הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Itay301

• פותח/ת השרשור
אימון 36 - 4/10/12

SQUAT 5,3,4 - 115KG ( טכניקה לא משהו הרגליים עדיין היו קצת מותשות מהאימון הקודם והיה גוד מורנינג בהרבה מהחזרות מקווה אימון הבא לסגור את המשקל)
PRESS 2,2,1 - 55KG (מאכזב)
PR BOR 3X5 - 75KG (היה קשה מאוד אבל סגרתי הכל אני מעלה סרטון טכניקה)
CHIN UPS 2X6 - BW+7.5 (היה ריסט בגלל טכניקה חרא ועכשיו עשיתי כמו שצריך והיה קשה)
BICEPS CURLS 2X10 - 27KG(סתם חיכיתי למישהו שייקח אותי טרמפ אז פמפמתי קצת ידיים)

הערות: בפרס - גם 50 קילו אחרי זה בקושי הצלחתי מוזר כי כבר סגרתי משקל 52.5 לחמישייה בטכניקה טובה ועכשיו אני בקושי מצליח בחזרה הראשונה-מאכזב מאוד נראה מה יהיה אימון הבא - אימון שלישי שזה נתקע ויש ריסט ל50

פנדליי רואו מהאימון :

וסקוואט סט שני - כשל בחזרה הרביעית (מתחיל מהדקה השנייה)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אימון 37 - 6/10/12

SQUAT 3X5 - 115KG(היה קשה מאוד אבל לפחות הפעם אני מרוצה מהטכניקה)
BENCH PRESS 5,5,4 - 77.5KG
DEADLIFT 1X5 - 130KG
מקבילים 2X6 - BW+10KG

הערות: בדדליפט מתחיל להיות ממש קשה וחזרה אחרונה אני בטוח שהגב התעגל לגבי שאר החזרות לא בטוח אני צריך לצלם סט-המדריך אחרי זה התעצבן עליי שאני צורח במכון :(
סקוואט הפעם בטכניקה טובה ברוב החזרות היה קשה אבל סגרתי הכל
בנץ' פרס - הציקו לי באמצע איזה מישהו והתלונן למדריך שאני תופס את המכשיר למלא זמן למרות שנכנסתי עם עוד מישהו והצעתי לו גם להיכנס הוא עדיין התלונן למדריך, אימון הבא אני ממשיך ל80 ,בחזרה האחרונה סט אחרון הספוטר עזר ממש טיפה אבל אני עדיין לא סופר את זה.

תענה לו "מצטער שאני מתאמץ ולא יושב עם משקולת של 5 קילו ומפמפם בייספ במשך שעה כמו שהיית אומר לי לעשות אם הייתי מבקש ממך תכנית"

כן מכיר את זה. בגלל שאני גם נח יותר מהמתאמן הממוצע כי אני עובד קרוב לRM5, את האמת מצידי שיכנסו. לרוב במנוחה בין הראשון לשני הם כבר כמעט מסיימים 3 סטים.

• פותח/ת השרשור
כן מכיר את זה. בגלל שאני גם נח יותר מהמתאמן הממוצע כי אני עובד קרוב לRM5, את האמת מצידי שיכנסו. לרוב במנוחה בין הראשון לשני הם כבר כמעט מסיימים 3 סטים.
כן האמת בדרך כלל בגלל זה אני בא בשעות שבקושי יש אנשים (אתה גם בג'י מקס מודיעין ? ) אבל עכשיו זה כל החגים וזה מוצ"ש אז היה מפוצץ וכבר נכנס איתי מישהו ללחיצת חזה שגם נח 5 דקות ככה בין לבין הוא גם עובד חמישיות כמוני ולהכנס 3 זה כבר מציק אבל עדיין אין מה לעשות

תענה לו "מצטער שאני מתאמץ ולא יושב עם משקולת של 5 קילו ומפמפם בייספ במשך שעה כמו שהיית אומר לי לעשות אם הייתי מבקש ממך תכנית"
חחחחחחחחחחחחחחחחח אין לך מושג כמה זה נכון הוא באמת עושה את זה 😆

😆

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון 38 - 9/10/12
(חולה)
SQUAT 1X4 - 60KG (חוסר יכולת לבצע תקראו למטה)
PRESS 3,4,3 - 55KG(אין ריסט אני מסוגל לסגור את המשקל הזה פשוט באתי חולה ומותש לאימון)
PENDLAY ROWS 1X3 - 60KG(כנ"ל אותה בעיה של הסקוואט )
CHIN UPS 2X6 - BW+10KG(דיי התעצבנתי כבר מהאימון הזה ונתתי הכל בתרגיל היחיד שהצלחתי לבצע בלי הכאבים כדי שלא ייחשב אימון מבוזבז )
10 דקות אירובי בעצימות בינונית-גבוהה

הערות: חולה מאתמול עם צינון חזק וחולשה כללית קצת מסוחרר וחוסר שינה ישנתי בקושי 6 שעות קמתי באמצע הלילה לפחות 10 פעמים בנוסף לזה כאבים במפשעה ובגב תחתון כתוצאה משינה לא נכונה :( - לפחות אין שלשולים והקאות תודה לאל ככה אפשר לפחות להמשיך לאכול את מה שאני צריך. - לקחתי כדור קפאין וקפה שחור ביחד ובכל זאת יצאתי לאימון בתקווה להזיז משו...:(
בסקוואט-בחימום הרגשתי כאב חד בגב תחתון ובאזור המפשעה - לא מהסקוואט או הדדליפט -לפני 3 ימים שברתי שיא בשניהם ולא הרגשתי שום כאב או משו ופשוט היום ישנתי בצורה לא נכונה כנראה ובבוקר הרגשתי כאבים ולמרות שחשבתי שזה יעבור באימון זה חזר וחזק ניסיתי למרות הכאב להמשיך אבל זה היה בלתי אפשרי וכבר גובל בטמטום עדיף לחכות לאימון הבא
בפנדלאיי רואו אותה בעיה של הסקוואט עם הגב תחתון לא הייתי מסוגל לבצע את התנועה
לפחות במתח התקדמתי והפעם בטכניקה טובה לעומת פעם בלי לדחוף עם הרגליים ולרדת ממש כמעט עד הסוף - דיי מרוצה יחסית למצב שלי

• פותח/ת השרשור
אימון 39 - 12/10/12
מרגיש קצת יותר טוב מפעם שעברה עדיין קצת כאבי גב וצינון
SQUAT- 105X5 ,110X5 ,117.5X3 , 117.5X2 עדיין עם כאבי גב ולא רציתי לנסות יותר מדיי אבל מתחיל להשתפר
BENCH PRESS 3,2,2 - 80KG
DIPS BW+11KGX7 , BW+15KGX6

• פותח/ת השרשור
אימון 40 - 14/10/12
חוזרים לשגרה !!!
SQUAT 3X5 - 117.5KG(חזרה אחרונה בשתי הסטים האחרונים בעיקר באחרון הייתי עם הרבה גודמורנינג )
PRESS 3X5 - 50KG(ריסט אחרי כישלון בחזרה השלישית עם 55 )
PENDLAY ROWS 4,3,3 - 80KG(הייתי כבר דיי מותש והטכניקה גם לא הייתה משהו והגב תחתון עדיין קצת הורגש בתרגיל)
CHIN UP 4,3 - B.W.+15KG בשלב הזה כבר לא הייתי כזה מרוכז באימון יותר הייתי עם כמה חברה מהחדר כושר - טעות!!!

בערב אחרי שחזרתי - שעה אירובי להתאוששות בעיקר. ריצה +הליכה

אחרי הסקוואטים עשיתי עוד שני סטים אחד של 120 קילו לחזרה בשביל לבדוק את הטכניקה במשקל שיא ואחרי זה עשיתי בק אוף סט 8 חזרות 80 קילו התלהבתי מהרעיון למרות שבסקוואט אני לא יעשה אותו יותר אלא רק בבנץ' וגם בפרס של ימי שלישי 😃
סרטון של ה120 לביקורת :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אימון 41 - 16/10/12

SQUAT 4,2,3 - 120KG (סט ראשון אני לא סגור על הטכניקה )
BENCH PRESS 4,3,2 - 80KG
DEADLIFT 1X5 - 135KG (למרות שזה שיא היה גב עגול כל החזרות אימון הבא מוריד משקל)
DIPS 5,4 - 15KG

החרא טכניקה בדדליפט באמת קצת כואב לי עדיין הגב ואני מודע שמחר יהיה לי דומס רציני רק שמח שזה לא נגמר יותר גרוע ורק בסרטון שמתי לב שהטכניקה עד כדי כך גרועה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אוקיי אני שומר על שינה טובה ותזונה טובה וטכניקה טובה (הדדליפט האחרון לא נחשב 😛 ) ועדיין לא מתקדם מאימון לאימון ובקושי משבוע לשבוע מפה אני עובר ללינארית דיי נדלקתי על המבנה ורוצה להמשיך למשהו שיותר ימצה את היכולות שלי 😃

WISH ME LUCK 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לינארית:

אימון 1 - 21/10/12

SQUAT 55X5 ,70X5 ,82.5X5 ,96X5 ,110X5 היה קשה מאוד אני התרגלתי לזמני מנוחה של 8-10 דקות מסט לסט ועכשיו ניסיתי להכנס לזמני מנוחה של 2-3 דקות אבל הצלחתי הכל חלק
BENCH PRESS 37.5X5 ,45X5 ,55X5 ,62.5X5 ,72.5X5 שתי דקות ואפילו פחות בין הסטים היה קל
PENDLAY ROWS 40X5 ,45X5 ,52.5X5 ,62.5X5 ,72.5X5 עשיתי טעות במקום 70 שמתי 72.5 שזה כמעט השיא נראה איך יילך בחמישי
DIPS X13
CHIN UPSX10
יד קדמית 30KGX10

מנסה להתרגל עכשיו לזמני מנוחה קצרים סך הכל היה אימון סבבה לקח פחות משעה כל האימון למרות שסקוואט צריך לפחות 3 דקות בסט האחרון כדי לבצע אותו כמו שצריך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקי הייתי קצת מבולבל בשבוע האחרון לגבי המשך ההתקדמות שלי ורציתי גם לעבור ללינארית בנוסף לעובדה שבשבוע שעבר פגעתי לעצמי קצת בגב וזה הזיק לי לכמה ימים וסך הכל אפשר להגיד שעשיתי קצת הפסקה מהSS ואחרי קצת מחשבה החלטתי לפתוח דף חדש עם הSS עם ריסט קטן בכל התרגילים והפעם לעשות את זה עם כל מה שעברתי עד עכשיו וכל המסקנות שצברתי עד עכשיו למרות שיש לי עוד מה הרבה ללמוד אני מאמין שאני יצליח להתקדם שוב בתכנית הזאת ולסיים אותה עם משקלים יותר מכובדים ואז את החיטוב אני כבר יעשה עם הלינארית קיצור אני יתחיל עכשיו מההתחלה בתקווה להצליח
משקלי עבודה אחרי ריסט לחמישיות:
SQUAT -105
BENCH PRESS - 72.5
PRESS -50
PENDLAY -70
DIPS -12.5
CHIN UPS -10
דדליפט כרגע לא יהיה בגלל כל הסיפור עם הגב אני ינוח לתקופה הקרובה עם התרגיל אולי אני ינסה וריאציה של סומו דדליפט אבל לבנתיים פשוט לא יהיה אותו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון 1 - 23/10/12

SQUAT 5,5,3 - 105KG היה קשה ממש אבל סתם כי באתי לאימון דיי מותש אימון הבא אני ייסגור את זה בלי יותר מדיי בעיות
PRESS 3X5 - 50KG הלך סבבה 3 דקות בין הסטים
PENDLAY -0 לא עשיתי בגלל האימון ביום ראשון לא רציתי להעמיס יותר מדיי
CHIN UPS 1X6 - 12KG הלך סבבה אבל הייתי מותש מדיי להמשיך לסט שני

אתה עושה SS? אני ממליץ לך להוריד את התרגילי עזר ותראה איך אתה טס עם המשקלים...

• פותח/ת השרשור
אתה עושה SS? אני ממליץ לך להוריד את התרגילי עזר ותראה איך אתה טס עם המשקלים...
אני מתחיל אותה מההתחלה אחרי כמה טעויות שעשיתי ונתקעתי הרבה אימונים
יכול להיות האמת שאתה צודק לא חשבתי בכלל על זה שזה אחת הסיבות שנתקעתי - קיבלתי את מה שאמרת תודה ! (איך לא חשבתי על זה בכלל?!)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית