הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קרע בגיד אכילס וסקוואט

• פותח/ת השרשור iziktan
  • פורסם בתאריך

iziktan

משתמש משקיע
2,832
1,760
נק' מוניטין:
907
2,832
1,760
לפניי חודשים בערך נפל עליי פח מזגן וקיבלתי חתך בגיד אכליס השמאלי
עברתי ניתוח ועוד שבוא מורדים לי את המגף ועוד מיספר חודשים אני יוכל לחזור לעצמי

יש לנו מאמן מומחה לשיקום במכון שדיי מבין בנושא (יצא לי לדבר איתו על ss וכאלו)

ואמר שהרגל שלי בחיים שלי תהיה חזקה כמו שנייה ואני בחיים לא יוכל להגיע לאותם תוצאות כמו שעשיתי פעם
מישהו פה עבר משהו כזה פעם ואם באמת היה לי סיכון במשך חיי מפציעה כזאת?

יכול להיות, אבל זה לא צריך למנוע ממך להתאמן ולהתחזק לטווח הארוך, אולי תתחזק פחות, אם באמת תישאר מזה איזושהי נכות או אחוזי נכות אבל זה לא שלא תוכל יותר להתאמן לעולם.

מכיר בנאדם שהתנתק לו הגיד אכילס לגמרי מהעצם בצבא, הוא עושה היום סקוואטים וחי רגיל
הגוף שלנו לא כזה פראייר, ויש ספורטאים שמגיעים לתוצאות מדהימותבמשחקים הפאראולימפיים לדוג' שמשודרים עכשיו, אתה יכול להתחזק מאוד וזה לא סוף העולם

החזרה לאימונים אחרי אישור רופא תהיה מתאימה אם תתחיל בעבודה עם שוק כמה שיותר מאונכת(לדוג' לעשות BOX SQUAT) ולא בשיטה הסטנדרטית של LB SQUAT שיש בה מתיחה די גדולה של הגיד, תגיע למשקל מסויים ותחזיר קצת כוח לירכיים, בו זמנית הגיד יתמודד עם כוחות דחיסה בסקוואט
אחרי כמה שבועות אפשר להתחיל LB SQUAT בתכנית ליניארית

בקשר לעצימות גבוהה תמיד יש סיכון, וגם למי שלא פצוע, השאלה אם אתה יודע מה אתה עושה ומתעקש ללמוד לעשות הכל נכון או לא, והפורום הזה טוב בשביל ללמד אותך את זה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מכיר בנאדם שהתנתק לו הגיד אכילס לגמרי מהעצם בצבא, הוא עושה היום סקוואטים וחי רגיל
הגוף שלנו לא כזה פראייר, ויש ספורטאים שמגיעים לתוצאות מדהימותבמשחקים הפאראולימפיים לדוג' שמשודרים עכשיו, אתה יכול להתחזק מאוד וזה לא סוף העולם

החזרה לאימונים אחרי אישור רופא תהיה מתאימה אם תתחיל בעבודה עם שוק כמה שיותר מאונכת(לדוג' לעשות BOX SQUAT) ולא בשיטה הסטנדרטית של LB SQUAT שיש בה מתיחה די גדולה של הגיד, תגיע למשקל מסויים ותחזיר קצת כוח לירכיים, בו זמנית הגיד יתמודד עם כוחות דחיסה בסקוואט
אחרי כמה שבועות אפשר להתחיל LB SQUAT בתכנית ליניארית

בקשר לעצימות גבוהה תמיד יש סיכון, וגם למי שלא פצוע, השאלה אם אתה יודע מה אתה עושה ומתעקש ללמוד לעשות הכל נכון או לא, והפורום הזה טוב בשביל ללמד אותך את זה

תודה יש לך המלצה לסירטון של box squat a טוב? כי אני רואה הרבה באינטרנט ודיי שונים אחד מבהשני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית