עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם בסינגלים זה אמור להיות משקל לדאבל ?לשמור חזרה אחת בטנק
אולי לא אבל מצד שני היא לא מורידה לו 20% בכוח.100 יורו? החגורה מכינה גם קפה?
שלד בתוכנית כזאת אתה אמור לשמור חזרה אחת בטנק, אם תתאבד ותכשל אתה תפצע / תחלש מהר מאוד. ואני לא יודע איזו חגורה קנית אבל חגורת לבר לדעתי שווה בהחלט את המחיר שלה, חוסך המון זמן ואנרגיה באימון ובמיוחד בתחרויות.
אולי לא אבל מצד שני היא לא מורידה לו 20% בכוח.
איך מהר התגשמה הברכה שלי לשנה החדשה...
אהבה חדשה 😃
רק אל תקח אותה כמובן מאליו, הן שונאות את זה...ואני גם לא צריך לספר לה שאני אוהב אותה!
רק אל תקח אותה כמובן מאליו, הן שונאות את זה...
אני אנסה להסביר אבל זה באמת מסובך:כן, אף פעם לא הבנתי מה זה אומר באמת.
אני אנסה להסביר אבל זה באמת מסובך:
זה כשאתה לוקח מישהי (Y) לעשות X
ואז אתה מצפה מ-Y לעשות את אותו ה-X שעבורו לקחת את Y
כשלמעשה, היית אמור לא לצפות כלל מ-Y לעשות X
ולהראות מופתע לטובה בכל פעם שזה קורה!
מקווה שהצלחתי.... 😳
(בפעם הבאה שאצליח תשתדל להראות מופתע)
אולי אני אנסה לדדלפט היום גם עם האדידס, גם ככה הדדליפט שלי לא במצב טוב
רואים שאתה לא מבין שום דבר..😣אני רק שאלה: כל מה שתארת כאן זה יחס סימטרי?
רואים שאתה לא מבין שום דבר..😣
אם נשים וגברים היו מקיימים יחסים סימטריים, אני הייתי לוחצת 100 ומתלוננת על חולשה 😆
אני מתפלא עליך..היחסים סימטריים. כשהגבר שוטף כלים - יש יותר סיכוי שהוא ימשיך לשטוף כלים לאורך זמן אם אומרים לו יפה תודה ומתלהבים כמה הוא משקיע ונהדר, לעומת אם מתעלמים מזה, או נותנים לו הערות על ביצועים.
אם להתפשט זו בעיה במערכת היחסים - אז יש בעיה במערכת היחסים! 🙄אני מתפלא עליך..
מה תודה? תתפשטי 😆
היחסים סימטריים. כשהגבר שוטף כלים - יש יותר סיכוי שהוא ימשיך לשטוף כלים לאורך זמן אם אומרים לו יפה תודה ומתלהבים כמה הוא משקיע ונהדר, לעומת אם מתעלמים מזה, או נותנים לו הערות על ביצועים.
אני יכולה לעודד אותך, שתמיד יש סיכוי למצוא נפש תאומה שלא מאמינה בזה, ודוגלת בשיפור מתמיד ללא פידבק. הכלים זו סתם דוגמא שוביניסטית, אגב.עצוב.
נו מה יהיה, שנתיים אני לא מגיב בפורום וכולם חושבים שאני מגיב ברצינות... אלכס שמן וחלש ברור שלא היה לו אפילו עוד רבע.שלד בתוכנית כזאת אתה אמור לשמור חזרה אחת בטנק, אם תתאבד ותכשל אתה תפצע / תחלש מהר מאוד. ואני לא יודע איזו חגורה קנית אבל חגורת לבר לדעתי שווה בהחלט את המחיר שלה, חוסך המון זמן ואנרגיה באימון ובמיוחד בתחרויות.
אתה קרוספיטר, הדדליפט שלך אף פעם לא במצב טובאולי אני אנסה לדדלפט היום גם עם האדידס, גם ככה הדדליפט שלי לא במצב טוב
נו מה יהיה, שנתיים אני לא מגיב בפורום וכולם חושבים שאני מגיב ברצינות... אלכס שמן וחלש ברור שלא היה לו אפילו עוד רבע.
אתה קרוספיטר, הדדליפט שלך אף פעם לא במצב טוב