סרטון NBA Fit: Offseason Workouts 3 parts

מיקי

משתמש מתחיל
213
0
נק' מוניטין:
97
213
0
חלק ראשון

חלק שני

חלק שלישי

מי אמר שהם לא עושים מכון?
הרבה עבודה עם התנגדות והרבה עבודה על posterior chain 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אוי ואבוי! הם גם עובדים עם בועיות וכדורי פיטבול. הם גם עושים עבודה מבודדת על הידיים!
בטח המאמן שלהם ליצן 🙄

זה שיש אנשים שלא מתאמנים נכון לא אומר כלום .
יש אנשים שלא צריכים כח , בלי לראות את הסרטים ראיתי את סטיב נאש
עושה אימון עם כל מיני שטויות ומשקלות ורודות .
זה פשוט לא המטרה שלו להיות חזק אלא להשאר זריז ומהיר .
תאמין לי ,שאקיל אוניל ,דווין הווארד ,אמרה סטודמאייר וכו... עובדים כבד וחזק .

אתם רציניים?
טים גרובר אחד הסוסים,הוא עבד עם דווין וייד בקיץ אחרי שפרק את הכתף ועבר ניתוחים בכתף ובירכיים והחזיר אותו בריא ואקפלוסיבי יותר.

הספורטאים שם הם לטעמי הספורטאים ברמה הכי גבוהה שיש,הם משחקים 82 משחקים בעונה,3 משחקים בשבוע עם טיסות של 4 שעות כל יומיים והם לא מתפרקים.אז כנראה האנשים שעובדים איתם יודעים מה הם עושים.

אני חושב שגם סטיב נאש עובד כבד וחזק... ושאקיל אוניל הוא גם מאוד זריז.
וגם ב NBA לא מתאמנים נכון? 😲

אני חושב שגם סטיב נאש עובד כבד וחזק... ושאקיל אוניל הוא גם מאוד זריז.
וגם ב NBA לא מתאמנים נכון? 😲

אין קשר בין אימון נכון לאימון לכח .
יש כל מיני גישות לאימונים בהקשר של כדורסל (כמו ברוב ענפי הספורט )
ממה ששאני ראיתי (אם אתם רוצים אני אחפש ) האימונים של סטיב נאש נראו
עם הרבה עבודה על מייצבים , עבודה על משקלים נמוכים מאוד לחזרות , וזה לא מוריד ממנו כלום .

אוקי ראיתי סוף סוף את הסירטונים:
לכל מי שהגיב לגבי זה שלא רואים אותם עושים סקוואטים וכל השיט הזה - זה בגלל שהם כבר אתלטים עם קריירה, והם ברמת ELITE, יש להם מקצוע, הם עשו את ההקרבות והחישובים שהיו צריכים לעשות ועכשיו הם צריכים עבודה ספציפית לכדורסל כדי להיות טובים בכדורסל.

את הסקוואטים שלהם הם בטח כבר עשו, או שהם מפלצות גנטיות (כנראה ששניהם)
כשאתה ברמת ELITE, ספורטאי מתחרה, אתה צריך הרבה יותר עבודה ממוקדת לספורט שאתה עוסק בו, ומכאן כל השימוש בדברים המוזרים שאנחנו לא מבינים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני משוכנע שרוב השחקנים עושים וריאציה כזאת או אחרת של סקוואט בשלב כלשהו של האימון שלהם (מחוץ לעונה בטח אם מדובר במשקלים גבוהים). התוכנית הזאת באה להראות את האימונים המיוחדים שהם עוברים כדי לשפר את המשחק שלהם ולכן לא הראו כמעט את האימוני כח ה"רגילים" שהם לבטח עושים.

למה אנשים חושבים שאי אפשר לעשות גם סקוואטים וגם אימונים ספיציפים לעזאזל...
תמיד הכל שחור ולבן אצלם, מדהים.:🙁

אף אחד לא אמר שהם לא עושים סקוואט, אבל ברמה שלהם הם כבר לא יכולים להתחזק הרבה מעבר למה שהם, בהנחה שאת הסקוואטים שלהם הם כבר עשו.

הם כנראה יתחזקו או ינסו להתחזק בשלבי טרום עונה (?) ורוב העבודה שלהם תהיה טכנית...
בעצם אני לא נכנס לזה, סתם השערה.

• פותח/ת השרשור
התמונה של הסרטון השני זה סקוואט,אני בטוח שהם כולם עושים סקוואט
זה לא ככככלללל האימון שלהם,הם עושים הרבה מעבר לזה,זה סתם חלק ממה שהם עושים,אני בספק שכולם שם מטביעים בכזאת קלות רק בגלל גנטיקה ,ה pc שלהם מספיק חזק,tire flip רק חלק ממה שהם עושים

דארק, נראה לי שהתפרצת לדלת פתוחה בראבק. אתה הראשון שהגבת לסירטונים עם הערה מתחכמת ועכשיו אתה גורר את עצמך ואותנו לויכוח "הארד קור או לא הארד קור" שהמצאת אצלך בראש עם כל מיני "אנשים". 🆘

את רוב העבודה הקשה הם עושים באוף סיזן,כמובן שהם במכון גם במהלך העונה,אבל אני לא חושב שהם עובדים באותה עצימות כמו באוף סיזן.

ומיקי,תתפלא אבל להטביע כשאתה 1.90 זה לא כזה קשה,במיוחד שאתה אתלט והניתור שלך הוא מינימום 70 ס"מ

הנה עוד כמה סרטונים:

והנה שחקן שצריך לעבוד על כוח,כמו שאתם אוהבים:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית