הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תוכנית אימונים שבניתי

• פותח/ת השרשור
אשמח אם תראה לי מחקרים , אם הם בעברית מויקיפדיה או ynet תחסוך ממני , ובקשר ליוסי יד 50 שאמר לך שהפיצולים זה טוב לבייספס וכל עוד ישלך יותר אותיות השריר שלך יהיה יותר גדול תשמור אותו לעצמך ואל תקח איתך ילדים תמימים ...

גבר על מה אתה מדבר ? איבדת אותי לגמרי. ביקשתי חוות דעת על התוכנית שבניתי ועל העקרון שממנו עומדת הבנייה. התוכנית שלי לא למתחילים אם זה כל הרעש
שיש מסביבי. התוכנית לבינוני מתקדם.

גבר על מה אתה מדבר ? איבדת אותי לגמרי. ביקשתי חוות דעת על התוכנית שבניתי ועל העקרון שממנו עומדת הבנייה. התוכנית שלי לא למתחילים אם זה כל הרעש
שיש מסביבי. התוכנית לבינוני מתקדם.
מה המשקל עבודה שלך בתרגילים המורכבים שאתה מחשיב את עצמך לבינוני -מתקדם ?

מה המשקל עבודה שלך בתרגילים המורכבים שאתה מחשיב את עצמך לבינוני -מתקדם ?

כולנו יודעים לאן השיחה הזאת מובילה, לדעתי כדאי לתת לאנשים כאלה להתאמן כמה שהם רוצים בתכניות שלהם עד שהם יבינו שזה חרא.
ואני אומר את זה מניסיון, אני "גדלתי" על הספר שארנולד כתב (האינציקלופדיה לפיתוח גוף) והתאמנתי בערך שנה עם פיצולים מטורפים של ABC ממוצע של 16 סטים לשריר גדול ו12 לשריר קטן וטווח חזרות של 10-12.
לקח לי שנה להבין שזה לא עזר לי בכלום והתפתחתי ממש ממש בקטנה.
תודה לאל שיש את הפורום הזה שלימד אותי איך להתאמן.

*לינק לנעוץ, אני עורך את ההודעה שלך כי אני לא יכול להגיב עם ציטוטים
ברור שאני לא עושה ABCDEFG אני עושה AB. יש הבדל לא?

כולנו יודעים לאן השיחה הזאת מובילה, לדעתי כדאי לתת לאנשים כאלה להתאמן כמה שהם רוצים בתכניות שלהם עד שהם יבינו שזה חרא.
ואני אומר את זה מניסיון, אני "גדלתי" על הספר שארנולד כתב (האינציקלופדיה לפיתוח גוף) והתאמנתי בערך שנה עם פיצולים מטורפים של ABC ממוצע של 16 סטים לשריר גדול ו12 לשריר קטן וטווח חזרות של 10-12.
איך התאמנת?

ברור שאני לא עושה ABCDEFG אני עושה AB. יש הבדל לא?

איך התאמנת?

תקופה מסוימת AB ולאחר מכן עברתי לABC עם חלוקה של חזה-יד אחורית (בהמשך שונה לחזה-יד קדמית), גב-יד קדמית (בהמשך שונה לחזה-יד אחורית) ורגליים כפתיים. ב2 התכניות האלה ביחד הייתי שנה בערך ואני חייב לציין שכמה חודשים של עבודה מסודרת עם SS נתנה לי יותר מאשר השנה הזאת שהשקעתי 5 פעמים בשבוע בחד"כ.
והתכנית שלי הייתה די דומה לשלך יחסית.
High Reps - זה המוטו של ארנולד ולצערי בזבזתי על זה הרבה זמן.

תכנית טובה, תוסיף עוד תרגילים וסטים
ותאכל עד 30 גרם חלבון בארוחה
ואל תשכח את החלון האנאבולי של 28 דקות ו13 שניות אחרי אימון

אני לא רואה איזו בעייה עקרונית עם המשחק הזה בטווחי חזרות. מי שרוצה ינסה.
אבל התוכנית הזאת ספציפית זה 4 שעות כל אימון. מי שרוצה לראות איך עושים את זה בצורה סבירה יכול לחפש Quattro Dynamo. אני עשיתי, וגיליתי שה25 חזרות האלה זה מפגר.

אני לא רואה איזו בעייה עקרונית עם המשחק הזה בטווחי חזרות. מי שרוצה ינסה.
אבל התוכנית הזאת ספציפית זה 4 שעות כל אימון. מי שרוצה לראות איך עושים את זה בצורה סבירה יכול לחפש Quattro Dynamo. אני עשיתי, וגיליתי שה25 חזרות האלה זה מפגר.

לדעתי זה גרוע לעשות 12 חזרות כשהמשקלי עבודה נמוכים כי אין גירוי לשריר (מניסיון).
אם הוא יעשה 12 חזרות עם 50 ק"ג בבנץ' אני בספק כמה זה יועיל.
אם המשקלים גבוהים אז לגוון ולעשות מדי פעם מספר חזרות גבוה יכול להיות מעולה, אבל רק אם המשקלים גבוהים.

לדעתי זה גרוע לעשות 12 חזרות כשהמשקלי עבודה נמוכים כי אין גירוי לשריר (מניסיון).
אם הוא יעשה 12 חזרות עם 50 ק"ג בבנץ' אני בספק כמה זה יועיל.
אם המשקלים גבוהים אז לגוון ולעשות מדי פעם מספר חזרות גבוה יכול להיות מעולה, אבל רק אם המשקלים גבוהים.

אה כן? מספיק גירוי של 40% מהRM1 שלך כדי ליצור היפורטרופיה. ובכלל איבדת אותי ואת העקרון של התוכנית שבניתי . תקרא עוד פעם מה רשמתי בדף הראשון ותבין
שאני מדבר על גדילה במסה. AB ראשון זה טווח חזרות קצת כדי לעבות את הסיבים וAB שני חזרות גבוהות שגם כן מעבות את הסיבים האדומים אבל יותר ממגדילות את הנפח הנוזל התאי.
כל אימון זה שעה גג.

לא פלא שלא השגת תוצאות, זה נפח מטורף.
לא הייתי עובר את-9 סטים בשום שריר, למעט רגליים שיש גם את החלק של התאומים.

שלושים וחמישה סטים בשעה?

תלוי עד כמה המכון שאתה מתאמן בו עמוס חביבי. אני כרגע מנסה את התוכנית הזאת כי אני אוהב להתנסות תמיד בדברים חדשים ו יוצא לי משהו כמו שעה אימון
אם אני מתפנק ונח יותר, שעה ורבע .

תלוי עד כמה המכון שאתה מתאמן בו עמוס חביבי. אני כרגע מנסה את התוכנית הזאת כי אני אוהב להתנסות תמיד בדברים חדשים ו יוצא לי משהו כמו שעה אימון
אם אני מתפנק ונח יותר, שעה ורבע .

גם אם תתאמן שעה וחצי לא יקרה כלום.

1000 צפיות וכל כך מעט חוות דעת? מה קרה אנשים תגידו מילה או שניים (;

מה שקורה פה זה שאתה מעלה תכנית שמבחינתך אתה בטוח בה ב100% וכשאתה מקבל תגובות שהן לא לרוחך אז אתה שולל.
אם התכנית כל כך מושלמת אז תתאמן איתה ואל תבקש חוות דעת נוספת.
בכל מקרה, הייתי רוצה לראות תמונה שלך לפני ואחרי בעוד כשנה ולהשוות את זה למישהו שהתאמן כמו שצריך (ברור לי מי לוקח, בהנחה כמובן שחומרים לא משחקים כאן).

שיהיה בהצלחה

מה שקורה פה זה שאתה מעלה תכנית שמבחינתך אתה בטוח בה ב100% וכשאתה מקבל תגובות שהן לא לרוחך אז אתה שולל.
אם התכנית כל כך מושלמת אז תתאמן איתה ואל תבקש חוות דעת נוספת.
בכל מקרה, הייתי רוצה לראות תמונה שלך לפני ואחרי בעוד כשנה ולהשוות את זה למישהו שהתאמן כמו שצריך (ברור לי מי לוקח, בהנחה כמובן שחומרים לא משחקים כאן).

שיהיה בהצלחה

תנקס. הבאתי לעצמי חודשיים-שלוש לתכנית הזו. אפרסם פה את התוצאות במידה ויהיו משמעותיות.

תנקס. הבאתי לעצמי חודשיים-שלוש לתכנית הזו. אפרסם פה את התוצאות במידה ויהיו משמעותיות.

אתה מייצג את אנשי הפיצולים עכשיו, אסור לך לאכזב, אתה חייב להוסיף עליך 6-7 קילו שריר במשך התכנית הזאת אז תאכל בהתאם.

אתה מייצג את אנשי הפיצולים עכשיו, אסור לך לאכזב, אתה חייב להוסיף עליך 6-7 קילו שריר במשך התכנית הזאת אז תאכל בהתאם.

כן הוא הולך לעלות 7 קילו שריר בחודשיים,פה חשדתי.

Back
למעלה תחתית