הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Itay301

• פותח/ת השרשור
אימון 8 - 31/7/12

SQUAT 3X5 - 90KG
PRESS 3X5 - 35KG
POWER CLEAN 5X3 - 40KG

הערות: אני יודע שעשיתי משו מטומטם וזה היה בחוסר ברירה והרבה מחשבה מראש ואני מקווה שזה לא ייקרה יותר שאני עושה אימון יום אחרי יום ואין ספק אם המשקלים היו כבדים יותר הייתי מגיע בפציעה בקלות אז אני רואה את זה כהערה לעצמי לא לעשות את זה יותר
לגבי הסקוואט עלה טוב וניסיתי הפעם להקפיד שהברכיים לא ייגלשו ושזה לא יעלה לי על חשבון שבירת מקביל מקווה יום ראשון להגיע ל100 קילו
אימון טוב אני מרוצה מהמצב נקווה שימשיך ככה

• פותח/ת השרשור
אימון 9 - 2/8/2012

SQUAT 3X5 - 95KG
BENCH PRESS 3X5 - 62.5KG
DEADLIFT 1X5 - 80KG

אימון קשה אבל טוב -סקוואטים טכניקה לא משו גב עקום וחלק גלשתי קצת ולא הייתי יציב וגם היו בחלק קריסות עם הברכיים אבל כל החזרות שברתי מקביל והצלחתי הכל - הייתי עדיין בדומס מהאימון בשלישי .הפעם יש לי יומיים מנוחה אני מקווה יום ראשון להגיע ל100 קילו עוד לא החלטתי סופית אם להעלות
דדליפט קצת קשה אבל ממשיך באותו קצב ובנץ' אימון הבא אני ממשיך את השיא מהמאסה האחרונה איפה שעצרתי היה קצת קשה אבל אימון טוב !

כל הכבוד איתי. תאכל טוב ותשתה קפה לפני האימון בראשון, ותתחדש על 100 ק"ג בסקוואט. 😃

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד איתי. תאכל טוב ותשתה קפה לפני האימון בראשון, ותתחדש על 100 ק"ג בסקוואט. 😃
תודה אחי! ה100 האלה הולכים לעלות ביום ראשון ואני יעשה את המקסימום שלי כדי שזה ייקרה !

• פותח/ת השרשור
אימון 10 - 5/8/12

SQUAT 5,2,1 FAIL - 100KG
PRESS 3X5 - 37.5KG
POWER CLEAN 5X3 - 45KG (טכניקה לא משו בחלק מהפעמים הסקוואט התיש אותי אבל עדיין מרוצה מההתקדמות)

הערות: אחרי הסקוואט נכנסתי לבאסה רצינית עשיתי הכל כדי להצליח את ה100 והיתה לי ציפייה גבוהה להצליח וזה היה בשבילי מיני מטרה להגיע למשקל הזה אבל לא נורא, בסך הכל התקדמתי יפה בשאר התרגילים. יום שלישי סקוואט קל ויום חמישי ה100 קילו האלה הולכים לעלות ואני יעשה את כל מה שאני יכול כדי שזה ייקרה ,כרגע קצת מאוכזב אבל מלא תקווה!
מקווה מאוד להצליח וגם אם לא אז לא נורא , אם זה לא ייקרה בחמישי זה ייקרה שבוע הבא אבל זה ייקרה !!!!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון 11 - 7/8/12

SQUAT 3X5 - 90KG
BENCH PRESS 3X5 - 65KG
DEADLIFT 1X5 - 90KG

הערות: משו נידפק בסקוואט היה לי ממש קשה ה90 קילו אני רוב הזמן נמצא בדומס בגלל הסקוואטים 3 פעמים בשבוע - אני מתלבט אם להתחיל לעשות יום שלישי סקוואט קל כדי לנוח קצת אני מקווה שאני לא ייצתרך לעשות את זה אבל לבנתיים אני יודע שמשו לא בסדר בסקוואט הטכניקה כבר נידפקה ב100 קילו הגו היה עקום והברכיים קרסו כל הזמן אני יישאר עוד אימון על 90 קילו כדי לתת דגש לטכניקה ואז אני חוזר להעלות משקלים
לגבי שאר התרגילים הלך מצויין מקווה להמשיך ככה !

• פותח/ת השרשור
אימון 12 - 9/8/12

SQUAT 3X5 - 92.5KG
PRESS 3X5 - 40KG
POWER CLEAN 5X3 - 50KG
25 דקות אירובי 😃

הערות: סקוואט הלך טוב הבעיה נפתרה תודות לעזרה של אנשים בפורום סיימתי את כל הסטים עם טכניקה טובה ובלי כאבים בגו תחתון
אימון הבא - דגש על טכניקה בפאוור קלין - היו קצת בעיות בטכניקה שרק עכשיו שמתי לב אליהם

• פותח/ת השרשור
אימון 13 - 11/8/12

SQUAT 3X5 - 95KG
BENCH PRESS 5,4,3 - 67.5KG FAIL
DEADLIFT 1X5 - 100KG

הערות: סקוואט הפעם היתה טכניקה טובה כמעט בכל החזרות לעומת ה95 בפעם הקודמת שהטכניקה הייתה לא טובה ופגעה בי מקווה סופסופ השבוע להגיע ל100 בעז"ה .
בנץ' פרס היו לי בעיות עם האחיזה הרבה בלבלו אותי באימון אבל יותר מדיי תירוצים אין לי- ישנתי ואכלתי כמו שצריך ונחתי טוב בין החזרות כנראה שאני עדיין לא מוכן לשבור את מכשול ה70 שאני לא מצליח לעבור אותו כבר המון זמן אימון הבא אני עדיין לא עושה ריסט כי מאוד הייתי קרוב ואם אני שוב לא יצליח אז אני יילך על ריסט
לגבי הדדליפט היה דיי קל ועלה חלק בכל החזרות בלי בעייה אימון הבא ממשיכים ל110
סך הכל חוץ מהבנץ ששבר אותי וביאס אותי כי זה משקל שנתקעתי עליו המון זמן עוד מהמאסה הקודמת זה היה השיא שלי הרבה זמן וזה הרגשה מבאסת באמת אני מאוד מקווה להתקדם פעם הבאה .
דדליפט אני מרוצה מהתקדמות מקווה להמשיך ככה הנה סרטון של הדדליפט מהאימון היום

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לא עידכנתי כי הייתי באילת אבל יש שם חדר כושר נחמד כזה עם כלוב ו2 מוטות אולימפיים שנקרא - הפולס כל הבילדרים שנוסעים לאילת הולכים לשמה ביניהם ראיתי את ליאור גניש שם ועוד אחד שקוראים לו ניצן גם הוא ממש חיה
אוקיי אז ככה :
אימון 14 - 14/8/12

SQUAT 3X5 - 97.5KG
PRESS 5,4,3 - 42.5KG
הערות: POWER CLEAN לא עשיתי בגלל טעות בסט הראשון המוט התקפל לי על היד וידעתי שאם אני ימשיך ולא יעצור זה יכול להגיע לשבר אז נתתי ליד לנוח קצת ועצרתי כדי לעשות חצי שעה אירובי
לגבי הפרס לא הייתי מרוכז בכלל ואני בספק אם בכלל לקחתי יותר מ2 דקות הפסקה בין הסטים
לגבי הסקוואט אני מרוצה ומקווה להמשיך ככה
פאוור קלין - חייב לעבוד על טכניקה יש בעיות קשות עם הטכניקה

• פותח/ת השרשור
אימון 15 - 17/8/12

SQUAT 3X5 - 100KG
BENCH PRESS 3X5 - 67.5KG
DEADLIFT 1X5 - 110KG

הערות: סך הכל אימון מטורף אני חייב תודה להרבה אנשים שעזרו לי וגם מהפורום עזרו לי המון על הטכניקה ויש עוד מקום לשפר את הטכניקה זה בטוח אבל אני חייב להגיד שעזרו לי הרבה הסקוואט עלה הכל אבל בהרבה מהחזרות הברכיים קרסו וחלק הגו התעגל אבל לא היה טוב אימון הבא נראה איך אני ירגיש אם להעלות את הסקוואט או להישאר עם המשקל כדי ליישר את הטכניקה עד הסוף .
לגבי הבנץ' אני מתקרב למחסום ששבר אותי המון המון פעמים לעבור לקידומת של 7 בשבילי זה מיני מטרה בפני עצמה מקווה מאוד להצליח
דדליפט אימון שעבר היו בעיות טכניקה אני מקווה שעשיתי את זה הפעם נכון עברתי על סירטונים של ריפטו על הספר כמו שהמליצו לי ושיניתי את הטכניקה עדיין לא מושלם אבל לדעתי הרבה יותר טוב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סרטונים של הדדליפט והסקוואט מיום שישי :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הישבן שלך מעט גבוה בתחילת הדדליפט.
עשית גור מורנינגים בחזרות האחרונות בסקוואט, הבירכיים שלך גם נכנסות חזק פנימה, אתה אמור לשמור אותן בחוץ כל התנועה:
(כמו בצד ימין):
http://crossfitbattlefield.com/wp-content/uploads/2011/07/FlagstaffSquatBadKneesVsGood.jpg

נראה שאתה גם לא ממש נושם נכון. אתה אמור לקחת אוויר בתחילת התנועה (נשימה עמוקה), להוציא חזה החוצה, לרדת למטה ולשחרר את האוויר רק כשאתה למעלה בשנית. כל הזמן הזה שרירי הבטן אמורים להיות מכווצים.

• פותח/ת השרשור
הישבן שלך מעט גבוה בתחילת הדדליפט.
עשית גור מורנינגים בחזרות האחרונות בסקוואט, הבירכיים שלך גם נכנסות חזק פנימה, אתה אמור לשמור אותן בחוץ כל התנועה:
(כמו בצד ימין):
http://crossfitbattlefield.com/wp-content/uploads/2011/07/FlagstaffSquatBadKneesVsGood.jpg

נראה שאתה גם לא ממש נושם נכון. אתה אמור לקחת אוויר בתחילת התנועה (נשימה עמוקה), להוציא חזה החוצה, לרדת למטה ולשחרר את האוויר רק כשאתה למעלה בשנית. כל הזמן הזה שרירי הבטן אמורים להיות מכווצים.

תודה על הביקורת אני יעבור על כל מה שאמרת וינסה לעבוד על זה באימונים הקרובים . הדדליפט רק עכשיו התחלתי לעבוד בטכניקה נכונה עד עכשיו עשיתי אותו הרבה יותר גרוע אבל אני ימשיך לעבוד על זה
לגבי הסקוואט אני מודע לבעיה של קריסת הברכיים ומנסה לעבוד עליה ויחסית למה שהיה קורה לי באימונים קודמים זה קורה לי עכשיו הרבה פחות
לגבי הנשימה דווקא אני שולט בנשימה ורק בחזרה האחרונה לפעמים אני צריך יותר אוויר אז לוקח לי כמה שניות להתאפס כשאני למעלה - תודה רבה אני יעבוד על זה ויעלה בקרוב סרטונים חדשים

דרך אגב יש לי שאלה קטנה לגבי הדדליפט - כמה שניות אני מותר לי לבזבז על הסט אפ ולהתארגן בצורה נורמאלית לחזרה כל פעם עד תחילת הסט כדי שזה ייחשב סט נורמאלי ?

נערך לאחרונה:
עד תחילת הסט אתה יכול לסדר את הסטאפ גם שעה. אבל ברגע שמתחילים את הסט רצוי לא לנוח הרבה בין החזרות, אלא אם הכוונה שלך לעשות כמה סינגלים ברצף.

• פותח/ת השרשור
בד״כ לא נהוג לנוח (שלא בחזרה האחרונה) יותר מ 2-3 שניות.
עד תחילת הסט אתה יכול לסדר את הסטאפ גם שעה. אבל ברגע שמתחילים את הסט רצוי לא לנוח הרבה בין החזרות, אלא אם הכוונה שלך לעשות כמה סינגלים ברצף.
אוקיי תודה לשניכם אני יישתדל לשים לב לזה יותר באימון הבא

ומשה רק עכשיו שמתי לב לנשימה, שאני נושם תוך כדי הירידה לבור לא שמתי לב לזה עד עכשיו תודה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון 16 - 19/8/12

FAIL SQUAT 5,2,1 - 102.5KG
PR PRESS 3X5 - 42.5KG
POWER CLEAN 5X3 - 55KG

הערות: הסקוואט ניסיתי הפעם עם חגורה של החדר כושר - היא לא משו אבל עוזרת קצת , לא ישנתי ממש טוב וגם לא מספיק שעות ועדיין לא התאוששתי לגמרי מהאימון הקודם אני חוזר על המשקל הזה אימון הבא אני לא עושה ריסט עדיין נקווה להצליח - למרות שהסט הראשון הלך ממש טוב ולא קרסו הברכיים בקושי אבל הייתי במצב גמור יחסית
פרס היה סבבה אימון הבא 45
לגבי הפאוור קלין אני עובד על הטכניקה המשקל לא כבד לי עשיתי חזרות לא מהרצפה גם ובקושי השתמשתי ברגליים , התמקדתי יותר בתנועה של פלג גוף עליון , הירכיים ולא להשתמש בידיים לגבי הקפיצה בהתפרצות עדיין לא מושלם אבל נעבוד על זה אני יעלה סרטונים לביקורת.

• פותח/ת השרשור
אימון 17 - 21/8/12

SQUAT 3X5 - 102.5KG
FAIL BENCH PRESS 5,4,3 - 70KG
FAIL DEADLIFT 1 - 120KG

הערות: הסקוואט היה מצויין אבל גמר אותי מבחינה פיזית אני מרוצה שחזרתי להתקדם
לגבי הבנץ' אמנם כשל אבל אני שם לב להתקדמות ומאמין שאימון הבא אני שובר את מחסום ה70 מקווה שאני יצליח
לגבי הדדליפט הייתי גמור מהסקוואט ברגליים ולא הצלחתי יותר מחזרה אחת אני גם מאט את ההתקדמות, מיציתי את ההתקדמות של 10 קילו כל אימון , אימון הבא אני יינסה 115 קילו או 117.5 עוד לא החלטתי אשמח לקבל המלצות אני מאמין שיש לי עוד הרבה להתקדם בדדליפט.

• פותח/ת השרשור
אימון 18 - 23/8/12

SQUAT 3X5 - 105KG
PRESS 3X5 - 45KG
POWER CLEAN 5X3 - 55KG

הערות: סקוואט הולך טוב אני ממשיך להתקדם אבל ההתאוששות לא מספיקה לי כבר אני חושב שאני הולך להעלות משקל באימונים של ראשון וחמישי ויום שלישי אני יעשה סקוואט קל - עדיין לא סגור על זה נראה איך זה ייתקדם אני יוריד את אני אוכל כמו שצריך ועולה במשקל גוף בצורה טובה ושומר על חלבון אולי אני ינסה להפחית אירובי למרות שלדעתי הוא רק עוזר לי לשמור על ההתאוששות וזה גם לא בעצימות כזו גבוהה ככה שזה לא נראה לי הגורם לבעייה.
לגבי הבעיה של קריסת הברכיים זה עבר לי וכבר לא קורה ממש לעיתים נדירות אולי פעם אחת או פעמיים בכל החזרות
עוד משהו שעצר אותי זה מה שמשה אמר שלא שמתי לב לזה בטעות הייתי נושם תוך כדי ירידה במקום לנשום לפני הירידה וזה מאוד עוזר
לגבי הפרס רק עכשיו גיליתי שאמורים לנוח שהמוט מעל הראש ולקחת נשימה להוריד את המוט וישר להעלות תוך כדי הוצאת אוויר והולך הרבה יותר טוב ככה באמת והיה דיי קל
לגבי הפאוור קלין ניסיתי הפעם פאוור קלינים שלמים יש שיפור אני כבר לא מושך עם הידיים אבל אין את הTRIPLE EXTENTION קשה לי להתרכז בשלוש משיכות באותו זמן בתיאום מושלם. צריך גם לעבוד על ההתפרצות. אני חושב שאני יילך לקבוצה של ליפטרים כדי שילמדו אותי שם את הפאוור קלין הוא דיי תוקע לי את התכנית ....
סך הכל אימון טוב - משקל גוף נוכחי 84-85 😃 לא עליתי הרבה בא.ש. למרות הנטייה להשמנה אני דיי מקפיד על התפריט מקווה שימשיך ככה

• פותח/ת השרשור
יום אירובי - חצי שעה אירובי +30-20 דקות עבודה על POWER CLEAN הטכניקה עם 40 קילו ואחרי שהלכו לי הכתפיים אני שם לב שיש שיפור בעבודה ועבדתי המון על כל הדגשים מהספר והסרטונים אני דיי מרוצה אני יעלה סרטון טכניקה אימון הבא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית