Starting Strength מתחיל היום...

ליאור

משתמש מתחיל
234
3
נק' מוניטין:
3
234
3
אחרי שאחזור מהחדר כושר אתן פירוט מלא של המשקלים,קושי והתקדמות..

אשמח לקבל עזרה,הכוונה,תיקונים שיפורים ומילה טובה.

תודה
ליאור

• פותח/ת השרשור
טוב עכשיו חזרתי מהחדר כושר .
עשו עליי לינץ' פשוט ככה
לא הבינו מה זה התוכנית הזאת,אומרים לי היא לא עובדת על הידיים על היד אחורית על זה ועל זה פשוט גמרו אותי,המאמנים המתאמנים כולם...
התחילו להגיד לי שהדדיפט מסוכן וגורם לפציעות שככה וככה והכל טעויות,בקיצור בוז אחד גדול.

אני כמובן לא שמתי לב אליהם והתחלתי להתאמן עם השוק הזה..
אז ככה המשקלים הראשונים שלי היו..
סקוואט בסמית מאשין 3X5 משקל55 ליברות כל צד.
בנץ פרייס (לחיצת חזה) 3X5 משקל 60 ליברות כל צד במוט אולימפי ששוקל 20 ק"ג
דדליפט 1X5 התחלתי במשקל של 10 ליברות כל צד במוט אולימפי ששוקל 20 ק"ג (האמת לא הרגשתי כלום)

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
מה אתם אומרים מה עושים?

לגביי חימום בתחילת האימון עשיתי חימום על ההליכון 5 דקות הליכה מהירות 6-7
וכשתחלתי את הסקוואט עשיתי 3 סטים עם משקל נמוך רק בשביל החימום.
זה תקין? בסדר?

• פותח/ת השרשור
אוקי אני אעשה סקוואט במוט חופשי אין בעייה יכול לבצע את שניהם.
מה לגביי כל מה שרשמתי מיקודם...

לגבי החימום בסקאווט - כולם מתחילים ממשקל נמוך ומעלים לאט לאט עד שמגיעים למשקל עבודה.

• פותח/ת השרשור
ומה עם כל זה...

טוב עכשיו חזרתי מהחדר כושר .
עשו עליי לינץ' פשוט ככה
לא הבינו מה זה התוכנית הזאת,אומרים לי היא לא עובדת על הידיים על היד אחורית על זה ועל זה פשוט גמרו אותי,המאמנים המתאמנים כולם...
התחילו להגיד לי שהדדיפט מסוכן וגורם לפציעות שככה וככה והכל טעויות,בקיצור בוז אחד גדול.

אני כמובן לא שמתי לב אליהם והתחלתי להתאמן עם השוק הזה..
אז ככה המשקלים הראשונים שלי היו..
סקוואט בסמית מאשין 3X5 משקל55 ליברות כל צד.
בנץ פרייס (לחיצת חזה) 3X5 משקל 60 ליברות כל צד במוט אולימפי ששוקל 20 ק"ג
דדליפט 1X5 התחלתי במשקל של 10 ליברות כל צד במוט אולימפי ששוקל 20 ק"ג (האמת לא הרגשתי כלום)

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
מה אתם אומרים מה עושים?

לגביי חימום בתחילת האימון עשיתי חימום על ההליכון 5 דקות הליכה מהירות 6-7
וכשתחלתי את הסקוואט עשיתי 3 סטים עם משקל נמוך רק בשביל החימום.
זה תקין? בסדר?

תקרא את המאמרים\ ספר, תראה סרטונים עם הסבר של ריפטו ותצלם את עצמך עושה את התרגילים (אתה לא חייב להעלות, גם אם אתה מסתכל לבד זה יעזור לתקן טעויות).
במדריכים במכון תעזר בעיקר כספוטרים:79nb: (כמובן בלי להכליל, כאן בפורום המדריכים אחד אחד).
שיהיה בהצלחה 😃

נערך לאחרונה:
בהצלחה גבר....
אל תשים על חבר'ה/מאמנים/אנשים שמדברים נגד התוכנית הזאת. אם ממש בא לך, אתה מוזמן להגיד להם שהיא אפילו מומלצת ע"י אורטופד 😛 (האורטופד שלי)...

חוץ מזה, כמו שאמרו לפני, אל תעבוד בסמית'. זה אולי נראה יותר נוח, אבל זה מגביל מאוד בתנועה ומפחית את העבודה על המייצבים (שמישהו יתקן אותי אם אני טועה). עוד המלצה, כאחד שגם נמצא בהתחלה של התוכנית, תקרא את הספר. אתה יכול לראות גם את הדיוידי (לא הספקתי לראות עדיין בעצמי), אבל קריאה של הספר ממש עוזרת להבנה ותורמת ידע באופן כללי.

לגבי המשקלים שלך שני דברים:
1) אתה בטוח שלא התחלת קצת גבוה? יכול להיות שהמשקלים האלה סבבה מבחינתך, אבל קח בחשבון שכדי ליצור רצף עלייה לינארית, כמו שהתוכנית דורשת, רצוי להתחיל נמוך מRM5 כדי שתוכל לפתח את העלייה המבוקשת.
2) כמו שהעיר לי ידידי bentzurm, תכתוב את המשקלים בצורה כוללת, בלי הפרדה לכמה אתה שם בכל צד וכמה המוט שוקל. אתה מוזמן לכתוב בפאונדים או בקילו (1 קילו= 2.2 פאונד), אבל הרבה יותר נוח לכולם אם תכתוב משקל במספר אחד. לצורך הדוגמא, המוט שוקל 45 פאונד והוספת 55 פאונד מכל צד בסקווט, אז עדיף שפשוט תכתוב 155 פאונד או 70 קילו.

שוב, שיהיה המון בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית