שצריך בסקבט ונגיע ל2 פלטות facepalm

ד"א, מה שלום הכאב ברגל?

זה מה שקורה שכשאתה חיטובניק לנצח 🤘
וואי וואי אני נכנס לחראדות ממה שיהיה לי עם הקפאין והויטמין C!
אולי סוף סוף נפציץ כמו שצריך בסקבט ונגיע ל2 פלטות facepalm

ד"א, מה שלום הכאב ברגל?
ברגל חח, הכאב במפשעה יותר טוב עשיתי אתמול את הסקוואט בזהירות מאוד וכל יום אני עושה מתיחות קלות זה עוזר.

אבל כמובן שלא הכל יכול להיות בסדר, אז נקעתי אתמול את הרגל חח.

היום הכי פצוע שלי בחיים. נקע בקרסול, שפעת, דומס מהאימון נפח בקיצור אין אימון. מקווה שיהיה לי זמן מחר, יכול להיות שבחמישי אני פשוט אקפוץ לאימון עצימות, נראה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית