עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אלכס באמת איפה הבטן, זה אתה או אח שלך או משהו?ירדת במשקל או משהו ?
אחלה פאוארקלין, זה נראה כאילו אתה מאיץ ישר מלמטה במקום למשוך לאט ואז להאיץ שזה מגיע לירך
בצפייה שנייה נראה לי שזה בגלל שהמשקל קל לך
120 קלין נמוך מינימום
WTF!כי מתחילים את המשיכה בצורה יחסית איטית ומאיצים כשהוא עובר את הברך, לפחות ככה אני יודע מהספר
כי מתחילים את המשיכה בצורה יחסית איטית ומאיצים כשהוא עובר את הברך, לפחות ככה אני יודע מהספר
אני מסתכל שוב וזה סבבה, זה סתם משלה כי זה קל לך.
ככה זה כשמצטטים בלי להבין מה שקוראים, בגלל שבספר כתוב שמתחילים את המשיכה מלמטה לא במהירות הוא חושב שצריך למשוך לאט. הכוונה היא שתקפיד למשוך כמו שצריך.WTF:suicide:
לא במהירות = לאט (יחסית)ככה זה כשמצטטים בלי להבין מה שקוראים, בגלל שבספר כתוב שמתחילים את המשיכה מלמטה לא במהירות הוא חושב שצריך למשוך לאט. הכוונה היא שתקפיד למשוך כמו שצריך.
אתה רוצה לפתח מהירות, וזה אומר למשוך הכי מהר שאפשר. אתה כנראה לא מבין מה הקטע בפאוורקלין אם אתה מדבר על משהו "איטי".זה יצא מוזר, אני מקווה שזה ברור שהתכוונתי לOff the floor phase
אפשר לשנות לך את הכותרת לרבע סקוואטר מצטטאתה דמגוג. יש SLOW PHASE ויש EXPLOSIVE PHASE. אתה לא צריך להתחיל להתלהם כי קראת לאט ופאוארקלין באותה הפסקה