הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

שמן, רוסי, אבל יותר חזק ממך.

שלד בתוכנית כזאת אתה אמור לשמור חזרה אחת בטנק, אם תתאבד ותכשל אתה תפצע / תחלש מהר מאוד. ואני לא יודע איזו חגורה קנית אבל חגורת לבר לדעתי שווה בהחלט את המחיר שלה, חוסך המון זמן ואנרגיה באימון ובמיוחד בתחרויות.

שלד בתוכנית כזאת אתה אמור לשמור חזרה אחת בטנק, אם תתאבד ותכשל אתה תפצע / תחלש מהר מאוד. ואני לא יודע איזו חגורה קנית אבל חגורת לבר לדעתי שווה בהחלט את המחיר שלה, חוסך המון זמן ואנרגיה באימון ובמיוחד בתחרויות.

אני לא חושב שיש בעיה ללכת עד הסוף או אפילו להכשל, כל עוד אתה עושה את זה רגוע ולא בצורה שאתה נכנס בתחרות. עשיתי את זה די הרבה במשך התוכנית. אם אתה הולך לפי מה שכתוב ב-squat everyday אז אתה צודק, כל החזרות צריכות להיות חלקות. אם אתה הולך לפי מה ש Broz אמר אז אתה אמור ללכת עד הסוף.

החגורה של אינזר. אבל בהשוואה לאינזר, היא מרגישה כאילו אין עליי חגורה באמת.

אולי לא אבל מצד שני היא לא מורידה לו 20% בכוח.
איך מהר התגשמה הברכה שלי לשנה החדשה...
אהבה חדשה 😃

ואני גם לא צריך לספר לה שאני אוהב אותה!

כן, אף פעם לא הבנתי מה זה אומר באמת.
אני אנסה להסביר אבל זה באמת מסובך:
זה כשאתה לוקח מישהי (Y) לעשות X
ואז אתה מצפה מ-Y לעשות את אותו ה-X שעבורו לקחת את Y
כשלמעשה, היית אמור לא לצפות כלל מ-Y לעשות X
ולהראות מופתע לטובה בכל פעם שזה קורה!
מקווה שהצלחתי.... 😳
(בפעם הבאה שאצליח תשתדל להראות מופתע)

אולי אני אנסה לדדלפט היום גם עם האדידס, גם ככה הדדליפט שלי לא במצב טוב

אני אנסה להסביר אבל זה באמת מסובך:
זה כשאתה לוקח מישהי (Y) לעשות X
ואז אתה מצפה מ-Y לעשות את אותו ה-X שעבורו לקחת את Y
כשלמעשה, היית אמור לא לצפות כלל מ-Y לעשות X
ולהראות מופתע לטובה בכל פעם שזה קורה!
מקווה שהצלחתי.... 😳
(בפעם הבאה שאצליח תשתדל להראות מופתע)

🤣

אני רק שאלה: כל מה שתארת כאן זה יחס סימטרי?

יש סיכוי טוב שלא אוכל להגיע היום :(

תצלם!

אני רק שאלה: כל מה שתארת כאן זה יחס סימטרי?
רואים שאתה לא מבין שום דבר..😣
אם נשים וגברים היו מקיימים יחסים סימטריים, אני הייתי לוחצת 100 ומתלוננת על חולשה 😆

היחסים סימטריים. כשהגבר שוטף כלים - יש יותר סיכוי שהוא ימשיך לשטוף כלים לאורך זמן אם אומרים לו יפה תודה ומתלהבים כמה הוא משקיע ונהדר, לעומת אם מתעלמים מזה, או נותנים לו הערות על ביצועים.

היחסים סימטריים. כשהגבר שוטף כלים - יש יותר סיכוי שהוא ימשיך לשטוף כלים לאורך זמן אם אומרים לו יפה תודה ומתלהבים כמה הוא משקיע ונהדר, לעומת אם מתעלמים מזה, או נותנים לו הערות על ביצועים.
אני מתפלא עליך..
מה תודה? תתפשטי 😆

עצוב.

נו מה יהיה, שנתיים אני לא מגיב בפורום וכולם חושבים שאני מגיב ברצינות... אלכס שמן וחלש ברור שלא היה לו אפילו עוד רבע.
אתה קרוספיטר, הדדליפט שלך אף פעם לא במצב טוב

נו מה יהיה, שנתיים אני לא מגיב בפורום וכולם חושבים שאני מגיב ברצינות... אלכס שמן וחלש ברור שלא היה לו אפילו עוד רבע.
אתה קרוספיטר, הדדליפט שלך אף פעם לא במצב טוב

קרוסקיקר*

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית